Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Besijuokianti, labai dailios wub.gif ... net nezinau kurios labiau, gal visgi tos, kur maze dekoravosi, taip idomiai tos gijos sudeliotos perkryziuotos, o derinys pilka/rozine igaves tikrai gera veida. Liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 12 04, 16:28)
jaaazau kokios gražios  bigsmile.gif ir forma, ir spalva, ir šiaip nepriekaištingos!

merginos, o kaip tas vokiškas karšinys- ar nedažo? ypač tamsesnės spalvos?  g.gif

tai kad tik natūralius rinkomės, tokie nedažo. Juodas su 30% dažytos vos supurvino putas.
Atsakyti
Ačiū merginos.
Tik ten tamsiai rudos, ne juodos. Juodą tik vieną natūralią žinau - alpaca. Turiu jos truputuką, bet nesugalvoju kur dėt, labai jau ji plaukuojąsi.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 04, 17:28)
Ačiū merginos.
Tik ten tamsiai rudos, ne juodos. Juodą tik vieną natūralią žinau - alpaca. Turiu jos truputuką, bet nesugalvoju kur dėt, labai jau ji plaukuojąsi.

nu liuks! man mazes jegines! ir dar tas amzinai mano mylimas derinys-pilka su ruzava...pasaka wub.gif

Saunuoles merginos, kuriu pirmieji darbai ne is tolo ne panasus i mano pirmuosius doh.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Besijuokianti, labai gražios ir mažosios papuošimas labai žavus ,labai tinka wub.gif
Juoda, tamsiai ruda superinė spalvytė bigsmile.gif

Raganėe, užuojauta dėl tooookio dydžio biggrin.gif

Pas mane tai bordinis periodas, iš 4 naujai padarytų 3 su bordiniu unsure.gif ir dar riiiiuuuuuužavos eilėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 04 gruodžio 2011 - 18:35
QUOTE(raganele @ 2011 12 04, 18:15)
tai kad tik natūralius rinkomės, tokie nedažo. Juodas su 30% dažytos vos supurvino putas.

ups ax.gif supratau, kažką ir man reikės galvot, oij nepatinka su žiauriai dažančiom spalvom dirbt, va sėdžiu su juodom rankom
Atsakyti
Katinas i vilnas isisuko, žiūriu vakar sluokną ryja doh.gif doh.gif
Atsakyti
tikriausiai pamiršai tu jį - valgyt nedavei smile.gif keršija smile.gif
maniškis ačiū die bent vilnos neliečia tfu tfu tfu
Atsakyti
Vaikiškų tapkių bandymas - totalus užsiknisimas. doh.gif Juplab pabuvo dvi minutes ir vėl basa...

Čia trikotažą įsiuvau.

user posted image
Atsakyti
tikrai kad totalus, bet trikotažo įsiuvimas - va čia tai sprendimas thumbup.gif
kad man net 35 neišeina karsta.gif klumpytes būtų papraščiau wink.gif
Atsakyti
nu galiausiai vėl apsevė pati ir su jom dabar. Nu nuvelt tokias tai baika. Bet va padaryt kad vaikui tikrai būtų patogu... ir laikytūsi. Ir tą trikotažą įsiūt doh.gif po dygsnelį. doh.gif Tai suaugusių su visais makaronais ir visuo kituo, man lengviau smile.gif
Papildyta:
Ir su vyriškom mistika:) n u gal ten gerai viskas su jom, ale pas MB labai aukšta keltis. Nu juokiuos kad galėtų balerūnas būt, nereiktų tempimo pratimų lotuliukas.gif Nu tai jam amžiai ta keltis remiasi. Nors atrodo tikrai normaliai, nėr ten plokščios labai ar ką...
Atsakyti
Srauni upe, labai patogiai atrodo wub.gif

QUOTE(linada @ 2011 12 05, 15:43)
tikrai kad totalus, bet trikotažo įsiuvimas - va čia tai sprendimas thumbup.gif
kad man net 35 neišeina karsta.gif klumpytes būtų papraščiau wink.gif

nepasakyčiau, vaikiškas klumpytes man sunkiau kažkaip, reik nemažai darbo, kad nevirstų į šonus. Va vyriškos klumpės tai jėga, ypač aukštai kelčiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 05 gruodžio 2011 - 15:55