Raganėle, ale tu matau irgi pelėda, ne tik todėl, kad tavo vaikai gražiausi
Noriu dabar, per jumis tos Gotlando vilnos Gal kam kyla noras mane su Kalėdom kokiu puskiliu pasveikint
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 03:05)
Raganėle, ale tu matau irgi pelėda, ne tik todėl, kad tavo vaikai gražiausi
Noriu dabar, per jumis tos Gotlando vilnos Gal kam kyla noras mane su Kalėdom kokiu puskiliu pasveikint
o davai užsisakysiu nieko neskaičiuodama, o paskui perleisiu kiek norėsi kam? Jetus kaip nenoriu lentelių vistiek už gotlandą vienbalsiai nubalsuota, kaip už stebuklą.
Davai
Mano stebuklas- lietuviškas baltas karšinys iš wūlo, geriau besiveliančio neturėjau
Mano stebuklas- lietuviškas baltas karšinys iš wūlo, geriau besiveliančio neturėjau
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 03:19)
Davai
man tai ir pilkas ir rudas panašaus gerumo iš ten tik visi akuotuoti kaip velniai,ale veliasi nerealiai gerai,panašiai kaip gotlandas
QUOTE(raganele @ 2011 12 03, 03:09)
o davai užsisakysiu nieko neskaičiuodama, o paskui perleisiu kiek norėsi kam? Jetus kaip nenoriu lentelių vistiek už gotlandą vienbalsiai nubalsuota, kaip už stebuklą.
tu ką jau buvoji? Gotlando pajamčiau - labai nagus niežžti
Atsiguliau vėlai - bet dėkui MB kad baladojos po namus nuo tamsos Tai šiandien kaip zombis aš.
Raganele, jei kalba eina apie Gotlando tą pilką sluoksną, tai ir mane prijemk Bent jau 1 kg, o geriau būtų 2 kg
Ieskau kas galetu nuvelt 38 dydzio slepetes, laukiu pasiulymu A.Z.
Mielosios, o kada jūs miegat dieną veiat, veliat, o naktimis planuojatės?
Nėr kada miegot, perdaug laiko užima tas užsiėmimas
Gotlando užsisakiau iškart kai sugalvojau ir čia parašiau, kiek man bus perdaug perleisiu pasisakiusioms
Vakar mat išbandėm mano vėlyklą su mama ir sese, mažumėlę užsivėlėm tai ir susivėlinom kompanijoj labai jau gerai kimba ta vilna.
Gotlando užsisakiau iškart kai sugalvojau ir čia parašiau, kiek man bus perdaug perleisiu pasisakiusioms
Vakar mat išbandėm mano vėlyklą su mama ir sese, mažumėlę užsivėlėm tai ir susivėlinom kompanijoj labai jau gerai kimba ta vilna.
jooo.....užsivilninimas gręsia. vos laikausi
radau dar bulgariškos sluoksnos baltos - nu gtai ji man kaip vata ir dedasi ir veliasi. veliasi gerai, bet jausmas kaip vatos, ir celiulitinasi. nu bet gotlandas gražiai ją patvarkė
radau dar bulgariškos sluoksnos baltos - nu gtai ji man kaip vata ir dedasi ir veliasi. veliasi gerai, bet jausmas kaip vatos, ir celiulitinasi. nu bet gotlandas gražiai ją patvarkė
QUOTE(raganele @ 2011 12 03, 10:47)
Nėr kada miegot, perdaug laiko užima tas užsiėmimas
pajamčiau ir aš kokį kilą, pusantro, jei liks laisvo
Raganėle ačiū už pagyras žaliosioms Jose dėta šimtu procentų bulgariška sluoksna. Nuotraukoje ta balta biškį per gelsai gavosi, realiai ji baltesnė, bet ir naktinis apšvietimas savo daro
Raganėle, jei liks ir aš labai noriu tos gotlando vilnelės.... Bet turbūt neliks, daug jos norinčių... Raganėle, o kiek ten ta vilnelė su siuntimusi gaunasi maždaug kaina?
Man dabar kažkoks bordinis rožinis periodas visi kaip susitarę
Raganėle, jei liks ir aš labai noriu tos gotlando vilnelės.... Bet turbūt neliks, daug jos norinčių... Raganėle, o kiek ten ta vilnelė su siuntimusi gaunasi maždaug kaina?
Man dabar kažkoks bordinis rožinis periodas visi kaip susitarę