Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Kutveliuk, aš apakus bigsmile.gif Neprisvilęs pirmas blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 04, 13:18)
Kutveliuk, aš apakus  bigsmile.gif Neprisvilęs pirmas blynas  thumbup.gif

bet kas man nevisai patiko, tai kad isoreje turejo buti vien juoda spalva, vidine dariau balta, o kai veliau, isore apsivele (siek tiek) baltu karsiniu, cia taip turejo buti ar as kazka netaip dariau?

dar klausimas, veliant isverciat batuka? nes cia manes taip mociute uzklause, o ji veltinius jau seniai veldavo, na tuos paprastus, kaimiskus.
Atsakyti
Įsiprašau į Jūsų vėlėjų gretas 4u.gif
Pasirodau savo šlepetes ax.gif

user posted image

Vakarykštės ryškiai žalios

user posted image

Nu nemoku aš tų veltų batukų fotografuoti g.gif , nes tikrovėje daug gražesni nei nuotraukose atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmi blynukai labai pavykę thumbup.gif apsivelti ir turi, jei gerai suvelta - vilna perimaišo.

Emissa - labai gražūs, matosi ir iš šitų foto,kad teisingi biggrin.gif

Einu atgal kūrike dirbt, dar gerai, kad katilas pas mus dujinis karsta.gif o tai tokiais tempais malkas kraudama namą pirtele paversčiau...
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2011 12 04, 14:38)
Įsiprašau į Jūsų vėlėjų gretas 4u.gif
Pasirodau savo šlepetes  ax.gif

good.gif
Atsakyti
Ačiū, raganėle, labai stengiuosi juos veldama blush2.gif Noriu, kad būtų ir smagūs, ir patogūs 4u.gif Daug širdelės į juos sudedu, kaip ir Jūs visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 04, 14:26)
bet kas man nevisai patiko, tai kad isoreje turejo buti vien juoda spalva, vidine dariau balta, o kai veliau, isore apsivele (siek tiek) baltu karsiniu, cia taip turejo buti ar as kazka netaip dariau?

dar klausimas, veliant isverciat batuka? nes cia manes taip mociute uzklause, o ji veltinius jau seniai veldavo, na tuos paprastus, kaimiskus.

kaip pirmos, tai labai vykusios. būna, kad vilnos persimaišo. batuką išverčiu veldama, susivelia vidus.
Atsakyti
Kutveliukas puikus pavyzdys, kad pasigilinus kas ir kaip galima neblogą daiktą padaryt iš pirmo karto. Va - naujokėk mokykitės biggrin.gif thumbup.gif

O vilna taip ji perismaišo. Skirtingos vilnos plaukas skirtingas. Pvz jei storenio plauko vilna paslėpsi į vidų tarp sluosniu kur nesimato, ji vistiek gali į viršų išlipt ir pan.

emissaa man tos žalios fainos.

Ale kaip visos kurpaliais apsiginklavę jau smile.gif
Papildyta:
Pažadėjau vokiško karšinio šlepetes vyrui duot nešiot. Nu žiūrėsim per kiek sudroš. Pora brokinių iš zdelandietiško prieš pusantrų metų greit pribaigė. biggrin.gif O čia net ne brokinės, o geros. Gaila duot dry.gif
Atsakyti
Man labai faini tie žali kurpaliai, bandžiau ir ant medinių mauti (senovinių) visai nieko buvo, tik dydžiai labai didelis. Žalius pirkau wool.lt , o paskui sužinojau, kad ir Kurpadas parduoda, tik gaila iki Kauno niekad nevažiuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2011 12 04, 13:53)
Man labai faini tie žali kurpaliai, bandžiau ir ant medinių mauti (senovinių) visai nieko buvo, tik dydžiai labai didelis. Žalius pirkau wool.lt , o paskui sužinojau, kad ir Kurpadas parduoda, tik gaila iki Kauno niekad nevažiuoju blush2.gif

kiek woole mokėjai jei nepaslaptis
Atsakyti
Ne paslaptis 100 lt, o Kurpade lygtais pigiau.
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2011 12 04, 13:56)
Ne paslaptis 100 lt, o Kurpade lygtais pigiau.

kurpade apie 60... žmonės kalba smile.gif
Atsakyti