Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(žollia @ 2011 12 09, 12:37)
Man tai išvis pasakė-NEŽINOM. Pati turi žinot, kokia tavo veikla ir kam priskirti. Tai pasirinkau „taikomosios dailės ir vaizduojamojo meno dirbinių gamyba" Kodas 067.  4u.gif
O  juk kitą mėnesį  tik 1 teparduodi žmogus... Va toks tai  reikalas.

Pas mane "Gatavų (drįsčiau prieštarauti, kad lietuviškas žodis g.gif ) tekstilės dirbinių gamyba, kodas 013.

Oi būna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 09, 11:42)
Šiandien pas mus muziejuje parodos-pardavimo atidarymas, eisiu komplimentų susirinkti ir šampės įkalti  rolleyes.gif

Šelma, wow... sveikinimai... butinai koki viena kita fragmenta ikelk ir mums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai ne personalinė gi irnesakyk.gif Tiesiog visus mūsų amatininkus, kažką darančius muziejus sukvietė eksponuoti darbelius, pasirodyti, o kartu ir lankytojai nusipirkti galės thumbup.gif Beje, šiandien tik atidarymas, o 5 poras berods jau pardaviau, laisvų darbų albumėlyje pamatė ir užsakė hihihi.gif Kaip atrodys, kai ateisiu, susirinksiu tapkes ir išeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 09, 13:16)
Tai ne personalinė gi irnesakyk.gif Tiesiog visus mūsų amatininkus, kažką darančius muziejus sukvietė eksponuoti darbelius, pasirodyti, o kartu ir lankytojai nusipirkti galės  thumbup.gif  Beje, šiandien tik atidarymas, o 5 poras berods jau pardaviau, laisvų darbų albumėlyje pamatė ir užsakė  hihihi.gif  Kaip atrodys, kai ateisiu, susirinksiu tapkes ir išeisiu  lotuliukas.gif

2-gubai smagu, kai ivertina, pasigrozi ir dar isigyja...
dalinai personaline mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Srauni upe, man toks vaizdas , kad tu patenta ėmei tik gamybai , bet ne pardavimui.Taigi ten yra gamyba visokiu gaminiu, o kitur dar plius pardavimas.
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeee gavau savo 10 kg gotlando bigsmile.gif 3 dienos nuo išsiuntimo, fantastika, mes europiečiai balti žmonės lotuliukas.gif
psio daba žinau kur apsipirkinėt, kai greitai reikia vieno kito kg biggrin.gif

Besijuokianti, dar kartą oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 09 gruodžio 2011 - 15:46
QUOTE(raganele @ 2011 12 09, 16:45)
jeeeeeeeeeeeee gavau savo 10 kg gotlando bigsmile.gif 3 dienos nuo išsiuntimo, fantastika, mes europiečiai balti žmonės  lotuliukas.gif
psio daba žinau kur apsipirkinėt, kai greitai reikia vieno kito kg biggrin.gif

ale isties nerealu, itariu, kad ne visada taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 09, 15:57)
ale isties nerealu, itariu, kad ne visada taip  smile.gif

Pesimistė tongue.gif kad ir aną kartą panašiai atėjo,o dabar dar prieš Kalėdas. Labai gražus pilkas natūralus merinosas žiūrėsiu kaip velsis smile.gif nu ir juoda tikiuosi velsis dažyta, nes degančiai reikėjo. Tuoj aš visą tą grožį sukaltūnuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau visokių Jūsų grožių ir nutariau pati pabandyti velti, pirmiausiai pabandžiau nuvelti kojinaitę nykštukui, kuri nebus nešiojama, bus tik dekoracija smile.gif Dabar noriu bandyti tapkes sau, bet nežinau ką dariau blogai, nes gavosi tokie kantai šonuose, ką daryti, kad jų nebūtų g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 09, 16:07)
Pesimistė  tongue.gif  kad ir aną kartą panašiai atėjo,o dabar dar prieš Kalėdas. Labai gražus pilkas natūralus merinosas žiūrėsiu kaip velsis smile.gif nu ir juoda tikiuosi velsis dažyta, nes degančiai reikėjo.  Tuoj aš visą tą grožį sukaltūnuosiu lotuliukas.gif

prasom nepamirst pasidalinti su draugem "po niesciastju" wink.gif
Atsakyti
Smagu, Raganėle, kad taip greit. LT ribose turbūt ilgiau keliautųsmile.gif.
O dėkot tai nėra už ką, ne aš gi čia tau tą vilną siunčiu.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 09, 16:12)
prasom nepamirst pasidalinti su draugem "po niesciastju" wink.gif

tai ok, jei ką į paštą pirmadienį tempsiu daug, galiu ir dar kelis priedo paplanuot.
Atsakyti