Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

Sveikos,

labai atsiprašau, kad teršiu jūsų temutę.

Lazdynuose, Erfurto g. 1 nuostabi garbaus amžiaus moteris turi skaitytų knygų knygynėlį. O aš pasisiūliau jai šiek tiek padėti su reklama, kad jos veikla taptų labiau žinoma. Tad tiesiog noriu įdėti informaciją apie šį knygynėlį ir pakviesti visas apsilankyti!

Informacija FB: https://www.facebook...169210696560046

user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites esu naujoke, 1-2 men begyje kraustausi i Naujaji Lentvari salia grigiskiu , ir gimdyt va keliu savaiciu begyje smile.gif gal yra mamyciu is naujojo lentvario visai butu smagu susipazinti. O ir siaip gal galit kas papasakot kaip Grigiskiu medicinos seimos klinika ar verta lankyt, gal yra koks sporto klubas ir kaip sekasi isvis ten gyvent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava2 @ 2014 07 15, 12:21)
sveikos mergaites esu naujoke, 1-2 men begyje kraustausi i Naujaji Lentvari salia grigiskiu , ir gimdyt va keliu savaiciu  begyje smile.gif gal yra mamyciu is naujojo lentvario visai butu smagu susipazinti. O ir siaip gal galit kas papasakot kaip Grigiskiu medicinos seimos klinika ar verta lankyt, gal yra koks sporto klubas ir kaip sekasi isvis ten gyvent smile.gif

Sveika sveika! Is kur kraustaisi? is kokio rajono? smile.gif Pirkot kazka ten? smile.gif Pati esu is grigiskiu, bet planuojam kraustytis 2 km uz lentvario. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BlueFlower @ 2014 05 11, 16:35)
Sveikos,
gal kuri zinote ir galite pasidalinti kontaktais kas padoriai ir uz nekandama kaina daro ilgalaiki manikiura?  Aciu:)

Parasykit man i PM,pasakysiu kas daro lb gerai 4u.gif
Atsakyti
nu va radom ir mes kita buta... prie iki gyvenam.apsiprasim:) Ruosiames krikstynoms,geros kosmetologes nesurandu...ziuriu paklausi specialybe. ka dar cia jums papasakojus:) aj... sunus darzelio negavo,tai darbo naktim ieskau... zodziu,vasaros pas mus nera biggrin.gif O kaip grigiskietes gyvena?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 07 15, 17:04)
nu va radom ir mes kita buta... prie iki gyvenam.apsiprasim:) Ruosiames krikstynoms,geros kosmetologes nesurandu...ziuriu paklausi specialybe. ka dar cia jums papasakojus:) aj... sunus darzelio negavo,tai darbo naktim ieskau... zodziu,vasaros pas mus nera biggrin.gif O kaip grigiskietes gyvena?smile.gif

Gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 07 15, 18:04)

Gerai:)
Kada krikstynos? smile.gif
Mes irgi gyvensim prie IKI smile.gif
Atsakyti
mes ketinam kraustytis is vilniaus ,perkam nama tenai, siuo metu tvarkom dokumentus bet iskilo nesklandumu tai panasu kad dar menesi uztruks ju tvarkymas , o man 2 sav begyje gimdyt sad.gif zodziu labai tikiuosi kad viskas ok bus, ir busime ir mes tada tu vietoviu naujieji gyventojai smile.gif
Atsakyti
Krikstynos pas mus per Onines:) Liepos 26d:) Jau laukiu,nes tas pasiruosimas toks istemptas,o as darbo ieskausi tai toks laikas keistas..

O kurioje vietoje tiksliau gyvensite? Gal kaimynes busime?smile.gif

Kakava,nesijaudink,viskas susidelios i vietas ir viska susipesite:)
Papildyta:
Beje,grigiskiu poliklinikos as nerekomenduoju 4u.gif Mes vaikus i seskine veziojame,taciau girdejau kad lentvaryje dabar pradejo kazkokia vaiku gydytoja is santariskiu dirbti ir apie ja drauge gerai atsiliepia.
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 07 18, 10:24)
Krikstynos pas mus per Onines:) Liepos 26d:) Jau laukiu,nes tas pasiruosimas toks istemptas,o as darbo ieskausi tai toks laikas keistas..

O kurioje vietoje tiksliau gyvensite? Gal kaimynes busime?smile.gif

Kakava,nesijaudink,viskas susidelios i vietas ir viska susipesite:)
Papildyta:
Beje,grigiskiu poliklinikos as nerekomenduoju 4u.gif Mes vaikus i seskine veziojame,taciau girdejau kad lentvaryje dabar pradejo kazkokia vaiku gydytoja is santariskiu dirbti ir apie ja drauge gerai atsiliepia.

Mes ta diena svesime vaiko gimtadieni! Labai tikiuosi gero oro, nes lauke veiksmas bus:)

Gyvensime prie express picos, 31 namas. Kur jus? Gal ten pat? smile.gif

Mes veziuojame irgi i Vilniu i poliklinika, kazkaip nenoriu i vietine.
Atsakyti
kaip jusu gimtadienis praejo?smile.gif

Musu namas 7. Cia per kiemus kelios minutes 4u.gif O kodel persikraustot?
Atsakyti
Sveikos, Grigiškių mamytės,

netyčia ir aš atradau šią temelę. Grigiškėse (tiksliau Neravų km.) gyvenu jau beveik 2 metai, mama esu 1 metai ir 1 mėnuo. Labai dažnai tenka ieškotis informacijos apie čia esančias paslaugas, o nieko geriau už supermamų forumą, manau, nėra smile.gif
Mergytę savo vedam Grigiškėse į polikliniką, būtų įdomu pradėt sportuot - mačiau, kad buvo diskusija apie gimnazijoje vykstančias treniruotes - ar buvot kas ten nors kartelį? Gal kažkas norėtumėt drauge lašinukus pakrutint?
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2014 08 03, 10:52)
kaip jusu gimtadienis praejo?smile.gif

Musu namas 7. Cia per kiemus kelios minutes 4u.gif O kodel persikraustot?

Gerai praėjo, oras buvo super geras. Aišku kaip visada vaikiški gimtadieniai nors ir suplanuoti būna chaotiški, bet vis vien fainai praėjo. Pasedėjom iki 2 val nakties, jau vaikučiai kai kurie miegojo, tai leido tėveliams ilgiau pabūti)))

O kaip jūsų krikštynos? Ar viskas pavyko kaip ir suplanavote?

Persikraustom, nes dabar gyvenam su tėvais, papraščiausiai norime gyventi tik su savo šeima))) Mes jau senai ieškom sau būsto, bet tik dabar pagaliau įsigyjom, daug visokių variantų pergalvojom, bet galu gale nusprendėm likti Grigiškėse, nors net neplanavom. Kažkaip greitai sumastėm paieškoti čia buto ir labai greitai jį suradom:)

O tai netoli visai, pabendrausim tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti