...edit: netycia parasiau zinute i tema vietoj AZ..
Noriu pasiklausti: gal kas pazistate daugiavaike nepasiturincia seima, kuriai praverstu maniezas? Jis nera naujas ir vienas krastas ilenktas, bet tvarkingas ir tinkamas naudoti. Zmonems, kurie turi daug vaikuciu, turetu praverst. Aciu uz info 

Manikiūras, pedikiūras, ilgalaikis gelinis lakavimas- mano namuose

Sveikutes,
gyvenu Grigiksese jau 5 metai. Nelabai ka pazystu - darbas, namai - nera laiko pazindintis. Taciau atsitiko tiap, kad esu priversta ieksotis buto nuoma Grigiskese arba netoli ju. Gal galetumete ka patarti, pasiulyti? Buciau labai dekinga.
gyvenu Grigiksese jau 5 metai. Nelabai ka pazystu - darbas, namai - nera laiko pazindintis. Taciau atsitiko tiap, kad esu priversta ieksotis buto nuoma Grigiskese arba netoli ju. Gal galetumete ka patarti, pasiulyti? Buciau labai dekinga.
Sveikos merginos,
gal galetumet man kazka grigiskese rekomenduoti kas daro cukraus depiliacijas? svarbu,kad daugiau depiliuotu nei dirbtu pincetu
gal galetumet man kazka grigiskese rekomenduoti kas daro cukraus depiliacijas? svarbu,kad daugiau depiliuotu nei dirbtu pincetu

Laba diena,
gal galite pasakyti - ar vyksta Grigiškėse kokie sporto užsiėmimai? radau evasport.lt, bet pasirodo, kad jie neveda užsiėmimų Grigiškėse. ačiū
gal galite pasakyti - ar vyksta Grigiškėse kokie sporto užsiėmimai? radau evasport.lt, bet pasirodo, kad jie neveda užsiėmimų Grigiškėse. ačiū
QUOTE(Jouk @ 2015 11 24, 10:57)
Laba diena,
Vyksta tikrai, ir pilates, ir aerobika, ir kalanetika .. Pati lankiau pilates ir aerobika.
Sveikos,
gal kurių vaikučiai lanko priešmokyklinę grupę Pelėdžiuke?
Gal turite daugiau info, kiek vaikučių planuoja eiti į pirmą klasę? Gal ne visi norės likti, gal kiti pasirinks kitas mokymo įstaigas...
Kokie atsiliepimai apie mokytoją Aldoną..ačiū labai
gal kurių vaikučiai lanko priešmokyklinę grupę Pelėdžiuke?
Gal turite daugiau info, kiek vaikučių planuoja eiti į pirmą klasę? Gal ne visi norės likti, gal kiti pasirinks kitas mokymo įstaigas...
Kokie atsiliepimai apie mokytoją Aldoną..ačiū labai

QUOTE(Jouk @ 2015 11 24, 12:57)
Laba diena,
Sveika,
uzsiemimai vyksta 2dieni ir 4dieni. peledziuke 13val, o lokiuko giraite 18 val ir 19.15