Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(kadabra @ 2011 12 03, 20:04)
svarbiausia apzora isvadint  laugh.gif

Iš pavydo smile.gif .
Man čia jas beskaitant, irgi apžora norisi būt. Tau dar ne?
Susipakavau savo vilnas į pundelius, supresavau, pasedejau, pastovejau ant tu punduku, nu tiek mažai aš vilnos turiu.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 17:38)
Bet Raganėlė kokia apžora smile.gif . Nespėjo dar visų vilnų išbandyt, o jau naują siunčiasi.
Nors iš tikro kai pagalvoji, tai 10 kg nei čia daug, nei ką...
Srauni upe, o tai tas 1249 ruda ar juoda?

ji tokia tamsiai ruda, realia kiek turėiu tai visos tamsios spalvos realybėt čiut šviesesnės

juoda tai mongoliška ir dar kažkokia buvo.

šiaip ta vilna nėra tokia kandanti. Bet su tokio storumo aš šiaip nedirbus, ir karšinė seniai niurkiau
Papildyta:
dabar 1248 bandau. Tai bi6ki plonesnis plaukas. Tik reik atgamint įgudžius tvarkingai karšinį susidėliot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 19:19)
Iš pavydo smile.gif .
Man čia jas beskaitant, irgi apžora norisi būt. Tau dar ne?

Jau.
Bet, kad jeigu raganele visoms norincioms gotlanda dalins, tai aiskiai i minusa isoks - neuzteks biggrin.gif .
Gal pacios kaip nors, palauk - as su kokiu vakuminiu issiurbiku pereisiu per savo maisus, o tada jau rinksimes - TIEK, KIEK TRUKSTA.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 12 03, 18:33)
Jau.
Bet, kad jeigu raganele visoms norincioms gotlanda dalins, tai aiskiai i minusa isoks - neuzteks  biggrin.gif .
Gal pacios kaip nors, palauk - as su kokiu vakuminiu issiurbiku pereisiu per savo maisus, o tada jau rinksimes - TIEK, KIEK TRUKSTA.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokios gražios riešinės wub.gif Tapsiukai irgi fainuliai, bet rešinės, super .

Stewe nėr už ką, negi gaila,kai jau išbandyta smile.gif Padą tai aš visad pora sluoksniukų storinu.

Karalyste, tikrai žmonėms nerūpi nei iš kur, nei po kiek Jūs tą vilną perkate, sudėjus visą darbą ir laiką, kurį įdedade, ją ruošiant, tai ji kelis kart pabrangsta. šlepetės gražios ir matosi, kad gerai suveltos, bet kaina sukelia pirmą mintį, kas su jomis negerai, kad tokia žema kaina??? Kai kuriuos net per žema kaina atbaido smile.gif Aišku, kad pažadėta užsakymai keisti jau nesigauna, bet kitiem kelkite tikrai tikrai ir nieko tų užsakymų nesumažės smile.gif Kas nori gero daikto, tas jį ir perka, o Jūs mažiau vargsite, o rezultatą tą patį turėsite smile.gif

p.s aš savo svetainėje jau uždėjau atsiprašymą, kad naujų užsakymų nepriimu unsure.gif Keletą nemažų teko atsisakyti, o taip norėtųsi, matosi, kad ir bendrauja fainiai ir reikalavimai tapkiukam minimalūs, nju bet netelpu su laiku. Kad kas laiką praplėstų.... Tiesa manieji irgi ne šimtais, dar jaučiuosi nepasiekusi to lygio, kad šimto prašyčiau blush2.gif , bet... 37-38 du viename pas mane 75 Lt , manau kol kas tai normalu unsure.gif
Atsakyti
ai žinai čia su tom kurybom, vieną dieną gali manyt kad gamini nuostabiai, o kitą, kad jau visiškas š doh.gif
Atsakyti
oi žinau, ne visada gaunasi kaip norisi, būna, kad nukeliauja į brokus. Nju ir brokus už pusę kainos visus išpirko, bet prieš tai kelis kart perspėju kas ir kur negerai ir dėl kurios priežasties kaina per pus mažesnė nei įprastai, yra ir išmetimui nukeliavę, tada sakiau daugiau niekada gyvenime lotuliukas.gif Bet negaliu, vilnos pilna, reik suvelt, vietą atlaisvint ir spėt kol kandys neįsimetė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 03 gruodžio 2011 - 19:49
Ko čia prasivardžiuojat beee.gif ai, nu kam save ribot jei ko nors labai norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 03, 20:16)
Ko čia prasivardžiuojat  beee.gif ai, nu kam save ribot jei ko nors labai norisi  biggrin.gif

velti, tai ne išgerti. Galima ir nesiribot rolleyes.gif
Atsakyti
Linados kokie kurpaliai bigsmile.gif , vilna taip glotniai suvelta 4u.gif
Bulaukiux, gražių šlepečių privėlei. O riešinės tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 03, 21:17)
velti, tai ne išgerti. Galima ir nesiribot  rolleyes.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 12 03, 21:45)

Bulaukiux, gražių šlepečių privėlei. O riešinės tai  thumbup.gif

ačiū 4u.gif