Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

QUOTE(Larance @ 2014 01 04, 23:48)
Isikisiu ir as cia su savo istorija apie Grigiskes. Gyventi cia atsikrausteme dar labai neseniai, pries puse metu... is pradziu atsiliepimu girdejau tik labai blogu, bet mes netoli lentvario statomes namuka, todel kad butu arciau vazineti atsikeleme cia. Nuomojame dali namo, kuris yra prie pat austostrados. Kuo toliau tuo labiau mane cia ima depresija... Aplinkui matau tik pensininkus, kurie yra pikti rusakalbiai, ziauriai nusivyle gyvenimu. Draugu neturim, kadangi visi cia kalba rusiskai ir nesupranta, kaip cia mes nemokam kitos kalbos, nors cia aisku manau laiko klausimas. Bet pagrindinis dalykas kodel nenoreciau cia gyventi yra tai, kad mes turime mazus vaiku, kurie augs, susiras draugu... vietinis jaunimas cia toks prie kuriu tikrai baisu prieiti, o kadangi lankys mokykla ir draugu tikrai tures, tai nenoreciau kad mano vaikai eitu ne tais keliais kuriais mokome juos keliauti:) Kitas dalykas... cia labai daug vagiu... is kiemo net plyteles vagia, skalbinius padziaunu, tai ryte dziovykle randu kitaip padeta - kazkas vaiksto,kazko iesko.
Nieko nenoriu izeisti, tai yra tik mano nuomone, kuri visada gali pasikeisti. Tiesiog gyvenant cia tokie pastebejimai.

Pliusu taip yra... nors as nevairuoju, vazineju autobusais, tai iki miesto man labai toli,taciau jeigu su masina tai super - jokiu kamsciu. Butu kainos dabar jau panasios kaip ir Vilniui, nors jei senos statybos tai tikrai vis dar gerokai pigiau. Ir siaip pliusus jau mamytes isvardino tai nebeklartosiu 4u.gif

Vagysčių ir rusakalbių yra visuose Vilniaus rajonuose. smile.gif Jaunimo irgi įvairaus yra visur. Taigi renkantis manau reikia žiūrėti kur širdis labiau linksta. Aš išties pažinau daug puikių žmonių grigiškėse, tai čia kaip papulsi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2014 01 04, 21:07)
Tai pirmadieni eisi pirma karta? ax.gif

manau eisiu nuo sausio 13 d., nes dar nelabai sveika jaučiuosi smile.gif
QUOTE(agne.vln @ 2014 01 05, 15:37)
Vagysčių ir rusakalbių yra visuose Vilniaus rajonuose. smile.gif Jaunimo irgi įvairaus yra visur. Taigi renkantis manau reikia žiūrėti kur širdis labiau linksta. Aš išties pažinau daug puikių žmonių grigiškėse, tai čia kaip papulsi jau smile.gif

kažkada žiūrėjau statistiką - tai grigiškės yra vienas saugiausių Vilniaus mikrorajonų. kas čia skundžias, reiktų kokioj šeškinėj ar naujamiesty pagyvent biggrin.gif
mes draugų čia irgi turim smile.gif dukra puikiai sutaria su klasiokais, aš savo ruoštu - su klasiokų tėvais smile.gif manau į kokią terpę pats norėsi papult, į tokią ir papulsi 4u.gif
beje, apie šviesos gimnaziją, kaip bebūtų keista, irgi labai daug teigiamų atsiliepimų, ta prasme, kad gerai jaunimą paruošia, stiprūs mokytojai.. bet čia maniškė mergiotė dar neišbandžius, tai kalbu ne iš praktikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 05 sausio 2014 - 16:49
QUOTE(Eleina @ 2013 12 29, 22:02)
as radau kur sportuot - gimnazijoj smile.gif ruosiuos nuo nauju metu eit - galit prisijungt  4u.gif
turim namie katina  ax.gif

Nusprendziau ne aerobika, o jojima lankyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2014 01 13, 15:16)
Nusprendziau ne aerobika, o jojima lankyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Grigiskese arkliu juk nera biggrin.gif Ar yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2014 01 13, 15:18)
Grigiskese arkliu juk nera  biggrin.gif Ar yra?  blink.gif

