Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Šelma thumbup.gif liuks, kaip tik prieš Kalėdas visoms bigsmile.gif aš irgi ruošiu pamokėlę, bet leliukams reikaliuką, kai tik Santaklausas duos pertrauką tarp dovanėlių ruošimo - pabaigsiu ir įkelsiu visoms pasižaidimui su vilna.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 06, 13:43)
o kam tos užuolaidos? biggrin.gif
Papildyta:
Nepatikėsit biggrin.gif Prisisiuvau padus prie biški rokinių tapkių, ir pati dėviu veltinį biggrin.gif wow biggrin.gif seniai to nebuvo smile.gif Žinot... šilta.

eretikė... Kaip tu iki šiol be to galėjai?!
Atsakyti
pernykšti broką buvau sunešiojus iš zelandietiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 06, 14:43)
o kam tos užuolaidos?
Žinot... šilta.

Taigis, kad nenužiūrėti darbo paslapčių- pagrindinė gatvė po langais cool.gif

O aš basa doh.gif Broko, kaip gaila neprisidarau savo dydžio, o dėžė veltų šlepečių visos šeimos ir svečių (gal 15 vnt) kaažkur saugiai padėta ir kad ir kiek knisčiausi nerandu jos doh.gif Remontai cool.gif

QUOTE(raganele @ 2011 12 06, 14:45)
Šelma  liuks, kaip tik prieš Kalėdas visoms

pabaigsiu ir įkelsiu visoms pasižaidimui su vilna.

Prisiprašė čia manęs biggrin.gif

Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šelma, faina pamokėlė.
Iš kur jūs to laiko dar ir pamokėlėms daryti imat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 12 06, 11:24)
Vėl ateinu su savo taisytomis šlepetukėmis blush2.gif
Ar ne per aukštas kulno bortelis? Gal dar kokių pastebėjimų turite?

nu kur kas geresnis vaizdelis smile.gif o borteliai tai jau kaip mėgsta kas, man tai normalūs atrodo.

Besijuokianti, pamenu nepatiko Ėriuko sluoksna g.gif na vakar ir man juoda ko tais nelipo, ir kokia ilgaplaukė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 06, 14:37)
iš tavo blogo labiausiai man patinka šitas
http://2.bp.blogspot...40/DSCF1209.jpg

o mano mamos labradoras mūsų katiną nuo mažumės bandė suėst. Tai jau mes jam jo ir nerodom...

Čia tai grožis wub.gif

Šelma liuks pamokėlė thumbup.gif
Kad būčiau tokią radus, kai pirmas vėliau, tikras lobynas čia, imk ir dirbk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 06 gruodžio 2011 - 15:12
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 06, 15:29)

Iš kur jūs to laiko dar ir pamokėlėms daryti imat?

Blatas cool.gif Mano para turi 72 valandas nail.gif: Priprašiau B, kad fotografuotu veliant, tada iki 3 nakties sisteminau viską ir rašiau, o likusią nakties dalį atsiskaitinėjau su B už jo kilniadvasiškumą lotuliukas.gif

QUOTE(Molė @ 2011 12 06, 16:09)

Kad būčiau tokią radus, kai pirmas vėliau, tikras lobynas čia, imk ir dirbk thumbup.gif

Aš makiausi iš internetinių pamokėlių, tai viską ko man tada trūko sudėjau saviškėn- kad krastelius trint reikia, kaip dėliot su įlinkiaus ant bambukinės, nes aš nieko nesiaurindavau doh.gif Kad verdančio vandens reikia, kad reikia lyginti rolleyes.gif
Atsakyti
Pamokėlė liuks thumbup.gif Tik aš niekad nieko nelyginu g.gif
kaip dėliot su įlinkiaus ant bambukinės, ką tas reiškia? Na, aš vėliau velt pradėjau, tai galiu klaust -vis dar mokausi smile.gif ?
Atsakyti
Na, anksčiau dėjau lepioškes tokias, blynus ir viniodavau, dabar plačiau ties pirštais, kulnu, ten kur koja siaurėja siauriau ir tapuką dedų, taip user posted image
Atsakyti
šelma - puiki pamokėlė thumbup.gif: tik aš jau šablone kulninę dalį siaurinčiau. ir ausytės po vilnos užklojimo kažkur pasislepia. tai iš esmės tikriausiai ir iš paprasto platesnio šablono be ausyčių tokios gautis turėtų mastau.gif
Atsakyti
Vaikai paverke ir mama isskydo ir..padare pamokele biggrin.gif thumbup.gif o as kaip tik norejau klausti, kur jus tuos muilo gabalus naudojat, nes internete visur muilinis vanduo, nu dabar zinosiu rolleyes.gif Selma nu o stalas pas tave thumbup.gif profesionalus velimui lotuliukas.gif thumbup.gif
Srauni upe tu kazkaip apkalbi labradorus, jie tik uzlaizyti mirtinai gali , bet nesuvalgyti lotuliukas.gif schmoll.gif turiu dabar maziu labradoodle, tai sunkiausia praeiti pro visus be uodegos vizginimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 06, 16:22)
  Tik aš niekad nieko nelyginu

Mn lygintos užbaigčiau atrodo smile.gif

QUOTE(linada @ 2011 12 06, 16:52)
tik aš jau šablone kulninę dalį siaurinčiau.  ir ausytės po vilnos užklojimo kažkur pasislepia. tai iš esmės tikriausiai ir iš paprasto platesnio šablono be ausyčių tokios gautis turėtų

Kulniukas tobulas būna, bijau pasieurinus šabloną negalėsiu jo tiek trint g.gif O ausytės, tai tik optiškai slepiasi, tikrai yra ten kur jos buvo geras išplatėjimas rolleyes.gif Šiaip, pagalvojus, iš bet kokio šablono galima šlepetes išformuoti, kad ir apvalaus, tik košiojant ir trinat reikia žinoti kur labiau kur mažiau biggrin.gif

QUOTE(ziit @ 2011 12 06, 16:52)
Vaikai paverke ir mama isskydo ir..padare pamokele

Selma nu o stalas pas tave  profesionalus velimui
Srauni upe tu kazkaip apkalbi labradorus, jie tik uzlaizyti mirtinai gali , bet nesuvalgyti :

Aš jautri vaikų žliumbimui biggrin.gif

Ir B jautrus mano žliumbimui, tai ir padarė stalą biggrin.gif Nekenčiu taškytis su rankšluosčiai šluostyti ir baloj stovėti cool.gif

Kokios spalvos tavo wub.gif
Atsakyti