Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

Merginos,dalyvaukit konkurse, Lazdynuose masaza nemokama dovanoja:
http://www.facebook....
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 01 16, 12:58)

noisy-B, 16 Sau 2012 - 12:58, para�ė:

noisy-B, 16 Sau 2012 - 12:58, para�ė:

Kaip manot, kuris geresnis, Voiniušienė ar Kuzmickis? smile.gif girdėjau skirtingas nuomones, kokia jūsų, mamytės?

Kaip manot, kuris geresnis, Voiniušienė ar Kuzmickis? smile.gif girdėjau skirtingas nuomones, kokia jūsų, mamytės?

O kur Laukaitiene?

QUOTE(Musyte_ @ 2012 01 20, 13:49)

Musyte_, 20 Sau 2012 - 13:49, para�ė:

Musyte_, 20 Sau 2012 - 13:49, para�ė:

Labukas  4u.gif
Mamkos patarkit kurioj kirpykloj gerai kerpa? Noriu pakeisti kirpima visiskai ir noriu pas gera kirpeja kuri tikrai graziai pakeistu kiprima. gal galit ka rekomenduoti ar atsiliepimu kazkokiu ? Cia grigiskese tu kirpyklu nemazai ir nesu nei vienoj buvusi tai nzn pas ka eiti  doh.gif

Labukas  4u.gif
Mamkos patarkit kurioj kirpykloj gerai kerpa? Noriu pakeisti kirpima visiskai ir noriu pas gera kirpeja kuri tikrai graziai pakeistu kiprima. gal galit ka rekomenduoti ar atsiliepimu kazkokiu ? Cia grigiskese tu kirpyklu nemazai ir nesu nei vienoj buvusi tai nzn pas ka eiti  doh.gif

Su kirpejom tikrai labai sunku, gal du metus ieskojau, niekaip negalejo itikti
sekmes bandyti ivairius variantus

Atsakyti
QUOTE(Safirija @ 2012 01 24, 11:33)

Safirija, 24 Sau 2012 - 11:33, para�ė:

Safirija, 24 Sau 2012 - 11:33, para�ė:

Sveikos, man patinka Eliuzi salone, jau nepirmus metus ten dazausi ir kerpuosi, ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Siulau paciai pabandyti,  mirksiukas.gif

Sveikos, man patinka Eliuzi salone, jau nepirmus metus ten dazausi ir kerpuosi, ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Siulau paciai pabandyti,  mirksiukas.gif

Pas kuria vaikstai? as visas ten isbandziau, bet deja nei viena.... eisiu tik galiukus pakirpti, tikiuosi isgirs kad TIK galiukus biggrin.gif kad nebutu kaip visad improvizaciju...

Kieno vaikuciai lanko darzeli, ar neteko is vaiko girdeti nusiskundimu kad ji musa? maniske man siandien pasake, kad ja vaikas musa unsure.gif nezinau ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2012 01 26, 21:26)

mamamia*, 26 Sau 2012 - 21:26, para�ė:

mamamia*, 26 Sau 2012 - 21:26, para�ė:

Pas kuria vaikstai? as visas ten isbandziau, bet deja nei viena.... eisiu tik galiukus pakirpti, tikiuosi isgirs kad TIK galiukus  biggrin.gif kad nebutu kaip visad improvizaciju...

Kieno vaikuciai lanko darzeli, ar neteko is vaiko girdeti nusiskundimu kad ji musa? maniske man siandien pasake, kad ja vaikas musa  unsure.gif  nezinau ka daryt...

Pas kuria vaikstai? as visas ten isbandziau, bet deja nei viena.... eisiu tik galiukus pakirpti, tikiuosi isgirs kad TIK galiukus  biggrin.gif kad nebutu kaip visad improvizaciju...

Kieno vaikuciai lanko darzeli, ar neteko is vaiko girdeti nusiskundimu kad ji musa? maniske man siandien pasake, kad ja vaikas musa  unsure.gif  nezinau ka daryt...

