Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Juperiuk, palūši tu taip besikankindama. Odos truputi reik storesnės, juk ne pirmi metai dirbi. Visokiu tu žmoniu yra ir bus. Man buvo situacija, kad nupirko rankine, derino prie tokiu odiniu basučiu, labai specifinės spalvos ir viska, labai patiko jai. Ir ka jūs manot po keliu savaičiu tas daiktas buvo vienoj Vilniaus parduotuvėj perpardavinėjamas už keturgubai didesne kaina . Po tokiu visokiu poelgiu atrodo lyg išsityčioja iš taves kaskart, kad tik nauda gautu. Po kiek laiko praeina ir reik tokius dalykus priimt kaip pamoka mirksiukas.gif.
Gerai einu dirbt laukia rankinės mirksiukas.gif .
Papildyta:
Taigi gal ta bumbulavimasi galima vis pasprest puku nurinkėjo pagalba .Impregnuot tai net nežinau kuom ir ar norėtusi kišt i koki chemini marmala ar purkšt juo. Jau geriau karteli kita padirbėt nurinkėju .
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 08, 10:39)
nuveli, apipurski plauku laku, susukuoji norima kryptim ir...

a biguduku nereik tongue.gif ?

p.s. pas mane kitos problemos - riesai sureagavo i muila, dega... mastau nesumastau kokius maisus uzsideti, velti tai reikia.. apsipurskiau panthenol, daugiau nieko neismastau, nes mano pagrindinie priemone - alyvuogiu aliejus - jau kaip ir matyt atsibodes tai vietai.
reik man tokiu pirstiniu kaip ale zvejo batai tongue.gif
Atsakyti
Šiaip impregnatorių įvairių būna, vaško ir aliejų pagrindu, net tas pats lanolinas, kurį išskalbiam vėlimo metu. Rusaitės kažkokia salvitoze viską impregnuoja.
Atsakyti
Aš manau, kad visom pirmiausia reikia "nusivelti' sau šarvus ir atsiriboti nuo tokių nesamonių. Jūsų visų darbai puikūs.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Rodausi su antru blynu:
user posted image
user posted image

ir trečiu blynu (šitas man labai mielas, esu patenkinta jomis)
user posted image
user posted image

ir dar klausima turiu, trecio blyno, tapkyciu viskas puikiai susivele is isores, o vidus sudurniavo, kazkaip neypatingai (vidus karsinys, isore rausva - sluoksna, zalias - karsinys). ar gali buti kad karsinys prasciau velesi? ar as kazka dar ne taip dariau?

Beje, as turbut nepadekojau uz pagyras pirmam blynui smile.gif aciu labai smile.gif o kas del klausimu, as tokia, kad pirma issiskaitineju, jeigu jau suprantu kaip kas kur tada bandau, ir ziuriu ko nesupratau, tada vel ieskau atsakymu, klausiu jau retesniu atveju, pasikonsultuoju. tiesiog manau, kad isaiskinti tiesiog imanoma kai uzduodamas klausimas (emm gal labiau teiginys) "nezinau net nuo ko pradet"..

kol kas teks stabdyt truputi su velimais.. mezginiu uzsakymai sustojo gamintis kai mane sita karstine vilneles uzpuole doh.gif reikia pasidaryti kas reikia, o mokslus pasilikti laisvalaikiui smile.gif o ir kiek pavyko issniukstineti, tai darysiu uzsakyma ir mazas eriukas, tada jau imsiuos mokslu-darbelio, nes parduotuveje, dviguba kaina gaunasi doh.gif
Atsakyti
Kutveliuk 4u.gif
Dailiai pirmos apnertos.
Pirmi darbai tikrai tobuleja, jei vat as savo pirmasias ikelciau... biggrin.gif

p.s. Raganele, tu gyva, ar sianakt ne katilinej nakvojai? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 08 gruodžio 2011 - 11:43
Kutveliuk, kaip pirmieji darbai, tai netgi labai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 08, 09:37)
Aš pastaruoju metu galvoju iš ko reikia velti, kad tapkės nesipukuotų. Tų vilnų su plaukais dideliais, ta plaukai kol išslenka unsure.gif , o "subtilesnės" vilnos bumbuluojąsi. Kaži kaip tą dilemą išspręsti ax.gif Impregnuot kažkuom? g.gif

Nesipūkuoja iš bulgariškos sluoksnos ir lietuviški karšiniai gražiai elgiasi, kai su akuotais suaitvarkai. Įdomu kaip vokiški karšiniai elgiasi, neturiu testuojamų. Gotlando pūkuojasi panašiai kaip plonos sluoksnos.

Kadabra, ne katilinėj - vonioj šiąnakt biggrin.gif Vyras Niujorke nuo vakar, mažė pravėmė naktį, didelių neišvežiau į daržą, va atėjau į kompą pasislėpt ir reikalų atrašyt...
Kraunuosi daiktus ir vaikus į Molėtus pas mamą, nepavešiu viena savaitės šitokio gėrio... Būtinai reikia susirgt, kai viena lieku verysad.gif
Atsakyti
Man pūkavos Bg sluoksna, tik kitaip. Vietoj bumbuliukų šerės dryžiais. O bg karšinys beveik visai nesipūkavo.
O lietuviški karšiniai adatom pagerinti - tai aš jų neperku.
Vakar dičkė sugalvojo bumbuliukų susivelt, padaviau woolo karšinio lt dažyto delno dydžio iš seniau pirkto - tai dvi nulūžusias adatas ištraukėm, gerai, kad iš karšinio, o ne vaikui iš delno smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 08, 12:56)
Kadabra, ne katilinėj - vonioj šiąnakt biggrin.gif Vyras Niujorke nuo vakar, mažė pravėmė naktį, didelių neišvežiau į daržą, va atėjau į kompą pasislėpt ir reikalų atrašyt...
Kraunuosi daiktus ir vaikus į Molėtus pas mamą, nepavešiu viena savaitės šitokio gėrio... Būtinai reikia susirgt, kai viena lieku  verysad.gif

oho, tep sakant - visa puokste.
Laikykites, svarbu, kad yra kas pagelbeja 4u.gif

Atsakyti
Seno woolo karšinio net neliečiu. Žiauriai su tom adatom, gerai tikrai kad ne iš delniuko... Dabar adatų beveik nėra, pilkuose nedažytuose bene nė vienos neradau, nors vėliau kilogramais. Rudoje radau pora per kg g.gif baltoj lyg ne. Spalvintų tokių nevartoju, nesiseka jiems teisingai dažyt manau.
Bulgariška sluoksna siūlais išsibumbuliuoja, jei nesuveliu iki kietumo, bet jei labai stipriai - neišjudinama.
Atsakyti
Žinai, Raganėle, man tai kažkaip jau susidarė vaizdas, kad vienam kg adatų nebuvo, nereiškia, kad sekančiam vėl jų nebus. O kitas dalykas, tos adatėles nulūžusios, aš pvz. vakar ištraukiau kelis aštrius metaliukus 3-4 mm ilgio, tiesius nesulankstytus, matyt adatėlės smaigaliai, tokius pastebėt labai sunku.
Atsakyti