Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 09, 20:57)
Va Šelma Vilniui 2011 metams verslo liudijimas buvo 720 LT (bet kokiam) Tai biški neblogas skirtumas. 600 Lt  bigsmile.gif Pas tave 120, Kaune jei neklystu irgi 120... tai kodėl čia mum taip pasisekė biggrin.gif

Ačiumet bigsmile.gif Gal nori krastytis pas mane, dviejų galų trobą padarytumėm biggrin.gif

Niu faina toj parodoj, geros energijos pasisėmiau, viena apžora iš karto 8 poras pasiemė blink.gif thumbup.gif Ir visoms boboms dar gyrė, kad jau išbandė mano tapukus, didesnio malonumo kojoms nėra, tai dabar Kalėdines dovanas tik mano tapais dovanas visiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet galva, kaip įsiskaudo doh.gif O šian nei vienų dar nenuvėliau, terminai smaugia doh.gif Bet kokiu atveju mergička vyriausia iš Kauno koncerto gryš apie 2 nakties, važiuosim pasiimt iš priemiesčio,. tai miegot eit negaliu, einu velt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 09, 20:24)
Ačiumet  bigsmile.gif Gal nori krastytis pas mane, dviejų galų trobą padarytumėm  biggrin.gif

Niu faina toj parodoj, geros energijos pasisėmiau, viena apžora iš karto 8 poras pasiemė  blink.gif  thumbup.gif  Ir visoms boboms dar gyrė, kad jau išbandė mano tapukus, didesnio malonumo kojoms nėra, tai dabar Kalėdines dovanas tik mano tapais dovanas visiems  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet galva, kaip įsiskaudo  doh.gif  O šian nei vienų dar nenuvėliau, terminai smaugia  doh.gif  Bet kokiu atveju mergička vyriausia iš Kauno koncerto gryš apie 2 nakties, važiuosim pasiimt iš priemiesčio,. tai miegot eit negaliu, einu velt  cool.gif

tai yra "apartamentai" prie rūtos kino. Sakau gal nieko biggrin.gif biggrin.gif

Tai smagumas, kad šauniai praėjo paroda smile.gif
Atsakyti
Nieko nieko, darysim kas savaitę, pakaitom, vyno ir vilnos vakarėlius biggrin.gif
Atsakyti
nu va iš gotlando greitom sumečiau vakar, išsireikalavo didesnioji. Mažos jau apnešiotos nepamenu savaitė ar kiek kasdien nuo ryto iki nakties - pasipūkuoja ta gotlandinė:
user posted image
Atsakyti
Raganele gražus tapkiukai, nu va MB pirmas blynas, pabandymas 27cm
user posted image
o čia mažiukus padarė 15cm
user posted image
Atsakyti
raganele,gal gali pasakyt, kiek tavo mažiai turi šlepečių porų g.gif thumbup.gif wub.gif

saulyte2,paskolinsi? Vyrą, žinoma biggrin.gif Su staklėm darė?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 09, 18:55)
mano tapkiukai  ax.gif

mano MB bando padaryti medinius kurpalius, kai padarys parodysiu

Man tos juodai raudonos patiko 4u.gif Tvarkingai suveltos abejos...
Tai tavo vyras stalius bigsmile.gif Kaip faina...

Raganele, labai maža nuotrauka, nelabai matau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 12 09, 22:51)
Raganele gražus tapkiukai, nu va MB pirmas  blynas, pabandymas 27cm
user posted image
o čia mažiukus padarė 15cm
user posted image

visai geras bandymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 09, 21:41)
nu va iš gotlando greitom sumečiau vakar, išsireikalavo didesnioji. Mažos jau apnešiotos nepamenu savaitė ar kiek kasdien nuo ryto iki nakties - pasipūkuoja ta gotlandinė:
user posted image

čia jau tu tą dešimt kg biggrin.gif biggrin.gif ?

Saukyte2 oooho thumbup.gif
Atsakyti
jis dirba kartais staliu, turi ir staklių, dar žadėjo kitų dydžių padaryti, o aš jau galvojau važiuot pas vieną pažistamą skulptorių ir paklausti ar padarytų ir kiek kainuotų , bet kaip čia manasis sugalvojo pabandyti g.gif ,
Atsakyti
Palaukit, man draugė putplasčio pažadėjo nuo statybų likusio lotuliukas.gif
Atsakyti
Na įveikiau vaikams batukus, palikau džiūti. Bet jūs man pasakykit, ką darot, jeigu vilna dažo...rankas unsure.gif Kai vėliau, mačiau, kad dažo, na vanduo nusidažydavo, bambukinis kilimėlis, bet kai išėjus laukan dienos šviesoj pamačiau, kad visos rankos raudonos blink.gif doh.gif baigti velti dėjausi pirštines ph34r.gif
Atsakyti