Teko girdėti sakiau berniukams duok atgal biggrin.gif mergaitėms sakyk eik iš čia biggrin.gif Manau normalus dalykas , kad vaikai truputi pasistumdo , pasitampo nepasidalina ko nors, va šį savaitė maniškei nesėkminga tą prasme buvo, antradienį Danielius pirštą į spintelę prispaudę, o trečiadienį Tėja nosį sudraskė lotuliukas.gif
Atsakyti
as linkusi leisti vaikams patiems aiskintis savo santykius. tai nesistebiu kad jie ten pasistumdo ar pasipesa, vaikai gi. be to reikia atsimint kad be priezasties niekas niekada siaip sau neprieina ir nesimusa 4u.gif o be to yra ten aukletojos tai pas jas reikia paklaust kas ten ivyko.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 01 27, 16:08)

ader, 27 Sau 2012 - 16:08, para�ė:

ader, 27 Sau 2012 - 16:08, para�ė:

as linkusi leisti vaikams patiems aiskintis savo santykius. tai nesistebiu kad jie ten pasistumdo ar pasipesa, vaikai gi. be to reikia atsimint kad be priezasties niekas niekada siaip sau neprieina ir nesimusa  4u.gif o be to yra ten aukletojos tai pas jas reikia paklaust kas ten ivyko.

as linkusi leisti vaikams patiems aiskintis savo santykius. tai nesistebiu kad jie ten pasistumdo ar pasipesa, vaikai gi. be to reikia atsimint kad be priezasties niekas niekada siaip sau neprieina ir nesimusa  4u.gif o be to yra ten aukletojos tai pas jas reikia paklaust kas ten ivyko.

Juk nepasakysiu 2 metu vaikui aiskinkis pati blink.gif juk as jos mama, ji manim pasitiki, tai ir pasake, kad ja nuskriaude berniukas... nu idomiai. Manau ne tas dar amzius kad aiskintusi pati.

Na bet pasnekejau su auklyte, viskas ok smile.gif reikes tik su maze pakalbeti jeigu dar kada nors taip bus.

Kaip jus begyvenat? smile.gif
Atsakyti
tai as nesakau, kad turi taip sakyti savo dukrai . tu turi ja paguosti, pagaileti, kad negeras tas berniukas ir mustis yra negerai. turiu omeny, kad nereikia is to daryt tragedijos ir galvoti kad kazkas eme specialiai ir sumuse. Vaikai labai daznai musasi taikosi. is ryto draugas po pietu priesas, vakare jau geriausias draugas.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 01 27, 18:09)

ader, 27 Sau 2012 - 18:09, para�ė:

ader, 27 Sau 2012 - 18:09, para�ė:

tai as nesakau, kad turi taip sakyti savo dukrai . tu turi ja paguosti, pagaileti, kad negeras tas berniukas ir mustis yra negerai. turiu omeny, kad nereikia is to daryt tragedijos ir galvoti kad kazkas eme specialiai ir sumuse. Vaikai labai daznai musasi taikosi. is ryto draugas po pietu priesas, vakare jau geriausias draugas.

O kas dare tragedija? As gi tik paklausiau ka daryti, pasnekejau su aukletoja, paklausiau kas ten atsitiko ir viskas, ramu man. nelekiu aiskintis, ir vejus kelti. Ir nesakiau kad speceliai sumuse. Man tik neramu kiek pasidare ir tiek, neteko su tuo susidurti ir viskas. Ir nesuprantu tokiu dalyku vaikai daznai musasi taikosi.. As sakyciau kad labiau susipyksta. Na bet galima baigti sia tema smile.gif
Atsakyti
brangioji kai turesi daugiau vaiku suprasi ka as tau rasau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 01 27, 17:09)

ader, 27 Sau 2012 - 17:09, para�ė:

ader, 27 Sau 2012 - 17:09, para�ė:

Gerai pasakyta! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S Eliuzi salone einu pas Oksana 4u.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ko taip tylu?
Atsakyti