Nesimiega

oho
kas nutiko
as tai puikia naujiena suzinojau - mane i krikstamotes kviecia
gal zinot grigiskese, kas graziai neria, noriu nertos krikstynu suknutes... gal turit dar kokiu ideju, patarimu

as tai puikia naujiena suzinojau - mane i krikstamotes kviecia

Oho kokie uzmojai
Sekmes
Atostogos
Varysim prie juros

Atostogos

Sveikos kas pamenat
tyluma.... visai neaktyvios grigiskietes

tyluma.... visai neaktyvios grigiskietes

sveikos Grigiskietes.
Noreciau jusu paklaust, ar tai gandas ar ne, bet ar pradine mokykla iskelia is ju patalpu, ir daro ten darzeli?
Noreciau jusu paklaust, ar tai gandas ar ne, bet ar pradine mokykla iskelia is ju patalpu, ir daro ten darzeli?
niekas nieko neiskelia.pirma karta girdziu.
sveikos mamytės.
ieškome Grigiškių apylinkėse sodo. geriausia "Vokės" sodų bendrijoje. kartais ką išgirstumete - brukštelkit AZ.
dekojame
P.s. skelbimai pravartyti kiaurai.....laukiame žinių iš vietinių "girdėjau šitie nori parduoti, bet nedėjo dar skelbimo"
esame Grigiškėse todėl orientacija 100proc.
ieškome Grigiškių apylinkėse sodo. geriausia "Vokės" sodų bendrijoje. kartais ką išgirstumete - brukštelkit AZ.
dekojame
P.s. skelbimai pravartyti kiaurai.....laukiame žinių iš vietinių "girdėjau šitie nori parduoti, bet nedėjo dar skelbimo"
esame Grigiškėse todėl orientacija 100proc.
Sveikos grigiskietes
vis paskaitineju ka kalbat, bet ziuriu neakltyviai labai... tikriausiai atostogose
Mes dar tik planuojame kraustytis i Grigiskes gyventi... buto ieskome nuo vasario menesio... arba kaina labai didele, arba butas labai mazas
( jei kas ka isgirsite apie buto nuoma nesupyksiu uz info).
O siaip salia statomes namuka, todel ir keliames i ta puse gyventi jau dabar
Smagu butu ir su vietinemis mamytemis susipazinti 
Aj, tiesa... gavome darzeli... rugelis. Bet nevesiu tikriausiai arba dar bandysim laisvu vietu ieskoti peledziuky arba lokiukio darzelyje... Kadangi esame lietuviai, nenoriu vaiko leisti i rusu grupe ir nenoriu kad per mamyciu svente vaikas mane rusiskai sveikintu
tai va, tiek apie mane siam kartui:)

vis paskaitineju ka kalbat, bet ziuriu neakltyviai labai... tikriausiai atostogose

Mes dar tik planuojame kraustytis i Grigiskes gyventi... buto ieskome nuo vasario menesio... arba kaina labai didele, arba butas labai mazas

Aj, tiesa... gavome darzeli... rugelis. Bet nevesiu tikriausiai arba dar bandysim laisvu vietu ieskoti peledziuky arba lokiukio darzelyje... Kadangi esame lietuviai, nenoriu vaiko leisti i rusu grupe ir nenoriu kad per mamyciu svente vaikas mane rusiskai sveikintu

QUOTE(Gintariukass @ 2013 07 16, 14:38)
Sveikos grigiskietes
( jei kas ka isgirsite apie buto nuoma nesupyksiu uz info).
Smagu butu ir su vietinemis mamytemis susipazinti 
tai va, tiek apie mane siam kartui:)

geras, ko siunčia lietuvius į rusų grupes? ;D
QUOTE(noisy-B @ 2013 07 16, 16:57)
geras, ko siunčia lietuvius į rusų grupes? ;D
Panasu, kad ten yra mirsri grupe, bet aukletojos ruses/arba lenkes. Nors kai prasyma pildziau tai pazymejau kad vaikas lietuvis ir pageidauciau lietuviu grupes. Tai dabar ir neramu, nes jei nelankysim, tai ar gausim kitais metais kazka...

QUOTE(Gintariukass @ 2013 07 16, 18:56)
Panasu, kad ten yra mirsri grupe, bet aukletojos ruses/arba lenkes. Nors kai prasyma pildziau tai pazymejau kad vaikas lietuvis ir pageidauciau lietuviu grupes. Tai dabar ir neramu, nes jei nelankysim, tai ar gausim kitais metais kazka... 

man atrodo ten yra ir lietuvisku grupiu

QUOTE(Anchela @ 2013 07 16, 22:27)
taip, yra. Viena grupe tokia, o kita tik lietuviu... bet kai nuejau prasyti kad pakeistu tai pasake jog direktore atostogauja, visi atostogauja ir nieko negali pasakyti... liepe ateiti rugpjucio gale arba rugsejo pradzioje. nezinau, nepatinka man tas darzelis