Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

dirbu,nemiegu
user posted image

o tokių labai norėjau, va kas gavosi
user posted image

linada, gražios tapcės, spalva graži.tos snaigės man gerai žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 03 gruodžio 2011 - 14:42
QUOTE(linada @ 2011 12 03, 14:29)
nerodo tu nuorodu

1249 jei per paiešką
Papildyta:
OGO kokios riešinės fainos bigsmile.gif
Atsakyti
riesines fantastiskos wub.gif
Atsakyti
ačiū.minty jas ilgai nešiojaus.
Atsakyti
Kokios riešinės gražios wub.gif tapukai irgi, ale tos iškart krito į akį biggrin.gif
Ir aš jau noriu plono veltinio rolleyes.gif kaip tik čia tų valandų padaryt dienoj daugiau...

A ir dar irgi išbučiuot noriu už vokišką parodymą oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 03 gruodžio 2011 - 15:17
Karalyste, smagu, kad neužsigavai 4u.gif thumbup.gif . Kas perka internetu tikrai nežino, už kiek tu vilną perki, tai kažkokia aferiste jaustis tikrai nereikėtų. Betgi kiek laiko tu sugaišti kol tą vilną susitvarkai. Kitas dalykas tie tapukai iš dažytos vilnos, nu tai jeigu tu dar ir pati dažai, tai kokios tada laiko sąnaudos. O dar piešinukas adata subaksnotas - vėlgi laiko sąnaudos, adatėlės lūžta, pirštai subadyti:) Gal tiesiog reikia susikaupti ir pradėt save geriau vertint.
Be to, jei paanalizuotum ką merginos rašė, tai pastebėtum, kad vos ne visos buvo neigiamai nusiteikusios, kol nežinojo, kad ten tavo tapukai. Kalbos ėjo, apie vilnos pakaitalą, lepioškas:). Žema kaina irgi kartais kelia įtarimų!!!
Ir dar vienas niuansas, kuris man labai akivaizdus. Kažkaip žmonės kurie gali sau leist pirkt brangesnį daiktą kaip taisyklė būna kultūringesni. Žinoma, tai nėra taisyklė be išimčių.

Stewie, be kulniuko jei daryt, visų pirma paduką reikia daryt storesnį nei viršų, nes nėra bortelių, kurie formą laikytų. Kita klaida, kurią aš pati dažnai padarau smile.gif , ypač su vilna, kuri gerai traukias, per anksti nutrumpinu kraštelį. Ir paskui dar pavėlus, tapkutė traukiąsi jau kraštelių sąskaitą ir tampa per didelė. Man rodo tau taip ir nutiko, tiesiog per daug ir per anksti nukirpai ir kraštai "atsigulė" ir patapo tapkės dalimi. Dabar jau statyk nestačius. Aš tavo vietoj kulno dalį nukirpčiau, užapvalinčiau kiek per didelės, kraštelį užvelčau ir tiek žinių. Nes panašu, kad jos gerai suvletos. Jei prakirpimas per didelis ir per keltį, galima apnert arba vidpaduką nuvelt ir įdėt.

Kaip smagu būt bučiuojamai smile.gif wub.gif
Parašyk merginos vokiečių vilnos pavadiimą, kas nebijot pasiviešint iš ko veliat, nes tos nuorodos neveikia.
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 03, 14:40)
dirbu,nemiegu

thumbup.gif
man atrodo kalėdų senis turi pagalbininkus ne tik nykštukus hihihi.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 15:21)
apie vilnos pakaitalą, lepioškas:).

o kas yra vilnos pakaitalas g.gif
Kaip smagu būt bučiuojamai smile.gif  wub.gif
Parašyk merginos vokiečių vilnos pavadiimą, kas nebijot  pasiviešint iš ko veliat, nes tos nuorodos neveikia.

bijau bet viešinuosi biggrin.gif gotlando - 1493 Gotland - grau
ir ši - bet nebandžiau dar. ir gret tikriausiai nebandysiu, nes lyg planu velt daugiau neber.
1464 Französische - mittelbraun
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 12 03, 14:40)
dirbu,nemiegu
................

Aš ir šiandien panašią fotkę padariau thumbup.gif , tik aš miegu, tai ten geros savaitės darbas biggrin.gif
Atsakyti
Linada, Rittule, Ronet ačiū už pagalbą aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Besijuokianti, tarsi būtumėt stovėjusi už nugaros ir mačiusi visas mano klaidas bigsmile.gif thumbup.gif viską taip ir dariau doh.gif
Gavau patarimų, dar valandžiukę paplušėjau su krašteliu ir gavosi lotuliukas.gif
Dabar jau džiūna biggrin.gif
Atsakyti
Besijuokianti - 1249... paieskoj ivesk
Atsakyti
Bet Raganėlė kokia apžora smile.gif . Nespėjo dar visų vilnų išbandyt, o jau naują siunčiasi.
Nors iš tikro kai pagalvoji, tai 10 kg nei čia daug, nei ką...
Srauni upe, o tai tas 1249 ruda ar juoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 03 gruodžio 2011 - 17:42
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 03, 18:38)
Bet Raganėlė kokia apžora smile.gif . Nespėjo dar visų vilnų išbandyt, o jau naują siunčiasi.
Nors iš tikro kai pagalvoji, tai 10 kg nei čia daug, nei ką...
Srauni upe, o tai tas 1249 ruda ar juoda?

svarbiausia apzora isvadint laugh.gif
Atsakyti