Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Labai jau baisiai brrrrrrr skamba tos adatos, niekad nepirkau iš woolo ax.gif .
Dabar dar kai kuriu spalvu baiginėju ABC vilna , buvau maišais pasipirkus, tai kai kurios spalvos buvo nerealios, o vėlimasis wub.gif , tai viens du ir gatava. Ot patikdavo man ji ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 08 gruodžio 2011 - 14:05
laba, jungiuosi, prie jusu, kol kas nesiligiuoju, bet gal kazkada smile.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 08, 13:14)
Man pūkavos Bg sluoksna, tik kitaip. Vietoj bumbuliukų šerės dryžiais. O bg karšinys beveik visai nesipūkavo.
O lietuviški karšiniai adatom pagerinti - tai aš jų neperku.
Vakar dičkė sugalvojo bumbuliukų susivelt, padaviau woolo karšinio lt dažyto delno dydžio iš seniau pirkto - tai dvi nulūžusias adatas ištraukėm, gerai, kad iš karšinio, o ne vaikui iš delno smile.gif .

kaip kaip, radai adatu karsinyje? is kur jos?

QUOTE(Katinytis @ 2011 12 08, 15:04)
Labai jau baisiai brrrrrrr  skamba tos adatos, niekad nepirkau iš woolo  ax.gif .
Dabar dar kai kuriu spalvu baiginėju ABC vilna , buvau maišais pasipirkus, tai kai kurios spalvos buvo nerealios, o vėlimasis  wub.gif  , tai viens du ir gatava. Ot patikdavo man ji  ax.gif .

gali pasakyti, kur pirkai ta avo megiama vilna?

as esu pirkusi is wool,bet man ji nesivelia kai kuri nors tu ka... na sluoksna taip, bet karsinys.... ir spalvos neatitinka tikroves, buvau uzsakiusi juodos, o atsiunte pilka, kuri ne velnio nesivelia, tai nei apavui, nei papuosalams nesunaudoju, nes tokia nei juoda, nei pilka....
Atsakyti
Tos adatos tai senas įvykis. Pas woolą buvo sulūžusios karšimo mašinos, tai vietoj, kad išimtų vilną su adatom iš prekybos, ją išpardavė. Deja, rašė, kad daugiau to nebus, bet vis pasitaiko.
Atsakyti
sveikos. gal kuri naudojat padams piešiamą lateksiuką. kaip jis vadinasi? kur jį perkate?
Atsakyti
Pirmadienį buvau woole ir ant stalo gulėjo jų pačių dryžiais dažyta sluoksna... užklausiau kada jie išmoks kokybiškai dažyti ir ar dabar nebepasitaiko adatų?
Tyla...ir gūžtelėjimas pečiais doh.gif (gal viena kita adata karšimo metu iškrenta g.gif )
o dėl dažymo, tai juokas. Sakau: pirkau pas jus juodą sluoksną, dėjau baltą dekorą ir visą darbą sugadinau doh.gif negana to, 3 dienas juodom rankom vaikščiojau blush2.gif
Atsakymas: čia ne mes kalti, mes tokią iš vokiečių gaunam, priklauso nuo partijos.
Klausiu: kodėl tokių dalykų nebūna eriuke?
Atsakymas: nežinau, bet jie irgi iš vokiečių perka.
Mano išvada tokia:
adatų gali pasitaikyti ir dabar
dažyti taip ir neišmoko
Ir labai negražus elgesys, internetu užsakau viena kaina, o nuėjus atsiimti paskaičiuoja brangesne kaina.
Vot kiek prikauptų negerovių prirašiau ax.gif
Atsakyti
Tep, woolas visaip pagarsėjęs. Bet mano akimis karšime kažkiek pasitaisė, nes paskutinėse lietuviškos vilnos partijose neliko adatų. Mat aš nebuvau užsirovusi ant jų, nes nepirkdavau nespalvoto. Spalvoto irgi, nes užteko vieno karto biggrin.gif Žodžiu ten dėl lietuviško karšinio nedažyto galima eit, bet irgi žiūrėt, kad neatsitiktų kaip Šelmai doh.gif

Dabar atspėkit koks čia dydis ir nekibkit prie kraštukų, nes dievaži daugiau šitų pakartoti negalėsiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 08, 17:50)
Dabar atspėkit koks čia dydis ir nekibkit prie kraštukų, nes dievaži daugiau šitų pakartoti negalėsiu:

speju - 43 biggrin.gif
o kodel nekartosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2011 - 16:53
O tai ko kibt prie tų kraštukų? g.gif Normalūs gi jie g.gif
Aha, ir man rūpi kodėl nekartosi? smile.gif

spėju, kad 46 dydis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 08 gruodžio 2011 - 16:55
geri ten tie krastukai, apart to, kad spalva raudona perlipus.
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 12 08, 17:54)
O tai ko kibt prie tų kraštukų? g.gif  Normalūs gi jie g.gif
Aha, ir man rūpi kodėl nekartosi? smile.gif

spėju, kad 46 dydis bigsmile.gif

pala, pala... kuri cia tam italui tokio dydzio vele tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Neperlipus, nerealiai gražūs kraštukai ir be proto idealios tapkės biggrin.gif Dydis 54 jeigu ką:
user posted image

Gal ir Saboniui reikėtų veltinukių? Jausmas kaip 2 rankinukus iki tapkių kietumo velt...
Atsakyti
tai jau cia suprask - naujas vyr.dizainas 2012 metams biggrin.gif ?
p.s. vyrukas toks rimtas, sakyciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2011 - 17:00
46 tai yyyzy, daug tokių jau darėm irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 12 08, 17:00)
tai jau cia suprask - naujas vyr.dizainas 2012 metams  biggrin.gif ?
p.s. vyrukas toks rimtas, sakyciau  smile.gif

aha biggrin.gif kad labai norėjo - vat va tokių kaip juodos, tik nejuodų lotuliukas.gif o kaip šitas letefono dėkliukas va.
Atsakyti