Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės...

spausti prieš miegą smile.gif

user posted image

šlepetėm klojama 13,25666 sluoksnio. Tikslus fiziko Andriejaus Saboliūno Kanielowskio apskaičiavimas, nuo kurio negalima nukrypti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 01 gruodžio 2011 - 10:25

aš ėmiau gotlando vilnele. panaši į raganėlės.
ir "Französische - mittelbraun" - kažkokia abra kadabra rudą biggrin.gif
Atsakyti
Lo pas linadą ir raganėlę tas pats pilkas gotlandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2011 12 01, 11:24)
ir "Französische - mittelbraun" - kažkokia abra kadabra rudą biggrin.gif

neminek svento vardo be reikalo tongue.gif
Atsakyti
Nu va. Tada pas vokiečius vadinas gerasis gotlandas smile.gif .
Aš jau net kikenau, sakau Ornamentuos gotlandas matyt avies ir avino, atskirt vizualiai neina, o kai veli, veliasi visai kitaip ir rezultatas skirtingas gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 10:34)
Nu va. Tada pas vokiečius vadinas gerasis gotlandas smile.gif .
Aš jau net kikenau, sakau Ornamentuos gotlandas matyt avies ir avino, atskirt vizualiai neina, o kai veli, veliasi visai kitaip ir rezultatas skirtingas gaunas.

pas ornamenta ta pati produkcija kaip pas vokiečius. Tiksliau maža dalis jos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 01 gruodžio 2011 - 10:38
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 10:22)

šlepetėm klojama 13,25666 sluoksnio. Tikslus fiziko Andriejaus Saboliūno Kanielowskio apskaičiavimas, nuo kurio negalima nukrypti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va, geras, maniau kad kažkokią "stone" sheep buvau išsirinkus biggrin.gif vadinasi mano mėgstamiausia yra gotlandas. Kada dar siųsimės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 12:36)
pas ornamenta ta pati produkcija kaip pas vokiečius. Tiksliau maža dalis jos smile.gif

Tai jo. Bet matyt užsakinėjo dar kažką pilko ir matomai susimaišė kur kuri vilna. Todėl ir klausiau, kokia ten pas vokiečius.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 10:56)
Nu va, geras, maniau kad kažkokią "stone" sheep buvau išsirinkus biggrin.gif vadinasi mano mėgstamiausia yra gotlandas. Kada dar siųsimės?  biggrin.gif

kažkodėl bijau kad ne už ilgo doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 10:57)
Tai jo. Bet matyt užsakinėjo dar kažką pilko ir matomai susimaišė kur kuri vilna. Todėl ir klausiau, kokia ten pas vokiečius.

Dar yra škotiška šviesiai pilka sluoksna, prie kurios rašo, kad veliasi sunkiai... gal tų pripainiojo.
Atsakyti
Aha yra, škotiška mano patirtim visai nesivelia. Jos su gotlandu nesupainiosi, nes jos spalva man negraži.
O ta stone sheep pas rusaites skaičiau, kad irgi labai neblogai veliąs.
Dabar lauksim Linados atsiliepimų, jei ji tikrai ėmė Gotlandą, įdomu kaip jai jis pasirodys.
Nes aš noriu tokios kaip turiu, o ką turiu nežinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 11:13)
Aha yra, škotiška mano patirtim visai nesivelia. Jos su gotlandu nesupainiosi, nes jos spalva man negraži.
O ta stone sheep pas rusaites skaičiau, kad irgi labai neblogai veliąs.
Dabar lauksim Linados atsiliepimų, jei ji tikrai ėmė Gotlandą, įdomu kaip jai jis pasirodys.
Nes aš noriu tokios kaip turiu, o ką turiu nežinau tongue.gif

ji ėmė tą patį nr kaip raganėlė smile.gif
Atsakyti