Lentvaryje, Trakuose yra smile.gif O jei su maniezu, tai kitam gale Vilniaus pilna smile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Klausykit, mielosios, gal yra kieno vaikuciai lanko Peledziuko pradine mokykla? gal galit ka nors papasakot? Drauge cia visko pripasakojo, kaip reikia pradet mokytojoms dometis ir pan blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2014 02 10, 21:15)
Klausykit, mielosios, gal yra kieno vaikuciai lanko Peledziuko pradine mokykla? gal galit ka nors papasakot? Drauge cia visko pripasakojo, kaip reikia pradet mokytojoms dometis ir pan blink.gif  g.gif

o čia Pelėdžiuko tai kuri? nes maniškė lanko pradinę, bet tikrai nežinojau kad jinai vadinas pelėdžiuko hihihi.gif
ką ten tokio pasakojo jūsų draugė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2014 02 10, 23:15)
Klausykit, mielosios, gal yra kieno vaikuciai lanko Peledziuko pradine mokykla? gal galit ka nors papasakot? Drauge cia visko pripasakojo, kaip reikia pradet mokytojoms dometis ir pan blink.gif  g.gif

Mes lankom rolleyes.gif o ka ten tokio daug prisidomesi? g.gif ax.gif ar jus nuo rugsejo lankysit pirma klase?
Atsakyti
QUOTE(BlueFlower @ 2014 02 12, 17:26)
Mes lankom  rolleyes.gif  o ka ten tokio daug prisidomesi?  g.gif  ax.gif  ar jus nuo rugsejo lankysit pirma klase?

ne, dar ne si rugseji, kita. Per anksti panikuoju blush2.gif bigsmile.gif as turiu pasirinkima arba vesti i lazdynus arba cia i grigiskes....
o kokia jusu nuomone apie peledziuka?
Atsakyti
QUOTE(Pupytukas @ 2014 02 12, 21:56)
ne, dar ne si rugseji, kita. Per anksti panikuoju blush2.gif  bigsmile.gif as turiu pasirinkima arba vesti i lazdynus arba cia i grigiskes....
o kokia jusu nuomone apie peledziuka?

pas mane tik geri atsiliepimai smile.gif su mokytoja nekonfliktuoju; jeigu kazko uzklausiu- tai sulaukiu issamaus atsakymo; prailgintos grupes mokytoja(anglu k.mok.) taipogi esu patenkinta.nezinau kas jus konkreciai domina, bet kas liecia mokytoja nusiskundimu neturiu. tiesa, yra viena mama, kuri vezioja sunu is lazdynu i peledziuka, tai dziaugiasi ji pasirinkus.
Atsakyti
QUOTE(BlueFlower @ 2014 02 12, 22:05)
pas mane tik geri atsiliepimai smile.gif su mokytoja nekonfliktuoju; jeigu kazko uzklausiu- tai sulaukiu issamaus atsakymo; prailgintos grupes mokytoja(anglu k.mok.) taipogi esu patenkinta.nezinau kas jus konkreciai domina, bet kas liecia mokytoja nusiskundimu neturiu. tiesa, yra viena mama, kuri vezioja sunu is lazdynu i peledziuka, tai dziaugiasi ji pasirinkus.

pritariu. aš irgi nesiskundžiu. viskuo patenkinta, o gal tiksliau nelabai ir gilinuos biggrin.gif vaikas nesiskundžia, patenkintas, to man ir užtenka.
dar pagalvojau - turbūt pradinė mokykla grigiškėse apskritai viena, taip? Na lietuviška turiu omeny. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 13 vasario 2014 - 09:36
QUOTE(Eleina @ 2014 02 13, 11:35)
pritariu. aš irgi nesiskundžiu. viskuo patenkinta, o gal tiksliau nelabai ir gilinuos biggrin.gif vaikas nesiskundžia, patenkintas, to man ir užtenka.
dar pagalvojau - turbūt pradinė mokykla grigiškėse apskritai viena, taip? Na lietuviška turiu omeny. g.gif

siaip jau seniai nesidomejau kas kur grigiskese randas blush2.gif bet dar buvo viena mokykla netoli dabar esancios focus pica (ten ir darzelis kartu)
Atsakyti