Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

As cia tikriausiai ne i savo darza lendu (jei kas, pasiuskit mane toliau) ax.gif bet as tik norejau karalystei pasakyti. Man gaila tavo darbo, ne, netgi ne darbo, o tos geros energijos, kuria tu sudedi i darba. Tu turi uzdirbti daugiausiai uz cia visas, nes cia panos pirkdamos is parduotuviu savo pelna dalinasi su vilnos tiekejais, gamintojais, apdirbejais, pardavejais, pasto darbuotojais ir tt... tu pati ruosi vilna- kiek kainuoja pats pigiausias paruosimas, plovimas, dazymas? ...kiek tu laiko skiri visam tam ir atimi nuo saves, draugu, seimos. Ir pats brjauriausias dalykas visame tame, kad niekas to nevertina schmoll.gif( as cia labai grubiai isireiksiu blush2.gif ) galvoja, vat rado durnike, kuri nezino, kiek kas verta. Tai principe labai aiskiai pasimate su tais "pigiai"isprasytais aulinukais (atsiprasau, neatsimenu, kuri taip papuole) Zodziu - "Nothing personal, just business" Jus supraskit, kad jus parduodat, ne tapkes, bet "custom made shoes".Kiek kainuoja designer shoes, kuriuos devi sezona , du? o ciai rankomis daryta, ne fabrike rolleyes.gif OK issiliejau, nesupykit ax.gif

dabar klausimas apie tapkes biggrin.gif noriu padaryti draugei siurpriza (kaip jau iseis, taip iseis rolleyes.gif ) bet nezinau tikslios ismieros(kazkur tarp 37 ir 38), galvojau, kad geriausia butu tikriausia daryti tokias, kaip Ronet ar stewie paskutiniai modeliai, t.y. ispiriamas? ar jos to pacio storumo ar daug storesnes turi buti, kad padas gerai laikytus?
Atsakyti
Ziit, padą aš darau visoms tapkėms pora sluoksniukų storesnį, nei viršų, įsispiriamoms dėl pado tvirtumo, reikėtų daryti truputį pastorintą smile.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau, kad karalystė pasidalintų dažymo gudrybėmis. Tokia gan plati pas Tave spalvų paletė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 12 04, 05:33)

geras pasirinkimas su zemu kulniuku arba be jo, kai nezinai tiksliu pedos ismatavimu.
Arba belieka drauge pasikvietus, ja kuo nors uzimti, o paciai koridoriuje su centimetru pasilankstyti biggrin.gif . Ot vaizdas butu, jeigu pamatytu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 12 04, 09:26)
Aš labai norėčiau, kad karalystė pasidalintų dažymo gudrybėmis. Tokia  gan plati pas Tave spalvų paletė ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi. O be to, jei galima išlošti ant vilnos kainos, tai kam skriausti šeimą? g.gif
ziit, sutinku su tavo pasisakyme išsakytom mintim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai nežinau išmieros tik vienos išmieros tikslumu, darau numanomai į mažesnę pusę storas iš karšinio klumpes - tokios prisitaiko prie kojos. Sluoksna dažniausiai nepasiduoda ir neišsitampo. Na bet man nepatinka beužkulninės, todėl dovanojimo variantas būna toks.
Bėda namie - neliko nei gabaliuko muilo, net iš vonios nukniauktas ir suveltas doh.gif apsimetu Kalėdų seniu, tai su muilu atsitiko tiesiog kaip vėlimo manijos pradinėj stadijoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 04 gruodžio 2011 - 10:17
QUOTE(raganele @ 2011 12 04, 11:15)
Bėda namie - neliko nei gabaliuko muilo, net iš vonios nukniauktas ir suveltas doh.gif apsimetu Kalėdų seniu, tai su muilu atsitiko tiesiog kaip vėlimo manijos pradinėj stadijoj biggrin.gif

siuo metu ypac senkancios atsargos namie tai - muilas, vilna bei vinilo pirstines tongue.gif
Raganele, na virtuvej tikriausiai dar indu ploviklio liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 04 gruodžio 2011 - 10:19
QUOTE(kadabra @ 2011 12 04, 10:19)
siuo metu ypac senkancios atsargos namie tai - muilas, vilna bei vinilo pirstines  tongue.gif
Raganele, na virtuvej tikriausiai dar indu ploviklio liko  lotuliukas.gif

neee, oda nusiners nuo to brudo, nenaudoju pirštinių. Va galvoju su šampūnu tai neblogai veldavosi biggrin.gif Gal geriau einu į dušą be muilo ir čiuošiu bent tindirindžiaus prisipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 04 gruodžio 2011 - 10:22
QUOTE(raganele @ 2011 12 04, 11:21)
neee, oda nusiners nuo to brudo, nenaudoju pirštinių. Va galvoju su šampūnu tai neblogai veldavosi biggrin.gif Gal geriau einu į dušą be muilo ir čiuošiu bent tindirindžiaus prisipirkt.

raganele, nejuokauk, nueik i senius, jie turi tokiu viniliniu (ne lateksiniu) pirstinaiciu, apglundanciu rankas taip, kaip antra oda. Jos pacios nuostabiausios, su jom kaip benieko ax.gif
Atsakyti
Žinau turiu vinilinių, bet jos man kažkaip trukdo.
Vilnos irgi - kažkas matyt jas valgo, kol aš veliu, nes baigiu visų pilkų likučius, net zelandietišką įvėliau doh.gif Dar degantis juodos sluoksnos reikalas rūksta, ale neturiuuuu ir nėr kada net nosies iš katilinės iškišt iki dedlaino... Man plonoms balerinkėms karšinys netika, o reikia juodų su roželėm dar keleto.
Hm, kai užsivėliau greit ir daug, galiu konstatuot - patogiausia yra lietuviška purvina vilna biggrin.gif sukimba greičiausiai, susiformuoja iki kietumo lengviausiai ir išvis yra vietinis stebuklas. Va. A nu dar tas sidabrinis gotlandas prilygsta, bet ten sluoksna, tai kitaip.
Atsakyti
Raganėlė kurike dirba smile.gif

Kiek esu ko darius su pirštinėm, tai vistiek nieko gero, na man tai nepatogu, beto galiausiai vistiek vandens ten pribėga ir t.t.
Atsakyti
Sveikos velejos smile.gif
Esu visiska naujoke vilnos ir velimo reikaluose, iki vakar dienos nebuvau ne menkiausio rutuliuko velus, nu bet kaip gi nepabandzius smile.gif tad rodausi pirma blyna, laukiu komentaru, kas ne taip ir pan smile.gif
nes veliau daug daug daug temu perskaicius blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti