Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 11:55)
Sr.upe, Oramentuose atsveria kiek reikia. Pas juos tik el. parduotuvėj tokiais kiekiais išdalinta, nes matyt didele dalis pirkėjų perka bumbuliukams velt biggrin.gif .
O kas perka didesniais kiekiais (aš pvz) eina tiesiai į pardą. Jie tokie sukalbami, pazyzus ir paemus 3 kg, nuolaida viskam pritaiko kaip didmeninę kainą. Mes su Kadabra pabandymui netgi išsizyzėm, kad per mus abi tiems 3 kg nuolaidą pritaikytų nuolaidą. Na tikrai tokie draugiški ir savininkė labai maloni moteris.

O tą Pietų Amerikos sluoksną reikia išbandyt prieš didesnį kiekį imant, ji tokia labai savotiška. Gali patikt, gali ir nepatikt.

Nežinau, ką aš čia veikiu visą rytą SM, ant mano sąžinės 11 porų šlepkių, o jau tingiu NEREALIAI.

Tai gal aš jiem laišką parašysiu.. nes noriu spalvotų pabandyti, bet nu po 20 gr. tai totali nesamonė biggrin.gif
Tai va aš ir pabijojau ją tiesiai iš vokiečių imt, bet tik dabar pastebėjau kad miksas yra pas juos.

Aštai paskendyus snargliuos... tai labai nemalonumas šlapiai rankos, nosis snargly biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 12:55)
O tą Pietų Amerikos sluoksną reikia išbandyt prieš didesnį kiekį imant, ji tokia labai savotiška. Gali patikt, gali ir nepatikt.

ji tokio svelnumo glotnumo neturi kaip 21mic., skiriasi siek tiek ir ant gaminio (kaip tik dabar ciupineju vakar klientei nuveltas slepetes), bet veliasi gerai, traukiasi, nera bloga.
Man asmeniskai labiausiai patinka slepetes velti is 21mic. vilnos, nors zinau, kad, pvz.Raganelei, patinka tie lietuviski siursktumai, ale optimaliausios laiko sanaudos vienai porai man gaunasi su 21.
Atsakyti
Nu va laiškelį parašiau.

Atsakyti
Aš prie Ornamentų 24mic sluoksnos pripratau, tiesiog nieko geriau ant Lietuvos neradau biggrin.gif
Tik dabar žiūriu didmeninę siūlo vos 4Lt pigiau už kg unsure.gif

Mažo ėriuko 21mic dar pradėjau naudot, bet vyriškoms dedu 24mic

Turiu 60% kalėdinę nuolaidą DPD, greičiau tie bulgarai-pargabentų poniškai biggrin.gif (turbūt iš Vilniaus reikės vežt ).
Šiaip ta nuolaida ir ES šalyse galioja-vežamės iš vokiečių bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 01 gruodžio 2011 - 12:08
nu va atrašė kad perkant po daugiau gramų neplėšo po 20 gr. O elektroninėj ten kažkokia lojalumo sistema yra.
Atsakyti
Man labai dyla Mažo ėriuko, man ji ne šiaip, kad nepatinka, bet dabar jau visai nepatinka.
Suvėliau dukrai aulinukus, viduj balta Dangek, ant viršaus Mažo ėriuko kažkokių likučių turėjau. Tai nešioja nepilną mėnesį, mažo ėriuko vilnos ant pirštų jau nelikę. Pradžioj viduj Dagek vilna kažkaip viduj keistai šėrės, dar taip nemačius buvau. Kažkokiais kuokšteliais, ne bumbuliukais. Bet pasišėšė pasišėrė ir nustojo.
O Mažo ėriuko visai išdilo. Aulinukai šiek tiek per dideli (nesugebėjau sutraukt iki reikiamo dydžio doh.gif ), tad jokie pirštai nesiremia. Gaila laiko ir darbo. Gerai, ne užsakovei kokiai vėliau, būtų gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 12:17)
Man labai dyla Mažo ėriuko, man ji ne šiaip, kad nepatinka, bet dabar jau visai nepatinka. .............

Ir vėl ant nervų doh.gif
Atsakyti
Dangek tai turi minty tą rusišką? jei taip tai turiu jos. Nu ji mėgsta pasišert. Bandžiau gryn iš jos tapkes daryt tai labai keistai. smile.gif Tai aš iš jos dekorą darau, kol turiu
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 01, 11:58)
Visiskai pritariu Besijuokianciai, pries kelias dienas buvau Ornamentuose, tai tikrai labai maloniai bendrauja tiek pardavejos, tiek ir visada pasirodanti savininke. Klausia ko reikia, ko truksta, ka dar galetu pasiulyti pasiulai, rodo ka turi, zodziu tikrai ziuri i prieki.
Aisku, cia vilnietems ne paguoda, bet tikrai gerai tureti Kaune tokia parduotuve, kurioje sitiek gausu spalvu pasirinkimo (pritrukus kokiam modeliukui, greitam uzsakymui - isganymas), kur gali viska isciupineti. Man patinka.

net pavydu Kaunietėms, pas mus iščiupinėjimui ir greitam užbėgimui kažkaip nieko tikrai gero ir nebėr g.gif apie spalvotą vilną šnekant.

Besijuokianti KIEK bigsmile.gif nerealiai,mano eilėj 4 ir tai neprisiruošiu... Be to mano procesa be galo pailgėjo, kai užplaukė kad reikia kiekvienam dydžiui pirma kurpalius išsidrožt lotuliukas.gif gerai kad pora yra tokių,kuriems jau išdožti. Mat man nebeįtinka kurpadiniai, keltis noriu kad būtų mažesnė doh.gif neturėjo boba problemų, tai va... Nu gal praeis kai atsižaisiu. Ale kiek dar visko neišekperimentuoto laukia...
Atsakyti
ir apskritai visas gėris Kaune... smile.gif
Atsakyti
Nežinau, gal spalva Mažo ėriuko tokia pasitaikė.
Man jų vilna labai keista, labai trumpo plauko, labai mažai traukias. Ploniems šalikiukiams tai gerai, nes reikia, kad kuo mažiau susitrauktų. Bet tapkėms - tai nežinau nežinau.
Gaila, kad vaikus tik 2 turiu, jie geriausiai vilnas pratestuoja, taip norėtųsi visas ištestuot biggrin.gif . Reik kairę šlepetę iš vienos vilnos velt, dešinę iš kitos smile.gif .

Ragabėle, aha 11. Gerai tik tiek, kad 6 poros sesei ir broliui į Ameriką dovanų turi iškeliaut. Tai jei jau kažkaip kas nors ne taip, tai tikrai atleis. Kol kas nusiteikus visas 11 įveikt smile.gif

Sr.upe, kokia Dangek vilna nežinau, mes iš jos asmeniškai pirkom, balta kaip ir 18 mic. Bet nešiojąs atrodo, kad gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 01 gruodžio 2011 - 12:43
ai tai tada kita smile.gif
Atsakyti