Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

QUOTE(agne.vln @ 2013 12 29, 20:24)
Aga, man irgi butu idomu smile.gif 4u.gif

Mergaites, butu idomu suzinoti, kokius gyvunus auginate namie? smile.gif 4u.gif

as radau kur sportuot - gimnazijoj smile.gif ruosiuos nuo nauju metu eit - galit prisijungt 4u.gif
turim namie katina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 12 29, 21:24)
Aga, man irgi butu idomu smile.gif 4u.gif

Mergaites, butu idomu suzinoti, kokius gyvunus auginate namie? smile.gif 4u.gif

Bora Agnyt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 29 gruodžio 2013 - 22:15
QUOTE(Eleina @ 2013 12 29, 22:02)
as radau kur sportuot - gimnazijoj smile.gif ruosiuos nuo nauju metu eit - galit prisijungt  4u.gif
turim namie katina  ax.gif

O kokiu laiku vyksta ir kokiomis dienomis? 4u.gif Kokia kaina? Siaip butu faina smile.gif

Brigituk, zinau Tavo Boryte smile.gif Man dar ja teks apkirpti ir isgrazinti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, jei kas laikote suniukus, kuriuos reikia kirpt Grigiskese, tai mielai situo klausimu padeciau 4u.gif Ar butu cia tokiu? ax.gif Jorinte - Tave jau zinau ir mes tuo klausimu draugaujame smile.gif
Atsakyti
sveikos grigiskiu mamytes smile.gif as cia su tokiu man labai rupimu klausimu, tikiuosi padesit man smile.gif su vyru galvojam pirkti buta grigiskese, kam nepasakai visi fuujj grigiskes, ten baisu, nuo visko toli ir t.t. As pati asmeniskai nezinau, nes nesu ten buvus, vyras yra buves kelis kartu. Ar ten tikrai taip baisu kaip sako? Kur jus dirbat? Ar ilgai keliaujat iki darbo? Idomu ar visa laika ten gyvenot ar issikelet ten gyvent ir kodel? Mane domina viskas, bukit geros papasakokit smile.gif kolkas tik su viena grigiskiu mamyte kalbejau kitam forume, tai ji mane labai teigiamai nuteike apie si rajona, bet noretusi daugiau atsiliepimu smile.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Mrs_kritika @ 2014 01 03, 22:59)
sveikos grigiskiu mamytes smile.gif as cia su tokiu man labai rupimu klausimu, tikiuosi padesit man smile.gif su vyru galvojam pirkti buta grigiskese, kam nepasakai visi fuujj grigiskes, ten baisu, nuo visko toli ir t.t. As pati asmeniskai nezinau, nes nesu ten buvus, vyras yra buves kelis kartu. Ar ten tikrai taip baisu kaip sako? Kur jus dirbat? Ar ilgai keliaujat iki darbo? Idomu ar visa laika ten gyvenot ar issikelet ten gyvent ir kodel? Mane domina viskas, bukit geros papasakokit smile.gif kolkas tik su viena grigiskiu mamyte kalbejau kitam forume, tai ji mane labai teigiamai nuteike apie si rajona, bet noretusi daugiau atsiliepimu smile.gif aciu is anksto

