Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Juperiuk, tik jau nenuleisk nosies , tavo darbai labai gražūs wub.gif
Gal ta pirkėja vaikų , ant kurių išsirėkti galėtų, neturėjo blush2.gif Pasak Šelmos lotuliukas.gif
Juokauju, juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet neleisk, kad tau kažkokia babcė nuotaiką gadintų.
Raganėlės fabrikėlis dirba bigsmile.gif , smarkiai dirba bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 07 gruodžio 2011 - 21:09
Juperi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nesuprantu, na kas jau ten tokio tragisko ivyko, ko jau tu ten neispildei g.gif
lengva sakyti - nepergyvenk, ale kaip ta nuoskauda ismust unsure.gif

p.s. Raganele, labai sauniai atrodo tokia didele kompanija vienoj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 07 gruodžio 2011 - 21:16

O čia lietuviai taip ar ne? g.gif

[/quote]
Amerikos lietuve...
pradzioj kai klausiau kur deda tapkutes- sake isdovanoja g.gif ...dabar gi pasipiktinus, kad klientai laukia uzsakytu tapkiu Kaledinem dovanom, o cia bac-ir neidentiskos kaip ankstesnes ...dristu spet, kad tai perpardavinetoja... nuuu man toks parasymas tarp eiluciu, kad as nesazininga ir kaip man negeda - zeidzia...labai...neveliau nei vienam kitaip... kaip manau ir gydytojai negydo blogiau nei yra ismoke (lyrinis nukrypimas) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 07, 21:15)
Juperi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nesuprantu, na kas jau ten tokio tragisko ivyko, ko jau tu ten neispildei  g.gif
lengva sakyti - nepergyvenk, ale kaip ta nuoskauda ismust  unsure.gif

p.s. Raganele, labai sauniai atrodo tokia didele kompanija vienoj vietoj.

nuoskauda išmušama klausantis pagyrų lotuliukas.gif

Pas tave didesnėm kompanijom turėtų būriuotis biggrin.gif

Aš tai padžiūgavau - radau į šlamštą išmestą laišką, kad vokiška vilna jau link manęs važiuoja! Kažin tikėtis sulaukt iki savaitgalio ar... į woolą.... ui... jau ta sostinė be spalvotos sluoksnos ekstra atvejais, tai užknisa doh.gif

Einu vaikų guldyt ir raudonai žalias klot.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 07, 22:01)
Nors jau nebežinau ką gali stebint anie, bet manau turėtum pretenzijas pareikšt, tegu apkeičia į normalų.

Kas iš to, turiu tik savaitę pabaigti Kalėdiniams užsakymams, man gi dar išsiountinėt po visą Lietuvą, o kol jie man vilną atsiųs.. Ne pinigų gaila, tiesiog 5 tapkutėms neturiu vilnos, reikėjo būtent baltos verysad.gif

QUOTE(Molė @ 2011 12 07, 22:08)
Ju
Gal ta pirkėja vaikų , ant kurių išsirėkti galėtų, neturėjo  Pasak Šelmos :

Būtent biggrin.gif

Nerėkiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 21:20)

Amerikos lietuve...
pradzioj kai klausiau kur deda tapkutes- sake isdovanoja g.gif ...dabar gi pasipiktinus, kad klientai laukia uzsakytu tapkiu Kaledinem dovanom, o cia bac-ir neidentiskos kaip ankstesnes ...dristu spet, kad tai perpardavinetoja... nuuu man toks parasymas tarp eiluciu, kad as nesazininga ir kaip man negeda  - zeidzia...labai...neveliau nei vienam kitaip... kaip manau ir gydytojai negydo blogiau nei yra ismoke (lyrinis nukrypimas) verysad.gif

