Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

As sakiau, kad jusu kainos zemos, jei net perparduoda ir dar uzdirba rolleyes.gif o siaip perduodu nuo drauges daug visoms komplimentu, as jai sumeciau jusu visu etsy parduotuves, tai ji ten 4 val sedejo ir aikciojo, paskui paskambino ir dar aikciojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 12 08, 01:01)
As sakiau, kad jusu kainos zemos, jei net perparduoda ir dar uzdirba rolleyes.gif  o siaip perduodu nuo drauges daug visoms komplimentu, as jai sumeciau jusu visu etsy parduotuves, tai ji ten 4 val sedejo ir aikciojo, paskui paskambino ir dar aikciojo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na matai, ne visad gali zinot is kur laiskutis ateina- is uzjurio ar is LT.Etsy kainas gali sudeti Nelietuviskas, o as besidomintiems kitais "kanalais" sakau jas lietuviskas...Nemanau, kad ten parduoda uz 50 doleriu... ir zinot kodel? o gi viena mano tokia virtuali pazistama is uzsienio "velianti" tokias pooobaises geles -sages, parase, kad uz jas JAV gauna..........50 USD doh.gif reiktu pamatyt... mane tai buvo apeme tokie priestaringi jausmai, kad... ir pyktis uz save, kad mes kapeikautojos, ir pyktis uz ja, kad tokius blynus kaip uz gera parduoda...bet cia vel ta pati diskusija ir pykti negali, jeigu sugebama parduoti-vadinasi viskas OK...ir jeigu yra ir perkanciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 08 gruodžio 2011 - 08:10
Aš jau pasakojau kitur, bet papasakosiu dar kartą, kas neskaitė. Užsakė amerikonka 35.5 dydį sesei dovanų. Dariau pagal turimą 36 kurpalį, taip pat mano pačios koja 36, tai jos man spaudė ties pirštais. Tapkės storos, BG vilna, džinsas įveltas/prisiūtas, žodžiu tvirtos visom prasmėm, dėl jų dydžio ar kokybės abejonių neturėjau jokių. Dizainas - skonio reikalas, abejonės visada lieka smile.gif .
Gaunu po kurio lako laiškutį, kad matyt įvyko klaida, nes amerkonka užsakė 35.5 dydį, o aš jai atsiunčiau 38 blink.gif . Skirtumas 3 dydžiai doh.gif . Klientė reikalauja nedelsiant pakeisti tapkes į tinkamą dydį.
Ištiko lengvas šokas, pradėjau šiaip taip galvot, sumasčiau, kad žmogus turbūt veltinių nėra matęs ir gal vertina pagal išorinius matmenis.
Parašiau jai, pasirodo akurat. Rašo ji man atgal, na, kad gal tai ir nėra 38 dydis, bet kad "TOKIO dydžio tapkės tiks mano sesei aš labai abejoju. ir jei sesuo gaus TOKIO dydžio tapkes, ją ištiks igalaikis gyvenimo sukrėtimas". Be visa to, ji išmatavo tapkutes viduj gavo išmatavimus pilnai 35 dydžio (net mažesnes nei užsakė - nu bet čia jau kaip išmatuosi), tačiau toliau tvirtina, kad jos yra aiškiai per didelės.
Po šitos žinutės supratau, kad klientė emociškai nestabili, ir geriau nieko nebevystyti.
Atsiprašiau, parašiau, kad labai nenoriu būti atsakinga už ilgalaikį sesės nuvylimą ir pasiūliau gražint pinigus. Paprašau artimiausiom dienom apsispręsti ar ji pasilieka tas tapkutes ir bando siųsti jas sesei dovanų ar aš jai grąžinu pinigus.
Kuris laikas tyla. Po kokių 2 savaičių gaunu laišką su dideliausiu atsiprašymu, kad didelei jos nuostabai tapkutės tiko sesei idealiai, labai patiko, labai dėkoja už mano laiškučius, kurie padėjo jai susivokt ir ateity vėl norės ką nors užsakyti. Pasirodo ji dar ir į batų parduotuves ėjo matuot viduj 35 dydžio...
Pradžioj buvo pikta ir skaudu, paskui juokinga.
Pasidariau šokių tokių išvadų ir tiek. Iš tikro gal net nereikia tokiu atveju ryškintis, nepatiko - gražink prekęs, gražinsiu pinigus. Gi gali žmogui ir nepatikti, rizika nusipirkti ne tą, ką manei, internetu visada yra. O suteikti klientui teisę atgražinti prekę man rods yra protinga ir normalu, be jokių išvedžiojimų ir klausimų.
Atsakyti
Matau, kad tokių atvejų visoms pasitaiko. Buvo jau ir pas mane pora atvejų, bet kažkaip ramiai į tai žiūriu, juk visokių žmonių yra. Viena moteris buvo užsakiusi savo mažutei tapukus, ir prašė 2 cm didesnes daryti, kad ilgesniam laikui būtų, kai susitikom ir pamačiau jos kruopytę, iškart abejonių dėl dydžio kilo, pamatavo, tai tie 2 cm, kurių prašė paskendo juose smile.gif kokia problema, perdariau į mažesnes, žinoma atsiprašė, kad prašė didinti smile.gif Tapukai liko ir turi kitas kojytes. Bet va dėl kažkada mano flirtuojančių meškučių, tai buvau kiek užpykusi.... Prašė netradicinių, išskirtinių, linksmų, nes niekur nieko neranda, čia apie tuos 30 cm ilgio kalba eina. Padariau, kiekvieną žingsnį darydama nupasakojau viskas tiko, patiko ir siųstose nuotarukose patiko, o susitikus, sako žinote, o gal pataisykite tas akis, kad ne viens į kitą žiūrėtų, o tiesiai doh.gif Sakau ne, viską rodžiau, tai laiko negaišiu, norite imate, nenorite- nešuosi. Sako, tai gal kainą nuleisk blink.gif Nu jau ne, ir taip pigu, pasiūliau nueiti Panoramoje ten kur tuos veltinius fabrikinius pardavinėja pažiūrėt į kainas, jei netinka.... Nu ką paėmė meškučius, be jokių abejonių. Bet aišku, kad reikėjo prie kažko prikibti, kad kainą mušti unsure.gif Fe....
Atsakyti
Ronet, tokiu, kuriom ziedlapis ne i ta puse uzsilenkes-yra nemazai... doh.gif
Atsakyti
Juperi, pajutai, tai ir nelabai su jomis žaidžiu, nepatinka, neimk, na kur problema, tai ne vaistai, galima ir pragyvent, o šlepetės visada ras savo kojytes, kurioms patiks smile.gif
Atsakyti
reikėtų kažkaip mokėti emociškai atsiriboti. aš nemokėčiau ir labai ilgai tuo gyvenčiau, ir galvočiau, pergyvenčiau. bet tai tikra nesąmonė - savęs graužatis tik.
ir tokiu atveju tikriausiai geriausia parduoti tą, ką padarai, be jokių užsakinėjimų "spalva tokia kaip kad saulė teka, tik kad žalia" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 08 gruodžio 2011 - 09:09
linada prajuokinai lotuliukas.gif Juokinga, bet tokių apibūdinimų irgi būna smile.gif
arba kompiuteryje vienas atspalvis, realiai kitas.... Bet bevek visada fotografuojant naktį prie dirbtinos šviesos atspalvis kiek kitas gaunasi, nei realiai ir dar kompai skirtingai rodo... Kaip ir visau taip ir ant žemės, jei norėsi prikibti, prikibsi... bet yra kur gražūs žodžiai viską atperka ir vėl kažkaip paskatina smile.gif

