Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

Raganėle, ale tu matau irgi pelėda, ne tik todėl, kad tavo vaikai gražiausi laugh.gif

Noriu dabar, per jumis tos Gotlando vilnos mad.gif Gal kam kyla noras mane su Kalėdom kokiu puskiliu pasveikint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 03:05)
Raganėle, ale tu matau irgi pelėda, ne tik todėl, kad tavo vaikai gražiausi  laugh.gif

Noriu dabar, per jumis tos Gotlando vilnos mad.gif Gal kam kyla noras mane su Kalėdom kokiu puskiliu pasveikint  bigsmile.gif

o davai užsisakysiu nieko neskaičiuodama, o paskui perleisiu kiek norėsi kam? Jetus kaip nenoriu lentelių biggrin.gif vistiek už gotlandą vienbalsiai nubalsuota, kaip už stebuklą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 03 gruodžio 2011 - 03:11
Davai bigsmile.gif
Mano stebuklas- lietuviškas baltas karšinys iš wūlo, geriau besiveliančio neturėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 03, 03:19)
Davai  bigsmile.gif
Mano stebuklas- lietuviškas baltas karšinys iš wūlo, geriau besiveliančio neturėjau  thumbup.gif

man tai ir pilkas ir rudas panašaus gerumo iš ten biggrin.gif tik visi akuotuoti kaip velniai,ale veliasi nerealiai gerai,panašiai kaip gotlandas
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 03, 03:09)
o davai užsisakysiu nieko neskaičiuodama, o paskui perleisiu kiek norėsi kam? Jetus kaip nenoriu lentelių biggrin.gif vistiek už gotlandą vienbalsiai nubalsuota, kaip už stebuklą.

tu ką jau buvoji? smile.gif Gotlando pajamčiau - labai nagus niežžti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsiguliau vėlai - bet dėkui MB kad baladojos po namus nuo tamsos doh.gif Tai šiandien kaip zombis aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 03 gruodžio 2011 - 08:36
Raganele, jei kalba eina apie Gotlando tą pilką sluoksną, tai ir mane prijemk ax.gif Bent jau 1 kg, o geriau būtų 2 kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 03 gruodžio 2011 - 08:44
Ieskau kas galetu nuvelt 38 dydzio slepetes, laukiu pasiulymu A.Z.
Atsakyti
Mielosios, o kada jūs miegat blink.gif dieną veiat, veliat, o naktimis planuojatės? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nėr kada miegot, perdaug laiko užima tas užsiėmimas biggrin.gif
Gotlando užsisakiau iškart kai sugalvojau ir čia parašiau, kiek man bus perdaug perleisiu pasisakiusioms smile.gif
Vakar mat išbandėm mano vėlyklą su mama ir sese, mažumėlę užsivėlėm tai ir susivėlinom biggrin.gif kompanijoj labai jau gerai kimba ta vilna.
Atsakyti
jooo.....užsivilninimas gręsia. vos laikausi smile.gif
radau dar bulgariškos sluoksnos baltos - nu gtai ji man kaip vata doh.gif ir dedasi ir veliasi. veliasi gerai, bet jausmas kaip vatos, ir celiulitinasi. nu bet gotlandas gražiai ją patvarkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 03, 10:47)
Nėr kada miegot, perdaug laiko užima tas užsiėmimas biggrin.gif
Gotlando užsisakiau iškart kai sugalvojau ir čia parašiau, kiek man bus perdaug perleisiu pasisakiusioms  smile.gif
Vakar mat išbandėm mano vėlyklą su mama ir sese, mažumėlę užsivėlėm tai ir susivėlinom biggrin.gif kompanijoj labai jau gerai kimba ta vilna.

pajamčiau ir aš kokį kilą, pusantro, jei liks laisvo ax.gif
Atsakyti
Raganėle ačiū už pagyras žaliosioms smile.gif Jose dėta šimtu procentų bulgariška sluoksna. Nuotraukoje ta balta biškį per gelsai gavosi, realiai ji baltesnė, bet ir naktinis apšvietimas savo daro ax.gif

Raganėle, jei liks ir aš labai noriu tos gotlando vilnelės.... Bet turbūt neliks, daug jos norinčių... g.gif Raganėle, o kiek ten ta vilnelė su siuntimusi gaunasi maždaug kaina?

Man dabar kažkoks bordinis rožinis periodas visi kaip susitarę biggrin.gif

Atsakyti