Sveikute smile.gif Nagi papasakosiu savo istorija, kuriai ir Jorinte pritars, kadangi mes abi pirkomes cia butus.
Mes su vyru i grigiskes atsikeleme gyventi pries 8 metus. Pradzioj musu buvo reakcija tokia pati kaip ir Jusu smile.gif Bet tuo metu neturejome kitos iseities, nes vyras karininkas ir ji atkele dirbti i Vilniu, o cia mes gavome issinuomoti buta pigiau. Taigi, kai pradejome gyventi buvome tokios nuomones kaip ir jus. Taciau po 6 metu, kai pradejome ieskotis pirkti busto, tai pasakysiu Jums saziningai - kitu rajonu net neziurejome smile.gif Is cia niekur mums nesinorejo vykti. Strategiskai tai yra patogi vieta, kadangi Vilnius prie pat, taipogi mano vyro tevai gyvena prie Klaipedos, draugu Kaune turime, tai mums nereikia pervaziuoti viso Vilniaus, kad nuvaziuotumem pas juos. Antras pliusas, kuris yra pats didziausias, nei man nei mano vyrui niekada nebuna kamsciu i darba ir is jo. As dirbu prie oro uosto, o jis prie Vingio kino teatro, (anksciau dirbo prie Mados, bet taip pat iki darbo be kamsciu). Trecias plius, kad cia yra ramu, pagrindines gatves yra toli. Kiek bekalbejau pries perkant busta su grigiskieciais, visi teige, kad jei reiktu vel pirkti buta, tai rinktusi butent si rajona smile.gif Ketvirtas pliusas, kad busto kaina yra mazesne nei Vilniuje. Galite isigyti tikrai nebloga buta 10-30 tukst pigiau nei Vilniuje, penktas pliusas - rasite visada vieta savo automobiliui, palyginus su Vilniaus kiemais...Vaziuoju pas broli i fabijoniskes - masina pasistatyti be sansu. smile.gif
Taigi is mano puses tiek smile.gif Jie kils klausimu - rasykite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2014 01 04, 11:36)
Sveikute smile.gif Nagi papasakosiu savo istorija, kuriai ir Jorinte pritars, kadangi mes abi pirkomes cia butus.
Mes su vyru i grigiskes atsikeleme gyventi pries 8 metus. Pradzioj musu buvo reakcija tokia pati kaip ir Jusu smile.gif Bet tuo metu neturejome kitos iseities, nes vyras karininkas ir ji atkele dirbti i Vilniu, o cia mes gavome issinuomoti buta pigiau. Taigi, kai pradejome gyventi buvome tokios nuomones kaip ir jus. Taciau po 6 metu, kai pradejome ieskotis pirkti busto, tai pasakysiu Jums saziningai - kitu rajonu net neziurejome smile.gif Is cia niekur mums nesinorejo vykti. Strategiskai tai yra patogi vieta, kadangi Vilnius prie pat, taipogi mano vyro tevai gyvena prie Klaipedos, draugu Kaune turime, tai mums nereikia pervaziuoti viso Vilniaus, kad nuvaziuotumem pas juos. Antras pliusas, kuris yra pats didziausias, nei man nei mano vyrui niekada nebuna kamsciu i darba ir is jo. As dirbu prie oro uosto, o jis prie Vingio kino teatro, (anksciau dirbo prie Mados, bet taip pat iki darbo be kamsciu). Trecias plius, kad cia yra ramu, pagrindines gatves yra toli. Kiek bekalbejau pries perkant busta su grigiskieciais, visi teige, kad jei reiktu vel pirkti buta, tai rinktusi butent si rajona smile.gif Ketvirtas pliusas, kad busto kaina yra mazesne nei Vilniuje. Galite isigyti tikrai nebloga buta 10-30 tukst pigiau nei Vilniuje, penktas pliusas - rasite visada vieta savo automobiliui, palyginus su Vilniaus kiemais...Vaziuoju pas broli i fabijoniskes - masina pasistatyti be sansu. smile.gif
Taigi is mano puses tiek smile.gif Jie kils klausimu - rasykite smile.gif 4u.gif

