spausti prieš miegą
šlepetėm klojama 13,25666 sluoksnio. Tikslus fiziko Andriejaus Saboliūno Kanielowskio apskaičiavimas, nuo kurio negalima nukrypti.
aš ėmiau gotlando vilnele. panaši į raganėlės.
ir "Französische - mittelbraun" - kažkokia abra kadabra rudą
Lo pas linadą ir raganėlę tas pats pilkas gotlandas
QUOTE(linada @ 2011 12 01, 11:24)
ir "Französische - mittelbraun" - kažkokia abra kadabra rudą
neminek svento vardo be reikalo
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 10:34)
Nu va. Tada pas vokiečius vadinas gerasis gotlandas .
Aš jau net kikenau, sakau Ornamentuos gotlandas matyt avies ir avino, atskirt vizualiai neina, o kai veli, veliasi visai kitaip ir rezultatas skirtingas gaunas.
Aš jau net kikenau, sakau Ornamentuos gotlandas matyt avies ir avino, atskirt vizualiai neina, o kai veli, veliasi visai kitaip ir rezultatas skirtingas gaunas.
pas ornamenta ta pati produkcija kaip pas vokiečius. Tiksliau maža dalis jos
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 10:22)
šlepetėm klojama 13,25666 sluoksnio. Tikslus fiziko Andriejaus Saboliūno Kanielowskio apskaičiavimas, nuo kurio negalima nukrypti.
Nu va, geras, maniau kad kažkokią "stone" sheep buvau išsirinkus vadinasi mano mėgstamiausia yra gotlandas. Kada dar siųsimės?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 12 01, 12:36)
pas ornamenta ta pati produkcija kaip pas vokiečius. Tiksliau maža dalis jos
Tai jo. Bet matyt užsakinėjo dar kažką pilko ir matomai susimaišė kur kuri vilna. Todėl ir klausiau, kokia ten pas vokiečius.
QUOTE(raganele @ 2011 12 01, 10:56)
Nu va, geras, maniau kad kažkokią "stone" sheep buvau išsirinkus vadinasi mano mėgstamiausia yra gotlandas. Kada dar siųsimės?
kažkodėl bijau kad ne už ilgo
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 10:57)
Tai jo. Bet matyt užsakinėjo dar kažką pilko ir matomai susimaišė kur kuri vilna. Todėl ir klausiau, kokia ten pas vokiečius.
Dar yra škotiška šviesiai pilka sluoksna, prie kurios rašo, kad veliasi sunkiai... gal tų pripainiojo.
Aha yra, škotiška mano patirtim visai nesivelia. Jos su gotlandu nesupainiosi, nes jos spalva man negraži.
O ta stone sheep pas rusaites skaičiau, kad irgi labai neblogai veliąs.
Dabar lauksim Linados atsiliepimų, jei ji tikrai ėmė Gotlandą, įdomu kaip jai jis pasirodys.
Nes aš noriu tokios kaip turiu, o ką turiu nežinau
Dabar lauksim Linados atsiliepimų, jei ji tikrai ėmė Gotlandą, įdomu kaip jai jis pasirodys.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 12 01, 11:13)
Aha yra, škotiška mano patirtim visai nesivelia. Jos su gotlandu nesupainiosi, nes jos spalva man negraži.
ji ėmė tą patį nr kaip raganėlė