Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Sakykit ,o vokiečiai kokias nors nuolaidas darė ar ne, man idomu , nes galvoju siūstis tik iki vokiško adreso, o paskui jau ieškoti būdu ir keliu parsigabenti čia .
Atsakyti
Aš šitų natūralių sluoksnų po truputį irgi turiu nusipirkus iš Ornamentų(tame tarpe ir Škotišką unsure.gif ), bet taip ir neišbandžiau. Kažkoks spalvotas periodas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 12 01, 11:26)
Sakykit ,o vokiečiai kokias nors nuolaidas darė ar ne, man idomu , nes galvoju siūstis tik iki vokiško adreso, o paskui jau ieškoti būdu ir keliu parsigabenti čia .

nedarė
Atsakyti
Nu tai ačiū, tada tau Srauni upe 4u.gif . Manysiu, kad turiu tikrąjį Gotlandą.

Beje pagalvojau, kad iš vokiečių siunčiantis, turbūt nėra reikalo siuntinį formuot iki 20 kg, nes matyt keliauja žeme. Kiek pamenu Europoj iki 30 kg siuntiniai gali būt.
Šiaip kuo didesis siuntinys, tuo labiau išpinga siuntimas. Tik gal su dideliu užsakymu sunku dirbt. Nors gal ir ne. Jei ten susimeta 4-5 merginos, ir ima dideliais kiekiais, tai turėtų būt gerokai lengviau nei pirmą kartą kai siuntėmės iš bulgarų, berods 14 ten mūsų buvo su nedidukais užsakymukais. Atsimenu kaip kažką baisaus tą kartą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 11:22)
šlepetėm klojama 13,25666 sluoksnio. Tikslus fiziko Andriejaus Saboliūno Kanielowskio apskaičiavimas, nuo kurio negalima nukrypti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia naujokėm, kad nebeklausinėtų daugiau, ane thumbup.gif . Kaip patirtis sako, mažai kas pirmą žinutę skaito doh.gif Gal reiks kas pora puslapių pakartot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 11:31)
Nu tai ačiū, tada tau Srauni upe 4u.gif . Manysiu, kad turiu tikrąjį Gotlandą.

Beje pagalvojau, kad iš vokiečių siunčiantis, turbūt nėra reikalo siuntinį formuot iki 20 kg, nes matyt keliauja žeme. Kiek pamenu Europoj iki 30 kg siuntiniai gali būt.
Šiaip kuo didesis siuntinys, tuo labiau išpinga siuntimas. Tik gal su dideliu užsakymu sunku dirbt. Nors gal ir ne. Jei ten susimeta 4-5 merginos, ir ima dideliais kiekiais, tai turėtų būt gerokai lengviau nei pirmą kartą kai siuntėmės iš bulgarų, berods 14 ten mūsų buvo su nedidukais užsakymukais. Atsimenu kaip kažką baisaus tą kartą doh.gif  biggrin.gif

pas mus gavo apie 23 kg. Atsiuntė dvi dėžes DPD iki namų. Parlėkė per nepilnas 3 paras, tik LT gavo savaitgal5, o atvežė pirmadienį. Atsverta vilna po kg. Minusas ant sluoksnų nebuvo numeriukų, tai teko atrinkinėt sunkiau smile.gif Ir tikrai 4 -5 žmonės yra oprimalu - daugiau nereikia. O vilnų kainos gaunas gersnės nei LT. Aš gailiuos kad nepaėmiau spalvotų pietų amerikos mikso kg. Būčiau pabandžius daug spalvų. Nors gal ir geria kad neėmiau, juk gali būt tame tarpe ir nemėgstamų.
Tai dabar žiūriu į ornamentus, tai man jų pakuotės tokia nesamonė. Tas 20 g smile.gif)) Kažkoks dydis gėlėms...
Atsakyti
Tikrai taip, po kg ir keliese - jokių didesnių vargų. Galim kartot pakaitom biggrin.gif Man ten tiek daug kas rūpi... Manau neužtruksim ilgai su nauju vokiečių patrukdymu.
Ir liks lietuviškos parduotuvės tik gėlėms ir lietuviškai vilnai biggrin.gif beje tik dėl pastarosios jau ir lankausi ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 01 gruodžio 2011 - 11:43
QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 11:42)
Tikrai taip, po kg ir keliese - jokių didesnių vargų. Galim kartot pakaitom  biggrin.gif Man ten tiek daug kas rūpi... Manau neužtruksim ilgai su nauju vokiečių patrukdymu.
Ir liks lietuviškos parduotuvės tik gėlėms ir lietuviškai vilnai biggrin.gif beje tik dėl pastarosios jau ir lankausi ten.

jo ir jau streso nebebus, kad nenuskaito biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuosi....
blyn, pasirodo veliu veliu...o , kad tiek sluoksniu reik klot ir nezinojau... lotuliukas.gif thumbup.gif

Merginos, mielai prisijungciau sekanti karta prie vokiskos vilneles... a? mirksiukas.gif
Atsakyti
Bent matau kad žmonės pirmą puslapį skaito bigsmile.gif
Atsakyti
Sr.upe, Oramentuose atsveria kiek reikia. Pas juos tik el. parduotuvėj tokiais kiekiais išdalinta, nes matyt didele dalis pirkėjų perka bumbuliukams velt biggrin.gif .
O kas perka didesniais kiekiais (aš pvz) eina tiesiai į pardą. Jie tokie sukalbami, pazyzus ir paemus 3 kg, nuolaida viskam pritaiko kaip didmeninę kainą. Mes su Kadabra pabandymui netgi išsizyzėm, kad per mus abi tiems 3 kg nuolaidą pritaikytų nuolaidą. Na tikrai tokie draugiški ir savininkė labai maloni moteris.

O tą Pietų Amerikos sluoksną reikia išbandyt prieš didesnį kiekį imant, ji tokia labai savotiška. Gali patikt, gali ir nepatikt.

Nežinau, ką aš čia veikiu visą rytą SM, ant mano sąžinės 11 porų šlepkių, o jau tingiu NEREALIAI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 01 gruodžio 2011 - 11:58
Visiskai pritariu Besijuokianciai, pries kelias dienas buvau Ornamentuose, tai tikrai labai maloniai bendrauja tiek pardavejos, tiek ir visada pasirodanti savininke. Klausia ko reikia, ko truksta, ka dar galetu pasiulyti pasiulai, rodo ka turi, zodziu tikrai ziuri i prieki.
Aisku, cia vilnietems ne paguoda, bet tikrai gerai tureti Kaune tokia parduotuve, kurioje sitiek gausu spalvu pasirinkimo (pritrukus kokiam modeliukui, greitam uzsakymui - isganymas), kur gali viska isciupineti. Man patinka.
Atsakyti