Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Molė @ 2011 12 02, 14:48)
Aš iš ten, prieš 40 metų iš ten išvažiavus bigsmile.gif 
Artimų giminių turiu, tik nei vienas su kontrabandom nedraugauja g.gif
O Tu gal ir iš ten?

MB iš ten smile.gif
Papildyta:
Ronet - dailutės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 12:54)
Vakar žinokit nustėrau. Pamačiau veltinyje.lt veltų šlepečių kainas po 35-40 Lt. Nu žinokit nesuprantu, aš latviško karšinio savikainą moteriškų tapkučių suskaičiuoju 25 Lt minimum, su elektra, vandeniu, lateksu, patentu.

mineralinis biggrin.gif ..labai man jau didelės jo sąnaudos vėlimo metu doh.gif

na ir pripliurpėt, nėr net kaip trigrašio įkišt, tai jau tiek tos, einu

Sveikos
Atsakyti
Ronet, puikios tapkutes bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ai su tom kainom kaip žiūrėsi:) . Galima ir už dyką velt, bet kiek pliusų susiskaičiuot, nereikia į sporto klubą; nereik jokių Gala televizijų ir t.t., nes nėr kada žiūrėt; kai nežiūri teliko, tada negenda akys - nereik akiniųsmile.gif. Vienas pelnas, kad ir kaip beskaičiuotum lotuliukas.gif .

Ronet, gražūs tapkiukai 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 02 gruodžio 2011 - 16:26
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 02, 16:25)
Ai su tom kainom kaip žiūrėsi:) . Galima ir už dyką velt, bet kiek pliusų susiskaičiuot, nereikia į sporto klubą; nereik jokių Gala televizijų ir t.t., nes nėr kada žiūrėt; kai nežiūri teliko, tada negenda akys - nereik akiniųsmile.gif. Vienas pelnas, kad ir kaip beskaičiuotum lotuliukas.gif .

Ronet, gražūs tapkiukai 4u.gif .

o geras!!!! bigsmile.gif tikrai...kiek privalumu... lotuliukas.gif
Atsakyti
tada negenda akys - nereik akinių

Truputi melas, nes akis nuvariau būtent siuvinėdama veltinius, o dabar turbūt damušinėju kompu doh.gif .
Atsakyti
Todėl ir veli brangiai lotuliukas.gif , kad akiniams atliktų. Aš irgi šiaip jau, kad linzėm užtektų doh.gif
Atsakyti
Ronet, dailios šlepetės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už šlepečių pagyrimą smile.gif Ypač smagu, kai įvertina nuvėlusios kur kas daugiau, nei, pati esu suvėlusi smile.gif Jos tik praėjusią naktį baigtos puošti smile.gif
Po savaitgalio penkios poros kojyčių laukia 5 porų šlepečių, kurios dar vilnos pavidale smile.gif Savaitės bėgyje visos išsisklaidys po pasaulį wub.gif

Smagu kai patinka padaryti darbeliai, kaip bebūtų veliant dalelį savo šilumos įveli smile.gif

Vėlimo privalumų tikrai daug ir sportas ir malonumas ir šiluma kažkieno kojytėms ir kaip smagu kai išsiunti ir po kurio laiko sulauki gražių atsiliepimų ir dar užsako dovanoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 17:38
QUOTE(kadabra @ 2011 12 02, 13:55)
Labai grazios tavo aveles 

Aha wub.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 02, 15:27)
raganėle, tai va jūs augot provincijoje. Na bet nepasilikot.

Va va. Apsišaukėlės cool.gif Tik aš viena čia gerinu provincijoj gimus/augus/pasilikus nail.gif: Nors biški asociali dėl tiek vaikų, visuomenės nuomone, bet veliu iki 1- 2 nakties, garbės žodis biggrin.gif

O išlindimui iš provincijos kainų labai padeda internetas, 99 procentai mano darbelių keliauja iš mano provincijos ir lai vaikšto jie basi, parazitai, jei jiems mano menas per brangus dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 02 gruodžio 2011 - 17:48
QUOTE(Ronet @ 2011 12 02, 15:57)

Va čia link temos  biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 12 02, 18:46)

ir lai vaikšto jie basi, parazitai, jei jiems mano menas per brangus dirol.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 12 02, 17:46)
lai vaikšto jie basi, parazitai, jei jiems mano menas per brangus dirol.gif

thumbup.gif va tau ir provincija!!!!! kokios ten protingos moterys drinks_cheers.gif
Atsakyti