QUOTE(Larance @ 2014 01 04, 23:48)
Isikisiu ir as cia su savo istorija apie Grigiskes. Gyventi cia atsikrausteme dar labai neseniai, pries puse metu... is pradziu atsiliepimu girdejau tik labai blogu, bet mes netoli lentvario statomes namuka, todel kad butu arciau vazineti atsikeleme cia. Nuomojame dali namo, kuris yra prie pat austostrados. Kuo toliau tuo labiau mane cia ima depresija... Aplinkui matau tik pensininkus, kurie yra pikti rusakalbiai, ziauriai nusivyle gyvenimu. Draugu neturim, kadangi visi cia kalba rusiskai ir nesupranta, kaip cia mes nemokam kitos kalbos, nors cia aisku manau laiko klausimas. Bet pagrindinis dalykas kodel nenoreciau cia gyventi yra tai, kad mes turime mazus vaiku, kurie augs, susiras draugu... vietinis jaunimas cia toks prie kuriu tikrai baisu prieiti, o kadangi lankys mokykla ir draugu tikrai tures, tai nenoreciau kad mano vaikai eitu ne tais keliais kuriais mokome juos keliauti:) Kitas dalykas... cia labai daug vagiu... is kiemo net plyteles vagia, skalbinius padziaunu, tai ryte dziovykle randu kitaip padeta - kazkas vaiksto,kazko iesko.
Nieko nenoriu izeisti, tai yra tik mano nuomone, kuri visada gali pasikeisti. Tiesiog gyvenant cia tokie pastebejimai.
Pliusu taip yra... nors as nevairuoju, vazineju autobusais, tai iki miesto man labai toli,taciau jeigu su masina tai super - jokiu kamsciu. Butu kainos dabar jau panasios kaip ir Vilniui, nors jei senos statybos tai tikrai vis dar gerokai pigiau. Ir siaip pliusus jau mamytes isvardino tai nebeklartosiu
Nieko nenoriu izeisti, tai yra tik mano nuomone, kuri visada gali pasikeisti. Tiesiog gyvenant cia tokie pastebejimai.
Pliusu taip yra... nors as nevairuoju, vazineju autobusais, tai iki miesto man labai toli,taciau jeigu su masina tai super - jokiu kamsciu. Butu kainos dabar jau panasios kaip ir Vilniui, nors jei senos statybos tai tikrai vis dar gerokai pigiau. Ir siaip pliusus jau mamytes isvardino tai nebeklartosiu

Vagysčių ir rusakalbių yra visuose Vilniaus rajonuose.