mažiausiai 100g kiekvienai
aš pati nešioju jau metus sluoksnos tapkes - 85 gr su lateksu. palyginus tikrai plonos, bet....dar nešiosiu, nes plonai tvirtos ne plonume esmė
QUOTE(kadabra @ 2011 12 03, 12:07)
man 200 gr perejo jau i 250-300 porai.
juk priklauso kokias megsti galima gal ir 400 sukišt
be to paprastau daugiau padui dedu - o virsus ir gali plonesnis buti
Linada, fainuols šlepetės , o jau vilna...
Stewe gal dar nesu tokia laaaaaabai patyrusi, bet jau dariau įsispiriamas, tos paskutinės žalios
BG vilna tikrai niekuo nekalta, ji traukiasi ideliai ir iškirpimas šone čia nelabai ką sudaro šiuo atveju. Netgi pagrindinis šlepetės iškirpimas gal ne toks jis ir didelis, bet labai jį padidino nugulę kraštukai.
Pačią pirminę skylę aš kirpau panašiai kaip ir įprastai šlepetėm ir dydį ir formą, bet truputį arčiau link kulno.Patį pagrindinį skylės formavimą ir kraščiukus prie kulno kirpau pačioje pabaigoje, kai jau buvo viskas suvelta, tada paformavau ir užtrniau kraštukus. Tiesa, aš neturiu kurpalių tai naudojuosi įvairiais įrankiais ir pirštais Pasidedu šlepetę taip, kad kulnas būtų pralindęs per pakraštį stalo ir įdedu kukį nors apvalų buteliuką, kuris daugmaž tinka pagal dydį ir kraštą užlenkdama apmušu su mediniu santechninės pompos kotu Tas kotasman tiesiog fantastinis daiktas visiem formaviam, jo galas užapvalintas, tai tiesiog ideal ir mažiem ir dideliem apmušti ir užapvalinti pirštus ir kulnus
Kai tą kantą išmuši palenkian, taa aptrini ir puiiai laiko ir dydis tada oks, koks reikia
Stewe gal dar nesu tokia laaaaaabai patyrusi, bet jau dariau įsispiriamas, tos paskutinės žalios
BG vilna tikrai niekuo nekalta, ji traukiasi ideliai ir iškirpimas šone čia nelabai ką sudaro šiuo atveju. Netgi pagrindinis šlepetės iškirpimas gal ne toks jis ir didelis, bet labai jį padidino nugulę kraštukai.
Pačią pirminę skylę aš kirpau panašiai kaip ir įprastai šlepetėm ir dydį ir formą, bet truputį arčiau link kulno.Patį pagrindinį skylės formavimą ir kraščiukus prie kulno kirpau pačioje pabaigoje, kai jau buvo viskas suvelta, tada paformavau ir užtrniau kraštukus. Tiesa, aš neturiu kurpalių tai naudojuosi įvairiais įrankiais ir pirštais Pasidedu šlepetę taip, kad kulnas būtų pralindęs per pakraštį stalo ir įdedu kukį nors apvalų buteliuką, kuris daugmaž tinka pagal dydį ir kraštą užlenkdama apmušu su mediniu santechninės pompos kotu Tas kotasman tiesiog fantastinis daiktas visiem formaviam, jo galas užapvalintas, tai tiesiog ideal ir mažiem ir dideliem apmušti ir užapvalinti pirštus ir kulnus
Kai tą kantą išmuši palenkian, taa aptrini ir puiiai laiko ir dydis tada oks, koks reikia
Dėl spalvotos BG, aš ką eveliu, amn maži dydžiai gaunasi. Ankščiau gaudavosi tik dideli. O vilna ta pati
linada - super, dėkui už review ))
maniškis karšinys velias gerai ir greit, traukisi mažai
Žodžiu reik kažkaip Besijuokiančią išbučiuot už tą vokiečių linką
linada - super, dėkui už review ))
maniškis karšinys velias gerai ir greit, traukisi mažai
Žodžiu reik kažkaip Besijuokiančią išbučiuot už tą vokiečių linką
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 03, 12:51)
žodžiu reik kažkaip Besijuokiančią išbučiuot už tą vokiečių linką
mua mua
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 15:29)
Tai o kam mes čia susirinkom?
Vien tik aikčiot nuo savo darbų irgi neįdomu .