pasirašau po kiekvienu žodžiu smile.gif
mano istorija truputį kitokia, bet panaši. prieš panašiai irgi 8 metus atsikėliau čia gyvent, nes grįžau iš užsienio, o mama kaip tik buvo nusipirkus čia butą. iki praeito pavasario su dukra pas mamą bute ir gyvenom. dukra čia ėjo į darželį, vėliau į pradinę mokyklą, todėl kai atėjo laikas man pirkt nuosavą butą, apie kitą rajoną net negalvojau. čia viskas labai patogu, žmonės visi savi. yra ir darželiai, ir mokyklos, gimnazija, poliklinika, puiki biblioteka, arti gamta, upė.. jūs pažiūrėkit kokie aplink yra nuosavų namų kvartalai (prabangūs net sakyčiau) smile.gif mano mama gyvena netoli - soduose link kauno važiuojant, taip pat dabartinis draugas dirba kaune, tai jam kas rytą vakarą važiuot visai patogu iš čia ax.gif aš pati dirbu fabijoniškėse. labai patogu važiuot, nes visada važiuoju prieš kamštį - ir ryte, ir vakare smile.gif bendradarbiai, kurie gyvena kilometrų atžvilgiu arčiau, bet važiuoja per miestą ar ypač miesto centrą, visada užtrunka ilgiau biggrin.gif
o šiaip pasakysiu vieną dalyką - tai yra įpratimo reikalas. gyvenau šeškinėj prieš tai, pašilaičiuose, pilaitėj. visada sunkiai kraustydavausi, b et nusikrausčius priprasdavau ir nenorėdavau niekur ir tos vietos važiuot smile.gif dabar nenoriu niekur iš grigiškių važiuot, nors tikrai pradžioj tos grigiškės kaip koks kaimas atrodė biggrin.gif dabar nusipirkau čia butą, ir su draugu galvojam, kad jei kada kils kokia mintis dėl namo, tai vietą rinksimės grigiškėse biggrin.gif
tiesa, agne_vln, klausėt dėl sportų smile.gif tai va - kaina 70 lt gimnazijoj. užsiėmimai trijų rūšių - (cituoju trenerės atsakymą):
antradieni/treciadieni/penktadieni 19 h step aerobika; pirmadieni/treciadieni/penktadieni 18 h treniruokliai su aerobika antradieni/ketvirtadieni 19.30 pilatesas
ruošiuos nuo kitos arba dar kitos sav. pradėt eit, nes dabar biški sergu, tai nežinau ar tikrai pavyks nuo kitos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 04 sausio 2014 - 12:53
QUOTE(Eleina @ 2014 01 04, 13:48)
pasirašau po kiekvienu žodžiu smile.gif
mano istorija truputį kitokia, bet panaši. prieš panašiai irgi 8 metus atsikėliau čia gyvent, nes grįžau iš užsienio, o mama kaip tik buvo nusipirkus čia butą. iki praeito pavasario su dukra pas mamą bute ir gyvenom. dukra čia ėjo į darželį, vėliau į pradinę mokyklą, todėl kai atėjo laikas man pirkt nuosavą butą, apie kitą rajoną net negalvojau. čia viskas labai patogu, žmonės visi savi. yra ir darželiai, ir mokyklos, gimnazija, poliklinika, puiki biblioteka, arti gamta, upė.. jūs pažiūrėkit kokie aplink yra nuosavų namų kvartalai (prabangūs net sakyčiau) smile.gif mano mama gyvena netoli - soduose link kauno važiuojant, taip pat dabartinis draugas dirba kaune, tai jam kas rytą vakarą važiuot visai patogu iš čia  ax.gif aš pati dirbu fabijoniškėse. labai patogu važiuot, nes visada važiuoju prieš kamštį - ir ryte, ir vakare smile.gif bendradarbiai, kurie gyvena kilometrų atžvilgiu arčiau, bet važiuoja per miestą ar ypač miesto centrą, visada užtrunka ilgiau biggrin.gif
o šiaip pasakysiu vieną dalyką - tai yra įpratimo reikalas. gyvenau šeškinėj prieš tai, pašilaičiuose, pilaitėj. visada sunkiai kraustydavausi, b et nusikrausčius priprasdavau ir nenorėdavau niekur ir tos vietos važiuot smile.gif dabar nenoriu niekur iš grigiškių važiuot, nors tikrai pradžioj tos grigiškės kaip koks kaimas atrodė biggrin.gif dabar nusipirkau čia butą, ir su draugu galvojam, kad jei kada kils kokia mintis dėl namo, tai vietą rinksimės grigiškėse biggrin.gif
tiesa, agne_vln, klausėt dėl sportų smile.gif tai va - kaina 70 lt gimnazijoj. užsiėmimai trijų rūšių - (cituoju trenerės atsakymą):
antradieni/treciadieni/penktadieni 19 h step aerobika; pirmadieni/treciadieni/penktadieni 18 h treniruokliai su aerobika              antradieni/ketvirtadieni 19.30 pilatesas
ruošiuos nuo kitos arba dar kitos sav. pradėt eit, nes dabar biški sergu, tai nežinau ar tikrai pavyks nuo kitos smile.gif

