Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Šelma @ 2011 12 06, 13:29)

thumbup.gif jau issmirinejau po tavo blog'a 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 06, 10:20)
Kokios spalvos tavo  wub.gif

cia apie labradoodle?juodas juodas tik mazyte juostele ant krutines ir uodegos galo balto.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 06, 17:36)
thumbup.gif  jau issmirinejau po tavo blog'a

Dabar viską apie mane žinai unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ziit @ 2011 12 06, 17:46)
cia apie labradoodle?juodas juodas tik mazyte juostele ant krutines ir uodegos galo balto.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 12 06, 16:36)
thumbup.gif  jau issmirinejau po tavo blog'a 4u.gif  4u.gif

Ak, kad tokią pamokėlę būčiau radusi, kai pradėjau mokytis velti: tuomet kiek ieškojau nieko nepavykdavo rasti nei knygose, nei internete doh.gif Todėl iš pradžių su mama mokėmės ir išradinėjom savo teorijas, o po to aš ją išsiunčiau į vilnos tapukų vėlimo kursus (pas Ingą bure bure) , o tada ji išmokė mane 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2011 12 06, 18:57)
Ak, kad tokią pamokėlę būčiau radusi, kai pradėjau mokytis velti: tuomet kiek ieškojau nieko nepavykdavo rasti nei knygose, nei internete doh.gif Todėl iš pradžių su mama mokėmės ir išradinėjom savo teorijas, o po to aš ją išsiunčiau į vilnos tapukų vėlimo kursus (pas Ingą bure bure) , o tada ji išmokė mane 4u.gif

čia kada neradai pamokėlių? smile.gifn prieš kiek laiko ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 06, 18:15)
Dabar viską apie mane žinai  unsure.gif  lotuliukas.gif
wub.gif

jooo ypac man patiko tie vaizdeliai kaip keiciasi jusu, kaip ten buvo parasyta "tvartelio", eksterjeras-interjeras thumbup.gif
Atsakyti
Gal kokie 5 metai atgal. ax.gif Youtube buvau radus, kaip velia, bet kaip sudėti tai nerodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2011 12 06, 19:43)
Gal kokie 5 metai atgal. ax.gif  Youtube buvau radus, kaip velia, bet kaip sudėti tai nerodė blush2.gif

oj tai seniai smile.gif

aš tais laikais tik kamuoliukus smaigyt tesugebėdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 06, 19:45)
oj tai seniai smile.gif

aš tais laikais tik kamuoliukus smaigyt tesugebėdavau biggrin.gif

Man viskas irgi nuo karoliukų prasidėjo, tada sagės, pirties kepurės, tapukai ir pirštinaitės. Viskas žingsniukas po žingsniuko. Tik norėjau pasakyt, kad per kursus labai patobulėjau: atsirado tikslesnės žinios kaip taisyklingai sudėti vilną; nes internete tokios info nebuvo; dabar džiugu, kad internete gali rasti viską smile.gif

Apie kurpalius, gal kam naudinga bus ax.gif bendravau su Kurpadu vadybininku, tai karts nuo karto jie patys į Vilnių važiuoja tai galima susitarti, kad atgabentų kurpalius į sostinę.
Bet kurpalių kaina 60+pvm. tai gaunasi 72,6 lt. Tai nesusigundžiau pirkti schmoll.gif
Atsakyti
oj ne, aš pabaksnojau burbuliukus, tada pamiršau, o tada iškart tapkes griebiau smile.gif Dar iš tokio sunkiai besivelenčio ir besitraukiančio lietuviško karšinio iš bilekokios parduotuvės smile.gif
O žinios ir įgudžiai atėjo su laiku smile.gif
Atsakyti
Šelma, graži pamokėlė.

pasiskaitymui, turėjo būt smagu
http://gyvenimas.del...s.d?id=52566105

o eglutės grožis, bet kiek darbo....
ir daiktų gražių kek.. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 06 gruodžio 2011 - 22:30
Ačiū mirksiukas.gif
Informacijos jau prisirinkusi, šį savaitgalį bandysiu velti, kai tik ką padarysiu, parodysiu jūsų klritikai.

wub.gif
QUOTE(stewie @ 2011 12 06, 13:26)
SmilgaS, čia mano trečiosios savarankiškai veltos tapkytės ax.gif
Savo pirmąsias vėliau su mokytoja, tai man jos TOBULOS biggrin.gif , niekam neleidžiu nešiot lotuliukas.gif
Bet kai pirmąsias vėlėm, tai viskas nauja, informaciją siurbiau, klausimų nebuvo...
o po pusmečio grįžau prie tapkučių,  kai viską reikėjo savarankiškai, tai kiek dar visokių klausimėlių iškilo doh.gif  blink.gif tada nėriau į internetą, o ten kiekviena pamokėlė vis kitokia... ir finale verysad.gif bet išmoksiu mirksiukas.gif juk niekas negimė mokėdamas. Bandysiu, bandysiu ir gausis biggrin.gif

Papildyta:
AČIŪ ŠELMA mirksiukas.gif mirksiukas.gif

KOKIA PUIKI PAMOKA.

QUOTE(Šelma @ 2011 12 06, 14:29)

Atsakyti