Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

QUOTE(Ronet @ 2011 12 02, 14:16)
Srauni upe tikrai neprisitaikiau  biggrin.gif  čia aš tik norėjau savo pavyzdžiu pagerinti provincijos vaizdą  biggrin.gif

davai abi gerinkim - mes matot kokios fainos, nors augom provincijose lotuliukas.gif

Žodžiu, yra visokių vietovių, visokių žmonių ir visokių veltinių. Ir kainų.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 12 02, 14:16)
Srauni upe tikrai neprisitaikiau  biggrin.gif  čia aš tik norėjau savo pavyzdžiu pagerinti provincijos vaizdą  biggrin.gif

o tai kokia tu provincija, jei gyveni Vilniuj, o j dar mokslą baigus aukštajį. Jo tikra provincialė.

Aš kalbu apie tuos,kurie ten gimsta, miršta ir nieko aplink nemato. Negalima bet kokios vietos suabsoliutint. Ne sir iš mano rajono yra žmonių, kurie jaučiu nėra daugiau dviejų kvartalų aplink nuėję.
Bet aš galbėjau api ekonkretų atvejį, riekėjo skirtingus dalykus gaminančių žmonių, iš vyro tėviškės. Ir jų neatsirado. Nes ten gyvena arba pensininkai, arba alkoholikai, ara kontrabandistai nuo 12 metų. Visi kiti arba išvažiavę į miestus - miestelius arba emigravę. O likę žiūri serialus ir dainuok su "žvaigžde" projektus.
Aišku kad vienas kitas pasitaiko koks šviesulys, kuris suvokia kad pavažiuot 30 Km ir kur sudalyvaut nėra toli. Ir kad galima tą ar aną padaryt. Nu bet...
Be to ir miestelis miesteliui nelygu. Iš miestelių kyla šviesių žmonių. Ir augti miestelyje vaikui kta syk ir geriau nei mieste ir t.t.

Nu žodžiu, čia jau ne apie tapkes.
Atsakyti
Raganėle, gerinkim lotuliukas.gif
Atsakyti
raganėle, tai va jūs augot provincijoje. Na bet nepasilikot.
Atsakyti
Jap gyvenu Vilniuje, bet nesijaučiu vilnietė, gal kad jaustis reikia čia ir gimti smile.gif Esant bet kokiai progai lekiu į tą pat miestelį pas tėvus, tik tamsiuoju rudens laiku ir žiemą priglaudžiu sparnelius ir neskrendu smile.gif
Galimybės didesnės mieste, bet žinoma galima nemažai ir kaime, tik noro reikia turėti,kad kažką daryti, netingėti ir nelaukt kad kažkas ant lėkštutės pateiks smile.gif

Tuoj įdėsiu tapkės, kad būtų į temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 14:28
QUOTE(Ronet @ 2011 12 02, 14:27)
Jap gyvenu Vilniuje, bet nesijaučiu vilnietė, gal kad jaustis reikia čia ir gimti smile.gif Esant bet kokiai progai lekiu į tą pat miestelį pas tėvus, tik tamsiuoju rudens laiku ir žiemą priglaudžiu sparnelius ir neskrendu smile.gif

Tuoj įdėsiu tapkės, kad būtų į temą  biggrin.gif

Ai nu jūs tiesiog nesuprantat ką noriu pasakyt ir ginčyjatės biggrin.gif aš ir ne vilniuj gimus ir visur gyvenus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 02 gruodžio 2011 - 14:30
Aikit velc ar ką blink.gif , kol jūsų pliurpalus perskaičiau(viena akim lotuliukas.gif ) virdulys užvirė ir jaučiu baigia atvėst doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2011 12 02, 14:27)
Galimybės didesnės mieste, bet žinoma galima nemažai ir kaime, tik noro reikia turėti,kad kažką daryti, netingėti ir nelaukt kad kažkas ant lėkštutės pateiks smile.gif

Tuoj įdėsiu tapkės, kad būtų į temą  biggrin.gif

va ir tu mastai ne kaip moteriškė kuri gyvena prie pagėgių, o jos sūnus naktį cigaretes plukdo biggrin.gif Tu mastai kaip žmogus kuris žino kad visi turi galimybių.
Papildyta:
o šaiip čia viskas per tas kainas prasidėjo biggrin.gif

Papildyta:
Iš tiesų tai noriu eit velt, bet spintelė mano ėdalais užimta. Viskas reik vėlimo stalo 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 02 gruodžio 2011 - 14:32
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 02, 15:34)
va ir tu mastai ne kaip moteriškė kuri gyvena prie pagėgių, o jos sūnus naktį cigaretes plukdo biggrin.gif Tu mastai kaip žmogus kuris žino kad visi turi galimybių.
Papildyta:
o šaiip čia viskas per tas kainas prasidėjo biggrin.gif

prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif
Galvoju, kiek darbų liks šiandien nenuvelta g.gif
Mergaitės, o aš galvoju, kad ne nuo provincijos ar miestų viskas priklauso, o nuo paties žmogaus bigsmile.gif
Jei vykęs bus, tai jis visur save ras ir parodys bigsmile.gif
Srauni upe, apie Pagėgius gerai arba nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 02 gruodžio 2011 - 14:40
QUOTE(Molė @ 2011 12 02, 14:39)
prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif
Galvoju, kiek darbų liks šiandien nenuvelta g.gif
Mergaitės, o aš galvoju, kad ne nuo provincijos ar miestų viskas priklauso, o nuo paties žmogaus bigsmile.gif
Jei vykęs bus, tai jis visur save ras ir parodys bigsmile.gif
Srauni upe, apie Pagėgius gerai arba nieko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O ką tu iš Pagėgių? Nu esu su jais susipažinus nemenkai. Aš neduodu pavyzdžių iš to ko nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai aš ir sakau, kad pas žmogų galvoj provincija/neprovincija.
Bet jei žmogus kosmopolitas tai jau jo nebegali vadint provincialu. Nesvabu kur jis gimė/augo/gyvena. Tame pačiam Vilniuj abstu dvasios ubagų.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 02, 15:42)
O ką tu iš Pagėgių? Nu esu su jais susipažinus nemenkai. Aš neduodu pavyzdžių iš to ko nežinau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai aš ir sakau, kad pas žmogų galvoj provincija/neprovincija.
Bet jei žmogus kosmopolitas tai jau jo nebegali vadint provincialu. Nesvabu kur jis gimė/augo/gyvena. Tame pačiam Vilniuj abstu dvasios ubagų.

Aš iš ten, prieš 40 metų iš ten išvažiavus bigsmile.gif
Artimų giminių turiu, tik nei vienas su kontrabandom nedraugauja g.gif
O Tu gal ir iš ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 02 gruodžio 2011 - 14:52
Tai, kad sakiau , kad man šiandien ne tas mėnulis lotuliukas.gif Noriu jau namo, o reik dar darbe būt ir dirbt šiandien negaliu , nu negaliu, mintys ne tos lotuliukas.gif

Va čia link temos biggrin.gif

user posted image

Viską aš supratau apie tą provincialumą ir vidinį jo suvokimą, bet, nu karatis liežuvis ištysta tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 02 gruodžio 2011 - 14:59