Sveikos, merginos. Atleiskit, kad įsiveržiu. Man reikia sužinoti kur Grigiškėse vienuolynas? Adreso nerandu googlėj. Gal galit padėti... Ačiū.
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 08 11, 22:40)
Sveikos, merginos. Atleiskit, kad įsiveržiu. Man reikia sužinoti kur Grigiškėse vienuolynas? Adreso nerandu googlėj. Gal galit padėti... Ačiū.
Laba,
turi omeny baznycia?
http://vilnius.lcn.l...ijos/grigiskes/
priesais IKI parduotuve
QUOTE(BlueFlower @ 2014 08 12, 00:10)
Ačiū, BlueFlower.
Ir as tik tokią info randu. O Trakų kun. siunčia mane į Grigiškių vienuolyną vedybinio kurso klausyt, tai ir nesuprantu, kur ta vieta

Ačiū, jau išsiaiškinau, kas ir kaip

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 08 12, 14:11)
Prasom,jeigu bent kiek buvau naudinga

Ei, mergaites, tai niekas is Grigiskieciu niekur nesportuojat? Gal netoli sio rajono galetumet ka parekomenduot?☺
nuo kitos sav.prasideda uzsiemimai

kas per parduotuve atsidare baltam name, vaiku drabuzine ?
labai nepatogiu metu dirba tai nera kaip uzeiti. kas buvote, ka ten galima rast?

labai nepatogiu metu dirba tai nera kaip uzeiti. kas buvote, ka ten galima rast?
QUOTE(ader @ 2014 09 12, 10:44)
kas per parduotuve atsidare baltam name, vaiku drabuzine ?

o kas yra baltas namas?
Prie Lukoilo naujas namas.
Nieko ten neradau, nors buvau keleta kartu uzsukusi. Kitos mamos maciau maisais nesasi
Nieko ten neradau, nors buvau keleta kartu uzsukusi. Kitos mamos maciau maisais nesasi

QUOTE(Jorinte @ 2014 09 12, 12:33)
Prie Lukoilo naujas namas.

Ar teisingai suprantu kad ten devetu drabuziu parduotuve?Ar komisas?