dirbu,nemiegu
o tokių labai norėjau, va kas gavosi
linada, gražios tapcės, spalva graži.tos snaigės man gerai žiūrisi.
QUOTE(linada @ 2011 12 03, 14:29)
nerodo tu nuorodu
1249 jei per paiešką
Papildyta:
OGO kokios riešinės fainos
ačiū.minty jas ilgai nešiojaus.
Kokios riešinės gražios tapukai irgi, ale tos iškart krito į akį
Ir aš jau noriu plono veltinio kaip tik čia tų valandų padaryt dienoj daugiau...
A ir dar irgi išbučiuot noriu už vokišką parodymą
Ir aš jau noriu plono veltinio kaip tik čia tų valandų padaryt dienoj daugiau...
A ir dar irgi išbučiuot noriu už vokišką parodymą
Karalyste, smagu, kad neužsigavai . Kas perka internetu tikrai nežino, už kiek tu vilną perki, tai kažkokia aferiste jaustis tikrai nereikėtų. Betgi kiek laiko tu sugaišti kol tą vilną susitvarkai. Kitas dalykas tie tapukai iš dažytos vilnos, nu tai jeigu tu dar ir pati dažai, tai kokios tada laiko sąnaudos. O dar piešinukas adata subaksnotas - vėlgi laiko sąnaudos, adatėlės lūžta, pirštai subadyti:) Gal tiesiog reikia susikaupti ir pradėt save geriau vertint.
Be to, jei paanalizuotum ką merginos rašė, tai pastebėtum, kad vos ne visos buvo neigiamai nusiteikusios, kol nežinojo, kad ten tavo tapukai. Kalbos ėjo, apie vilnos pakaitalą, lepioškas:). Žema kaina irgi kartais kelia įtarimų!!!
Ir dar vienas niuansas, kuris man labai akivaizdus. Kažkaip žmonės kurie gali sau leist pirkt brangesnį daiktą kaip taisyklė būna kultūringesni. Žinoma, tai nėra taisyklė be išimčių.
Stewie, be kulniuko jei daryt, visų pirma paduką reikia daryt storesnį nei viršų, nes nėra bortelių, kurie formą laikytų. Kita klaida, kurią aš pati dažnai padarau , ypač su vilna, kuri gerai traukias, per anksti nutrumpinu kraštelį. Ir paskui dar pavėlus, tapkutė traukiąsi jau kraštelių sąskaitą ir tampa per didelė. Man rodo tau taip ir nutiko, tiesiog per daug ir per anksti nukirpai ir kraštai "atsigulė" ir patapo tapkės dalimi. Dabar jau statyk nestačius. Aš tavo vietoj kulno dalį nukirpčiau, užapvalinčiau kiek per didelės, kraštelį užvelčau ir tiek žinių. Nes panašu, kad jos gerai suvletos. Jei prakirpimas per didelis ir per keltį, galima apnert arba vidpaduką nuvelt ir įdėt.
Kaip smagu būt bučiuojamai
Parašyk merginos vokiečių vilnos pavadiimą, kas nebijot pasiviešint iš ko veliat, nes tos nuorodos neveikia.
Be to, jei paanalizuotum ką merginos rašė, tai pastebėtum, kad vos ne visos buvo neigiamai nusiteikusios, kol nežinojo, kad ten tavo tapukai. Kalbos ėjo, apie vilnos pakaitalą, lepioškas:). Žema kaina irgi kartais kelia įtarimų!!!
Ir dar vienas niuansas, kuris man labai akivaizdus. Kažkaip žmonės kurie gali sau leist pirkt brangesnį daiktą kaip taisyklė būna kultūringesni. Žinoma, tai nėra taisyklė be išimčių.
Stewie, be kulniuko jei daryt, visų pirma paduką reikia daryt storesnį nei viršų, nes nėra bortelių, kurie formą laikytų. Kita klaida, kurią aš pati dažnai padarau , ypač su vilna, kuri gerai traukias, per anksti nutrumpinu kraštelį. Ir paskui dar pavėlus, tapkutė traukiąsi jau kraštelių sąskaitą ir tampa per didelė. Man rodo tau taip ir nutiko, tiesiog per daug ir per anksti nukirpai ir kraštai "atsigulė" ir patapo tapkės dalimi. Dabar jau statyk nestačius. Aš tavo vietoj kulno dalį nukirpčiau, užapvalinčiau kiek per didelės, kraštelį užvelčau ir tiek žinių. Nes panašu, kad jos gerai suvletos. Jei prakirpimas per didelis ir per keltį, galima apnert arba vidpaduką nuvelt ir įdėt.
Parašyk merginos vokiečių vilnos pavadiimą, kas nebijot pasiviešint iš ko veliat, nes tos nuorodos neveikia.
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 03, 14:40)
dirbu,nemiegu
man atrodo kalėdų senis turi pagalbininkus ne tik nykštukus
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 15:21)
apie vilnos pakaitalą, lepioškas:).
o kas yra vilnos pakaitalas
bijau bet viešinuosi gotlando - 1493 Gotland - grau
ir ši - bet nebandžiau dar. ir gret tikriausiai nebandysiu, nes lyg planu velt daugiau neber.
1464 Französische - mittelbraun
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 03, 14:40)
dirbu,nemiegu
................
................
Aš ir šiandien panašią fotkę padariau , tik aš miegu, tai ten geros savaitės darbas
Linada, Rittule, Ronet ačiū už pagalbą
Besijuokianti, tarsi būtumėt stovėjusi už nugaros ir mačiusi visas mano klaidas viską taip ir dariau
Gavau patarimų, dar valandžiukę paplušėjau su krašteliu ir gavosi
Dabar jau džiūna
Besijuokianti, tarsi būtumėt stovėjusi už nugaros ir mačiusi visas mano klaidas viską taip ir dariau
Gavau patarimų, dar valandžiukę paplušėjau su krašteliu ir gavosi
Dabar jau džiūna
Besijuokianti - 1249... paieskoj ivesk
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 18:38)
Bet Raganėlė kokia apžora . Nespėjo dar visų vilnų išbandyt, o jau naują siunčiasi.
Nors iš tikro kai pagalvoji, tai 10 kg nei čia daug, nei ką...
Srauni upe, o tai tas 1249 ruda ar juoda?
Nors iš tikro kai pagalvoji, tai 10 kg nei čia daug, nei ką...
Srauni upe, o tai tas 1249 ruda ar juoda?
svarbiausia apzora isvadint