ai tiesa, buvo, kad užklausė kainų, surašiau po savaitės tikriasiai ateina laiškas smile.gif "..... žinot, bet brankooooookaaa.... na nežinau nežinau ką ir daryti...."
atsakiau, tai nieko tokio, visvien naujų užsakymų nepriimu lotuliukas.gif

nesuprantu ko dejuoti, kai pilna yra ir pigesnių schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 08 gruodžio 2011 - 09:25
QUOTE(linada @ 2011 12 08, 09:08)
reikėtų kažkaip mokėti emociškai atsiriboti. aš nemokėčiau ir labai ilgai tuo gyvenčiau, ir galvočiau, pergyvenčiau. bet tai tikra nesąmonė - savęs graužatis tik.
ir tokiu atveju tikriausiai geriausia parduoti tą, ką padarai, be jokių užsakinėjimų "spalva tokia kaip kad saulė teka, tik kad žalia"  biggrin.gif

va va va.... thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ypac apie saule...
as pradejau sita tema, as ir baigsiu...pasakydama,,,kad vis dar neatsigaunu...o vakar 2-ju uzsakymu atsisakiau, nes emociskai paluzusi jauciuosi, kazkokia nevykele... doh.gif ir nesvarbu, kad vakar el. pastu gavau dar pora laisku su pagyrimais ir aikciojimais "koookie nuostabus mano darbai"...prisiminiau, kad su sia uzsakove irgi tas pars buvo...taip, kad ... schmoll.gif

ar yr ant Lietuvos kur sniego?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 08 gruodžio 2011 - 09:27
Yr yr sniego. Pas mumi prie naftos biggrin.gif Ir kaip pašalę bigsmile.gif

Atsakyti
Aš pastaruoju metu galvoju iš ko reikia velti, kad tapkės nesipukuotų. Tų vilnų su plaukais dideliais, ta plaukai kol išslenka unsure.gif , o "subtilesnės" vilnos bumbuluojąsi. Kaži kaip tą dilemą išspręsti ax.gif Impregnuot kažkuom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 08, 09:37)
Aš pastaruoju metu galvoju iš ko reikia velti, kad tapkės nesipukuotų. Tų vilnų su plaukais dideliais, ta plaukai kol išslenka unsure.gif , o "subtilesnės" vilnos bumbuluojąsi. Kaži kaip tą dilemą išspręsti ax.gif Impregnuot kažkuom? g.gif

nuveli, apipurski plauku laku, susukuoji norima kryptim ir...
Atsakyti