Aš tiesiog tokių kainų iki šiol nesu mačius. Nu bet nieko, biški pagalvosiu pagalvosiu ir apsiprasiu
Vien tik aikčiot nuo savo darbų irgi neįdomu .
Aš tiesiog tokių kainų iki šiol nesu mačius. Nu bet nieko, biški pagalvosiu pagalvosiu ir apsiprasiu
OI AS NEPIKSTU supratau iskart kad apie mane kalbat na bet yra medalio puse as vilna gaunu nuo avies kirpta uz pusle alaus astuoniu laipsniu:) pati ja susitvarkau issiplaunu issidziovinu ir man te kainuoja vilnos iskarsimas ir isplovimas o jei uzsakau dydeli kieki visada virs peenkiasdesimt kg man vilnos kilogramas gaunasi penkiolika sesiolika litu . na tai merginos as buciau aferiste jei prasyciau uz tapkutes dydesne kaina . as suprantu kai perkat vilna uz kokia mokat daug dydesnius pinigelius visai kitas reikalas .
Na kas liecia tobulejimo kazkaip negalvoju kad as jau labai zemam lygyje kad tik lepioskas daryciau na bet su kaikuriom merginom tai ojojo tikrai nesilyginu ir kaippavyzduka duodu veltinis.lt zolytes veltinukai roziniai su pilka 70lt jinai perka vilnele uz dydele kaina ir mano roziniai 40 kuriu vilnos kilogramas man gavosi 16lt o tepukai sveria 250gr. na tai merginos as negaliu daugiau prasyti sazine man neleidzia.
gal ir pirkciau as vilna brangesne bet vat zelandietiska jinai susinesioja gana greitai o is namines vilneles as jau trinu diena dienos ir laukan isbegu antrus metus ir nieko panasaus i plonyjema
Nezinau ar mane cia smerksit ar kaip bet yra kaip yra
Karalyste, sąžinę uždarykit toli toli už metalinių šarvuotų durų. Darbai Jūsų tikrai labai gražūs, užtai ir buvo nusistebėjimas, kad darbai gražūs, o kaina maža Tiek įdedate darbo, tai sąžinė turėtų būti patenkinta ir pamaloninta ledais snaust giliau kur Kiek darbo išplaut , sukaršt, nudažyt, juk tai dar sunkaiu, nei nusipirkti jau pagamintą
Kas perka maža kaina, tas perka ir didesne, patikėkie Esu nauja ir dar tikrai ne tame lygyje, bet jei darbai patinka, žmonės ir moka ir vėliau vėl sugržta, vadinasi įvertina, kad verta sugryžti.... Jums tik privalumas, kad turite tokios vilnelės Žinoma čia Jūsų pasirinkimas Jūsų darbai verti tikrai kur kas daugiau
Kas perka maža kaina, tas perka ir didesne, patikėkie Esu nauja ir dar tikrai ne tame lygyje, bet jei darbai patinka, žmonės ir moka ir vėliau vėl sugržta, vadinasi įvertina, kad verta sugryžti.... Jums tik privalumas, kad turite tokios vilnelės Žinoma čia Jūsų pasirinkimas Jūsų darbai verti tikrai kur kas daugiau
karalyste, o kiek įdedi darbo ir laiko kol paruoši vilną vėlimui!!!! Skaičiuok!!!
QUOTE(Molė @ 2011 12 03, 13:00)
Linada, gražūs, o kiek vilnos jiems dėjai, nes atrodo tikrai plonoki
Raganėle ir aš kokio kilogramo gotlando noretau
Raganėle ir aš kokio kilogramo gotlando noretau
aš irgi norėčiau nors kažkiek Raganėle, jei butų įmanoma, pas Mole ir pasimti galiu, jei ji nieko prieš
nuvėliau, efiu. Išdžius nufotkinsiu. Gavos ka-kur jaučiu 42...
iš šitos. https://www.wollknol...amp;recno=25tai gerai kad papuošimus melsvus dėjau, o ne ruzavus
kimba gerai, traukias mažai, kaip udinga karšiniui - lieka pasipūtusios. Sunkiau pasiduoda formuotis rankomis.
Nuostabi spalva...
iš šitos. https://www.wollknol...amp;recno=25tai gerai kad papuošimus melsvus dėjau, o ne ruzavus
kimba gerai, traukias mažai, kaip udinga karšiniui - lieka pasipūtusios. Sunkiau pasiduoda formuotis rankomis.
Nuostabi spalva...
nerodo tu nuorodu