Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 18:21)
nusss... jau , kad apturejau -tai apturejau... :

Jofana blink.gif mad.gif

QUOTE(ziit @ 2011 12 07, 18:51)
As prie visu jusu darbu rasyciau "one of a kind" (OOAK) pirmiausia pakels orginalumo verte  antra nesitikes to pacio.

drinks_cheers.gif Reiks taip ir daryt jaučiu unsure.gif

Pas mane irgi krachas- išsitraukiu vakar gautą woolo baltą karšinį, o jis... kimšimui kiba skirtas :'siena: Jai deliojant lyg sintetinis atrodė, bijojau ir prasidėt, rizikavau- reikis baltų tapukų, o jis bliamba net nesivelia doh.gif doh.gif doh.gif Nu po velnių doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Juperi, užuojauta, žinau kaip ant dūšios nugula... Parodyk davai kas nepatiko, pasakysim autoritetingą nuomonę biggrin.gif į kurią pusę turėjai šilkiuką paslinkt.

QUOTE(Šelma @ 2011 12 07, 18:46)
Jofana  blink.gif  mad.gif
drinks_cheers.gif Reiks taip ir daryt jaučiu  unsure.gif

Pas mane irgi krachas- išsitraukiu vakar gautą woolo baltą karšinį, o jis... kimšimui kiba skirtas :'siena: Jai deliojant lyg sintetinis atrodė, bijojau ir prasidėt, rizikavau- reikis baltų tapukų, o jis bliamba net nesivelia  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu po velnių  doh.gif  doh.gif  doh.gif

blink.gif na jie pasižymėję visokiais adatiniais ir dažytais reikaliukais, bet pastaruoju metu bajerių su lietuviška nedažyta vilna jokių blogų nebūdavo... O kurią užsisakinėjai? Aš turiu baltos labai akuotuotos, bet super gerai besiveliančios - ir pilkšvos ir gelsvai baltos g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 07, 18:58)
Juperi, užuojauta, žinau kaip ant dūšios nugula... Parodyk davai kas nepatiko, pasakysim autoritetingą nuomonę biggrin.gif į kurią pusę turėjai šilkiuką paslinkt.
blink.gif na jie pasižymėję visokiais adatiniais ir dažytais reikaliukais, bet pastaruoju metu bajerių su lietuviška nedažyta vilna jokių blogų nebūdavo... O kurią užsisakinėjai? Aš turiu baltos labai akuotuotos, bet super gerai besiveliančios - ir pilkšvos ir gelsvai baltos  g.gif

tu slepeciu kurias nusiunciau "kopijas" neturiu foto... tai buvo atkartotos ... nezianu... jau pradedu isivaryti kompleksa... nevelsiu dabar ilga laika...kol nenuses drumzles... zinokit senai taip nezliumbiau...bet man per 4-is metus ir pirmas toks atvejis... verysad.gif
Atsakyti
duok kontaktus, uzversim pasipiktinusiais, grasinansciais laiskais biggrin.gif o jei rimtai - pasistenk neimt galvon kitu zmoniu nesupratingumo wink.gif
Atsakyti
Nežliumbk nu... Gi pati žinai, kad kokybiškos ir gražios tavo veltinės,o jei kas nori nuodais pasispjaudyt, tai apspjaus bet ką. Nesinervink 4u.gif

Pas mane tai, ką woolas kaip lietuvišką karšinį baltą parduoda yra va toks,nu labai gerai veliasi, bet kaip akuotai virš meduolio prasimušė iš tolo šviečia biggrin.gif
user posted image

Val įdomu, ar čia tas pats "baltas lietuviškas" tik kitos partijos karšimo ar kokiu kitu pavadinimu?
Atsakyti

QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 20:02)
... zinokit senai taip nezliumbiau...bet man per 4-is metus ir pirmas toks atvejis...

Jetau, Juperi, pabuvau nelaimingo, neprotingo ir pikto žmogaus žaibolaidžiu..... Negirdėk ką sako tokie, dabar pats laikas traukti iš atmintis lobynų visus kompimentus kuriuos esi per 4 metus gavusi 4u.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 07, 20:11)

Val įdomu, ar čia tas pats "baltas lietuviškas" tik kitos partijos karšimo ar kokiu kitu pavadinimu?

