Dar vaikiškom sunku kraštukus apvelt, nes nu suimt sunku ))
Nu et man rankos nenusviro, reiks dar ką sugalvot - kokį tobulą receptą
QUOTE(raganele @ 2011 12 05, 15:54)
Srauni upe, labai patogiai atrodo
nepasakyčiau, vaikiškas klumpytes man sunkiau kažkaip, reik nemažai darbo, kad nevirstų į šonus. Va vyriškos klumpės tai jėga, ypač aukštai kelčiai
nepasakyčiau, vaikiškas klumpytes man sunkiau kažkaip, reik nemažai darbo, kad nevirstų į šonus. Va vyriškos klumpės tai jėga, ypač aukštai kelčiai
aš kadangi vėlusi tik plius minus svao dydžio tapkes, tai man vaikiškos.....sudėtinga. sūnui kurpalius išgelbėjo, dukrai labai puikiai klumpytės gavosi - gal pataikiau su šablono siaurumais, o va 35......ojei ojei...siauresne gi nei mano, ir mazesne, tai jau gkad nuveliau, rankos nusviro ir net kurpalius jaučiu nepadės.....tikriausiai N kartu dar velsiu ir galiausiai...nupirksiu bandysiu dabar klumpes. kaip tik dukra apsirgo, galėsiu velt
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 04, 13:07)
Sveikos velejos
Esu visiska naujoke vilnos ir velimo reikaluose, iki vakar dienos nebuvau ne menkiausio rutuliuko velus,
nes veliau daug daug daug temu perskaicius
Esu visiska naujoke vilnos ir velimo reikaluose, iki vakar dienos nebuvau ne menkiausio rutuliuko velus,
nes veliau daug daug daug temu perskaicius
QUOTE(emissaa @ 2011 12 04, 13:38)
Įsiprašau į Jūsų vėlėjų gretas
Pasirodau savo šlepetes
Pasirodau savo šlepetes
Pradedančios atrodo jau visai ne kaip pradedančios Reiškia, teisingose rogėse sėdite
O temose senose tikrai informacijos lobynai, tik reikia susisisteminti ir gali pradėti velti nebuves jokiuose kursuose
Besijuokianti , tavo rudosios tokios simpatiškos ir jaukios
Man su vaikiškais irgi sunkoka. Reikėjo veilokiukus nuvelt, tai radau išaugtas tapkutes reikalingos išmieros-panaudojau kurpaliui:super
Vėl ateinu su savo taisytomis šlepetukėmis
Ar ne per aukštas kulno bortelis? Gal dar kokių pastebėjimų turite?
O man jos dailios
Nesiryžtu pradėti velti jas. Kiek suprantu jūs tai tik pradedate, gal galite rekomenduoti kokios informacijos interenete kaip tai paeiliui daryti?
Nesiryžtu pradėti velti jas. Kiek suprantu jūs tai tik pradedate, gal galite rekomenduoti kokios informacijos interenete kaip tai paeiliui daryti?
QUOTE(stewie @ 2011 12 06, 11:24)
Vėl ateinu su savo taisytomis šlepetukėmis
SmilgaS, čia mano trečiosios savarankiškai veltos tapkytės
Savo pirmąsias vėliau su mokytoja, tai man jos TOBULOS , niekam neleidžiu nešiot
Bet kai pirmąsias vėlėm, tai viskas nauja, informaciją siurbiau, klausimų nebuvo...
o po pusmečio grįžau prie tapkučių, kai viską reikėjo savarankiškai, tai kiek dar visokių klausimėlių iškilo tada nėriau į internetą, o ten kiekviena pamokėlė vis kitokia... ir finale bet išmoksiu juk niekas negimė mokėdamas. Bandysiu, bandysiu ir gausis
Savo pirmąsias vėliau su mokytoja, tai man jos TOBULOS , niekam neleidžiu nešiot
Bet kai pirmąsias vėlėm, tai viskas nauja, informaciją siurbiau, klausimų nebuvo...
o po pusmečio grįžau prie tapkučių, kai viską reikėjo savarankiškai, tai kiek dar visokių klausimėlių iškilo tada nėriau į internetą, o ten kiekviena pamokėlė vis kitokia... ir finale bet išmoksiu juk niekas negimė mokėdamas. Bandysiu, bandysiu ir gausis
Stewie gražus tapkiukai, o kur dedat tuos gabaliukus kai prakerpat tapkes?
QUOTE(SmilgaS @ 2011 12 06, 13:09)
Aukojuos http://eglesnamuciai...o-pamokele.html
iš tavo blogo labiausiai man patinka šitas
http://2.bp.blogspot...40/DSCF1209.jpg
o mano mamos labradoras mūsų katiną nuo mažumės bandė suėst. Tai jau mes jam jo ir nerodom...
http://2.bp.blogspot...40/DSCF1209.jpg
o mano mamos labradoras mūsų katiną nuo mažumės bandė suėst. Tai jau mes jam jo ir nerodom...
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 06, 14:37)
o mano mamos labradoras mūsų katiną nuo mažumės bandė suėst.
Gal jis alkanas Žinai, labrikai amžinai alkani
Mano mergica su visais draugauja, čia katinai ją puolą (du auginom, kaip šunė pasiemėm), kol priprato
Papildyta:
Bet, kaip nervina-jau turiu užtraukti užuolaidas ir jungt šviesą
Siaubas, laukia 14 porų, o aš čia smaginuos SM
o kam tos užuolaidos?
Papildyta:
Nepatikėsit Prisisiuvau padus prie biški rokinių tapkių, ir pati dėviu veltinį wow seniai to nebuvo Žinot... šilta.
Papildyta:
Nepatikėsit Prisisiuvau padus prie biški rokinių tapkių, ir pati dėviu veltinį wow seniai to nebuvo Žinot... šilta.