Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(raganele @ 2011 12 08, 18:02)
46 tai yyyzy, daug tokių jau darėm  irnesakyk.gif
Papildyta:

aha  biggrin.gif kad labai norėjo - vat va tokių kaip juodos, tik nejuodų  lotuliukas.gif o kaip šitas letefono dėkliukas va.

a, Raganel, a cia rimtai vyriskos? swoon.gif
gal tu persivelei, gal ten kokiu pusku ar kamuoliu prase tongue.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2011 - 17:08
QUOTE(raganele @ 2011 12 08, 16:57)
Neperlipus, nerealiai gražūs kraštukai ir be proto idealios tapkės biggrin.gif Dydis 54 jeigu ką:

O tai kiek tų cmmm pėda turi bigsmile.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 08, 17:02)
46 tai yyyzy, daug tokių jau darėm  irnesakyk.gif

aha  biggrin.gif kad labai norėjo - vat va tokių kaip juodos, tik nejuodų  lotuliukas.gif o kaip šitas letefono dėkliukas va.

lotuliukas.gif 45 jau nedydis blink.gif ir spalva juoda, bet nejuoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganėle, super tapkės. Nereaaalios...
Atsakyti
Buvau priversta padaryti nusikaltimą-gi iš laisvų dėžės vienas šlepetes SAU privatizavau tongue.gif
Kai, susidėvėjus senosioms brokinėms vilnos šlepetėms, 2 dienas pavaikščiojau su pirktinėmis (seniau turėtomis ir giliai užmestomis), spyriau jas į kertę ir pasiėmiau natūralias BG šlepetes. Dabar jau vėl esu patenkinta biggrin.gif Vat kokia priklausomybė išsivystė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 08, 17:06)
a, Raganel, a cia rimtai vyriskos?  swoon.gif
gal tu persivelei, gal ten kokiu pusku ar kamuoliu prase  tongue.gif ?

Dievaži 3 kartus perklausiau, vilnų uodegėles nufotkinau spalvų įsivaizdavimui, pėdą su nubraižytom matavimo linijom siunčiau, net gėda beklausinėjant pasidarė biggrin.gif bet nu va tikrai taip blink.gif
Atsakyti
koooooks rooomantiskas vyras pasitaike biggrin.gif 4u.gif
kaip tavo vaikai? ar tik mazoji veme, ar cia koks rotas/noras jau suprask isimetes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2011 - 17:20
QUOTE(kadabra @ 2011 12 08, 17:20)
koooooks rooomantiskas vyras pasitaike  biggrin.gif  4u.gif
kaip tavo vaikai? ar tik mazoji veme, ar cia koks rotas/noras jau suprask isimetes?

įtariu kad rotas/noras... kol kas tik viena mažiausia, dabar pasislėpiau vėl kompe, o jie ardo namą po truputį biggrin.gif Lauksim antro užvėmimo, paprastai kiti neišvengia, jei virusas. Nepavyko pasiplaut iš namų, šunė sakė, kad nepasiliks viena su kate, nes ji gamina neskaniai biggrin.gif Gal išgyvensim.
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 08, 17:13)
Raganėle, super tapkės. Nereaaalios...

Ačiū labai, šįkart aš irgi lygiai taip manau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau tegu nemeluoja dėl juodos sluoksnos smile.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit, bet aš su klausimu unsure.gif . Jūsų temas seku jau kurį laiką ir man atrodo, kad skaičiau, jog lateksu tapukus geriau šlapius dar tept (o gal taip sapnavau, dabar nepasakysiu). Tai va, vakar baigiau tapukus ir prisėdau prie kompo pasitikslinti tept šlapius ar sausus tapcius, tai radau, kad sausus.
Taigi susibalamūtinus dabar sėdžiu, kaip iš tikrųjų daryti? g.gif
Atsakyti
Merginos, nepykit, bet aš su klausimu unsure.gif . Jūsų temas seku jau kurį laiką ir man atrodo, kad skaičiau, jog lateksu tapukus geriau šlapius dar tept (o gal taip sapnavau, dabar nepasakysiu). Tai va, vakar baigiau tapukus ir prisėdau prie kompo pasitikslinti tept šlapius ar sausus tapcius, tai radau, kad sausus.

Papildyta:
sorry, pasidvigubino žinutė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 08 gruodžio 2011 - 17:57
QUOTE(s@mi @ 2011 12 08, 18:55)

Papildyta:
sorry, pasidvigubino žinutė doh.gif

aš šlapias lateksuoju, na bet jos tokios nevarvančios, gerai nucentrifuguotos smile.gif

pralinksminot su vyriškom gėlėtom šlepetėm biggrin.gif
raganėle, sveikatos 4u.gif

o gal kas pasufleruotų man blush2.gif svarstau jau apie patento įsigijimą.. dabar esu VPA, tai kaip suprantu ind.veiklos pažymą man netinka. kiek domėjausi tai kasmet nustatomi įkainiai, o kiek dabar maždaug kainuoja? kažkokiam pasimetime esu, kaip ir norisi teisėtai veikti, iš kitos pusės dar tikrai nedarau didelių apyvartų g.gif o gal imti ne visiems metams, o pvz. žiemos laikotarpiui tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 08, 18:09)
aš šlapias lateksuoju, na bet jos tokios nevarvančios, gerai nucentrifuguotos  smile.gif

pralinksminot su vyriškom gėlėtom šlepetėm  biggrin.gif
raganėle, sveikatos  4u.gif

o gal kas pasufleruotų man  blush2.gif svarstau jau apie patento įsigijimą.. dabar esu VPA, tai kaip suprantu ind.veiklos pažymą man netinka. kiek domėjausi tai kasmet nustatomi įkainiai, o kiek dabar maždaug kainuoja? kažkokiam pasimetime esu, kaip ir norisi teisėtai veikti, iš kitos pusės dar tikrai nedarau didelių apyvartų  g.gif o gal imti ne visiems metams, o pvz. žiemos laikotarpiui tik g.gif

tau reik patento gamybai su teise parduoti. GAli pasiimt nors ir penkiom dienom, pagamini ko reik, o į pardes gali atiduot patentui pasibaigus. Ir vėliau gaut pinigus. Ojei pati po kelias tapkes parduodi kazkam, tai siai iki 8 tūkstanciu litų i metus savo daiktų galima parduoti. Bet per viena kart negali but daugiau nei 300 lt berods. Jei neši į parduotuves, reikės patento.
Na čia kiek man yra pavyke išsiaiškint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 08 gruodžio 2011 - 18:42