Nežinau, parašiau laišką, kibą sausam vėlimui ar kimšimui įkišo doh.gif Nes jų baltas karšinys, tas akiuotas (plaukuotas ) mno favoritas buvo, nespėdavau šablono ištraukti ir jau sulipęs akmenin.... Dabar ir siuvau ir 4 virdulius supyliau, nafig verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 07, 19:38)
Jetau, Juperi, pabuvau nelaimingo, neprotingo ir pikto žmogaus žaibolaidžiu..... Negirdėk ką sako tokie, dabar pats laikas traukti iš atmintis lobynų visus kompimentus kuriuos esi per 4 metus gavusi  4u.gif

Dekui smile.gif friends.gif
Atsakyti
Šelma, eik tu sau, tokiu metu toks bajeris doh.gif . Tik gaila, bet kažkaip nenusistebėjau. O dar neseniai norėjau klaust gal woolas pasitaisė, gal adatų jau nebėra ir dažai nenudažo rankų savaitei laiko.

Juperi, iš tikro atsimink kiek gražių žodžių savo veltinukų atžvilgiu esi girdėjus. Na negi dabar viena boba savo burbėjimu viską "nupūtė" mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Juperi, yra kategorija žmonių, kuriems nors už dyką atiduok, jie vis tiek ko nors prikibs ir bus nepatenkinti. Tokia jų natūra, gal jie kokios energijos iš to savo nepasitenkinimo gauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 07, 21:05)
Šelma, eik tu sau, tokiu metu toks  bajeris  . Tik gaila, bet kažkaip nenusistebėjau. O dar neseniai norėjau klaust gal woolas pasitaisė, gal adatų jau nebėra ir dažai nenudažo rankų savaitei laiko.

Tai, va, kad labai laiku verysad.gif Nebežinau ar žliumbt Juperi už kompaniją ar eit vaikų aprėkt doh.gif
Nepasitaisė, adatų mažiau, bet yra viena kita (iš 3 kg-4 radau), dažytos neperku, o dabar va su Kalėdom pasveikino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 07, 20:33)
ar eit vaikų aprėkt  doh.gif

as sito isvengiau...dukriukas mane labai sian palaike... ryt bus geriau...
Atsakyti
Nu va, pusdieni nepabuvau, o čia tiek nuoskaudų... g.gif

QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 17:21)
nusss... jau , kad apturejau -tai apturejau... doh.gif  doh.gif vooo tau ir velk zmogus pakartotinus modelius. Kaip tie klientai nesupranta, kad identisko darbo neimanoma atkartot, nu bent jau man...ir iskirpimas gali but neidentiskas, ir siuliukas, silkiukas ne toj vietoj.... fuiii... bjauriausia sitoj situacijoj, ne tai, kad grazinsiu pinigus ir net primygtinai siuliausi tai padaryti bet tai, kad tave nupiesia paciom baisiausiom spalvom...fuiiii kokia bjauri nuotaika... verysad.gif

Žinai, jei žmogus nesupratingas, tai toks ir liks... Tai siūlau laikytis pozicijos, kad tie tavo užsakovai buvo besmegeniai, nei kad save kankint.
O čia lietuviai taip ar ne? g.gif

QUOTE(Šelma @ 2011 12 07, 18:46)
Jofana  blink.gif  mad.gif
drinks_cheers.gif Reiks taip ir daryt jaučiu  unsure.gif

Pas mane irgi krachas- išsitraukiu vakar gautą woolo baltą karšinį, o jis... kimšimui kiba skirtas :'siena: Jai deliojant lyg sintetinis atrodė, bijojau ir prasidėt, rizikavau- reikis baltų tapukų, o jis bliamba net nesivelia  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu po velnių  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu tokio bajerio tai dar neįsivaizdavau blink.gif Nors jau nebežinau ką gali stebint anie, bet manau turėtum pretenzijas pareikšt, tegu apkeičia į normalų.
Atsakyti