Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Kiba visos kalėdų nykštukais pas senius dirbat? Nieko nesirodot g.gif Baigiau ramiąją partiją, parodysiu prieš pradėdama raudonas, žydras, beltas ir salotines:
user posted image
Atsakyti
Dirbam plušam, matau tik temose pranešimai, kad užsakymų nebeimam biggrin.gif

Raganyt, tavo širdelės man kažkaip aukštyn kojom atrodo, aš atbulai dedu biggrin.gif
Atsakyti
Raganėlė neblogai pildo Kalėdų senelio maišą smile.gif Gražu thumbup.gif
Atsakyti
raganele, aš apšalus...šitiek porų doh.gif
per metus tiek gal ir nuvelčiau biggrin.gif
O čia visos iš vokiškos? g.gif
Atsakyti
aha mano vyras irgi vis sako,kad širdelės atbulos biggrin.gif
Iš vokiškos tik juodos ir kelios pilkos, daug iš lietuviškos ir dar visokiausios. Visus pilkumus pabaigiau, net zelandietišką nurašytą išsitraukiau ir suvėliau doh.gif
Atsakyti
Oho, raganėle, kokia Jūs šaunuolė 4u.gif Kiek daug batukų - tapukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 07, 17:07)
aha mano vyras irgi vis sako,kad širdelės atbulos 

Daryk išvadas laugh.gif

Aš jau jamu B pagalbon, apveliu, o jis pribaigia, nebebėr sveikatos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 07, 16:00)
Kiba visos kalėdų nykštukais pas senius dirbat? Nieko nesirodot g.gif Baigiau ramiąją partiją, parodysiu prieš pradėdama raudonas, žydras, beltas ir salotines:
user posted image

thumbup.gif
šeima neprašo sugrįžti šeimon? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 07, 16:59)
thumbup.gif
šeima neprašo sugrįžti  šeimon? biggrin.gif

ne, šaima dažniausiai tūsinasi susigrūdus į katilinę, kur mano vėlimo stalas biggrin.gif terasos baldukai jau ten sukeliavo
Atsakyti
nusss... jau , kad apturejau -tai apturejau... doh.gif doh.gif vooo tau ir velk zmogus pakartotinus modelius. Kaip tie klientai nesupranta, kad identisko darbo neimanoma atkartot, nu bent jau man...ir iskirpimas gali but neidentiskas, ir siuliukas, silkiukas ne toj vietoj.... fuiii... bjauriausia sitoj situacijoj, ne tai, kad grazinsiu pinigus ir net primygtinai siuliausi tai padaryti bet tai, kad tave nupiesia paciom baisiausiom spalvom...fuiiii kokia bjauri nuotaika... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 07, 17:21)
nusss... jau , kad apturejau -tai apturejau... doh.gif  doh.gif vooo tau ir velk zmogus pakartotinus modelius. Kaip tie klientai nesupranta, kad identisko darbo neimanoma atkartot, nu bent jau man...ir iskirpimas gali but neidentiskas, ir siuliukas, silkiukas ne toj vietoj.... fuiii... bjauriausia sitoj situacijoj, ne tai, kad grazinsiu pinigus ir net primygtinai siuliausi tai padaryti bet tai, kad tave nupiesia paciom baisiausiom spalvom...fuiiii kokia bjauri nuotaika... verysad.gif

doh.gif
buna buna, esu susidurus su tokiais atvejais mezgime-nerime.....
nera ko nervuotis, tiesiog zmones nesupratingi (nors cia gal ir ne tas zodis, kuris juos apibudintu)....
Atsakyti
As prie visu jusu darbu rasyciau "one of a kind" (OOAK) pirmiausia pakels orginalumo verte biggrin.gif antra nesitikes to pacio. As prie visu darbu rasau OOAK ir kai kas nors praso tokiu paciu, as parasau, kad tai praktiskai neimanoma, gali buti panasu, bet niekada ne toks pats schmoll.gif vilna irgi gi kaip molis(kazkas man taip raset biggrin.gif ) niekada lygiai taip pat nesusivels, siulai taip pat neprilips,... cia gi ne fabrikine technologija, o kad zmones priprate prie stampovkiu, nu ka cia padarysi, tuo labiau laikas toks, visi nervuoti, nu tai tu papuolei po ranka biggrin.gif
Atsakyti