O kurias treniruotes ruosiesi lankyti?
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2014 01 04, 19:42)
O kurias treniruotes ruosiesi lankyti?

greičiausiai šias:
pirmadieni/treciadieni/penktadieni 18 h treniruokliai su aerobika
man pagal laiką labiausiai tiktų. jei nepatiks, tai eisiu į kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 01 04, 20:55)
greičiausiai šias:
pirmadieni/treciadieni/penktadieni 18 h treniruokliai su aerobika
man pagal laiką labiausiai tiktų. jei nepatiks, tai eisiu į kitas biggrin.gif

Tai pirmadieni eisi pirma karta? ax.gif
Atsakyti
aciu mamytes smile.gif labai pakelet upa, is pradziu sakiau tikrai i grigiskes nenoriu, poto pradejau informacijos ieskot, keletas labai graziu butu buvo, ir labai pasikeite nuomone, realiai is ten gyvenanciu zmoniu nieko blogo negirdejau,o realiai visos moterys atsake, tai jos jau greiciau pasakytu, jei joms ten baisu bu6tu smile.gif kolkas tai vienintelis rajonas, kuris mane tikrai labai vilioja smile.gif)
Atsakyti
Isikisiu ir as cia su savo istorija apie Grigiskes. Gyventi cia atsikrausteme dar labai neseniai, pries puse metu... is pradziu atsiliepimu girdejau tik labai blogu, bet mes netoli lentvario statomes namuka, todel kad butu arciau vazineti atsikeleme cia. Nuomojame dali namo, kuris yra prie pat austostrados. Kuo toliau tuo labiau mane cia ima depresija... Aplinkui matau tik pensininkus, kurie yra pikti rusakalbiai, ziauriai nusivyle gyvenimu. Draugu neturim, kadangi visi cia kalba rusiskai ir nesupranta, kaip cia mes nemokam kitos kalbos, nors cia aisku manau laiko klausimas. Bet pagrindinis dalykas kodel nenoreciau cia gyventi yra tai, kad mes turime mazus vaiku, kurie augs, susiras draugu... vietinis jaunimas cia toks prie kuriu tikrai baisu prieiti, o kadangi lankys mokykla ir draugu tikrai tures, tai nenoreciau kad mano vaikai eitu ne tais keliais kuriais mokome juos keliauti:) Kitas dalykas... cia labai daug vagiu... is kiemo net plyteles vagia, skalbinius padziaunu, tai ryte dziovykle randu kitaip padeta - kazkas vaiksto,kazko iesko.
Nieko nenoriu izeisti, tai yra tik mano nuomone, kuri visada gali pasikeisti. Tiesiog gyvenant cia tokie pastebejimai.

Pliusu taip yra... nors as nevairuoju, vazineju autobusais, tai iki miesto man labai toli,taciau jeigu su masina tai super - jokiu kamsciu. Butu kainos dabar jau panasios kaip ir Vilniui, nors jei senos statybos tai tikrai vis dar gerokai pigiau. Ir siaip pliusus jau mamytes isvardino tai nebeklartosiu 4u.gif
Atsakyti