Nu va, lietuviškumas ir Amerikoj pramuša. doh.gif O jei ji perpardavinėtoja, tai pačiai reik slėptis po lapais. Ale ot koks britkumas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 12 07, 21:22)
Kas iš to, turiu tik savaitę pabaigti Kalėdiniams užsakymams, man gi dar išsiountinėt po visą Lietuvą, o kol jie man vilną atsiųs.. Ne pinigų gaila, tiesiog 5 tapkutėms neturiu vilnos, reikėjo būtent baltos  verysad.gif

nu aina sau...
Ai aš tai iš jų neperku, jau tos išblukusios vilnos man buvo gana... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 12 07, 21:22)
nuoskauda išmušama klausantis pagyrų  lotuliukas.gif

Pas tave didesnėm kompanijom turėtų būriuotis biggrin.gif

Aš tai padžiūgavau - radau į šlamštą išmestą laišką, kad vokiška vilna jau link manęs važiuoja! Kažin tikėtis sulaukt iki savaitgalio ar... į woolą.... ui... jau ta sostinė be spalvotos sluoksnos ekstra atvejais, tai užknisa  doh.gif

Einu vaikų guldyt ir raudonai žalias klot.

tai trakink.. jei pasieks Vilnių iki savaitgalio, tai gausi. O jei ne - pasvajok :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 07 gruodžio 2011 - 21:27
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 07, 22:34)
Nu va, lietuviškumas ir Amerikoj pramuša.  :

Ai aš tai iš jų neperku, jau tos išblukusios vilnos man buvo gana... 

drinks_cheers.gif

Tai natūralų aš.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 22:20)

Amerikos lietuve...

nesinervink, energetiniai vampyrai maitinasi tavo nusivylimu, susierzinimu, susigraudinimu. neleisk jai patirt malonumo. nusiramink, išgerk arbatos ir ATLEISK IR PALEISK. pilkosios mūsų ląstelės neatsistato. mirksiukas.gif friends.gif
tavo darbai tikrai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Na žinot, Juperi, aš Jūsų asmeniškai nepažįstu, bet peržiūrėjau bloge Jūsų darbelius jie fantastiški wub.gif Net kvapą užgniaužia, viskas taip kruopštu, smukmeniška. Nuostabūs darbeliai smile.gif Jūs šaunuolė 4u.gif

Ai, radot čia ko nervintis, kaip sakoma duokit durniui kelią drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai galvoju, kad is vis reiketu pradet aiskintis, kokie ten klientai ir koks cia perpardavinejimas vyksta g.gif
nerealu.
Atsakyti
Juperi, ir aš prisijungiu į palaikymo komandą friends.gif Žinoma bjaurus jausmas... Neseniai turėjau klientę doh.gif Padarytos šlepetės buvo gal per 1-2 mm laisvos .Nu nebuvo aptemptos. Netiko. Padariau kitas (nors mano vyras prigrasinęs buvo nebedaryt jai, bet aš buvau pažadėjus. O man pažadas šventas dalykas). Nunešu tas kitas-atseit per mažos (nors pati tokių norėjo)... Viriau jau raudonai kaip vėžys viduj. Nu bet pasiėmė. Bet va toks kartėlis tebėr.. Lyg aš kalta būčiau.

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 07, 22:44)
Juperi, ir aš prisijungiu į palaikymo komandą  friends.gif Žinoma  bjaurus jausmas... Neseniai turėjau klientę  doh.gif  Padarytos šlepetės buvo gal  per 1-2 mm laisvos .Nu nebuvo aptemptos.  Netiko. Padariau kitas (nors mano vyras prigrasinęs buvo nebedaryt jai, bet aš buvau pažadėjus. O man pažadas šventas dalykas). Nunešu tas kitas-atseit per mažos (nors pati tokių norėjo)... Viriau jau raudonai kaip vėžys viduj. Nu bet pasiėmė. Bet va toks kartėlis tebėr.. Lyg aš kalta būčiau.

o dieve, ko jūs su tom honorovom damom terliojatės doh.gif
***** nu rimtai viena amerikietė mano tapkes pilkas su zebrinėm sagom užpakalį nusipirko sau, nors dydis tikęs būt labiau Dirkui Novickiui, nei jai. Bet va laai patiko ir vistiek pasiėmė lotuliukas.gif O leituviai labai dažnai bamba bamba bamba... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 07 gruodžio 2011 - 23:30