Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

Sveikos, jus nepatikesit, bet as tik snd supratau, kad valentino diena jau rytoj!!! blush2.gif blush2.gif blush2.gif kazkaip atrode, kad dar yra laiko... Agne, ar vyro vardas ne Saulius? smile.gif
Tai ar jau turite dovaneliu? as darysiu romantiska vakariene zvakiu sviesoje, tikiuosi mazylis greit uzmigs ir vakaras bus ilgas rolleyes.gif

del fotografavimo, tai taip, pradesiu nuo instrukciju ax.gif pas mane panasonic DMC fz18, nelabai profesionalus, bet manau pradziai uzteks tokio ( 2 metus is vis tik auto reikejo blush2.gif ) , veliau ziuresim smile.gif

sviesos 13 gyvena mano drauge, vakar klausiau apie renovacija - nieko nezino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 13, 11:58)
Sveikos, jus nepatikesit, bet as tik snd supratau, kad valentino diena jau rytoj!!!  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  kazkaip atrode, kad dar yra laiko... Agne, ar vyro vardas ne Saulius?  smile.gif 
Tai ar jau turite dovaneliu? as darysiu romantiska vakariene zvakiu sviesoje, tikiuosi mazylis greit uzmigs ir vakaras bus ilgas  rolleyes.gif
del fotografavimo, tai taip, pradesiu nuo instrukciju  ax.gif  pas mane panasonic DMC fz18, nelabai profesionalus, bet manau pradziai uzteks tokio ( 2 metus is vis tik auto reikejo  blush2.gif ) , veliau ziuresim  smile.gif

sviesos 13 gyvena mano drauge, vakar klausiau apie renovacija - nieko nezino  blink.gif

Vyras Saulius smile.gif O apie renovacijas - ne visi zmones domisi smile.gif O mes megstam vis kazkuom pasidomet smile.gif O mes pazystamos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 02 17, 22:16)
Vyras Saulius smile.gif O apie renovacijas - ne visi zmones domisi smile.gif O mes megstam vis kazkuom pasidomet smile.gif O mes pazystamos? 4u.gif

nzn ar pazistamos g.gif tiesiog rasei, kad vasario 14 vyro vardadienis, tai mieginau speti, kad vyras Saulius biggrin.gif matai, atspejau rolleyes.gif p.s. mano vyras irgi Saulius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 19, 09:56)
nzn ar pazistamos  g.gif  tiesiog rasei, kad vasario 14 vyro vardadienis, tai mieginau speti, kad vyras Saulius  biggrin.gif  matai, atspejau  rolleyes.gif  p.s. mano vyras irgi Saulius  smile.gif

O geras! Kaip faina! bigsmile.gif Reiktu vadinasi ir siaip susipazinti 4u.gif
Atsakyti
reiketu, reiketu smile.gif stai oras atsils ir galesim suplanuoti smile.gif
tai ka vyrui dovanojai?
Atsakyti
QUOTE(laurynuke @ 2013 03 02, 11:30)
reiketu, reiketu smile.gif stai oras atsils ir galesim suplanuoti smile.gif
tai ka vyrui dovanojai?

Vyrui balionu salyje uzsakiau mergina is balionu su didele puokste sirdeliu ir balionu su uzrasu Su gimtadieniu!
Atsakyti
4u.gif Arteja pavasaris
Atsakyti
http://www.kiauletau...je-Daili-Figura
Lazdynai mums visai netoli!
Atsakyti
Sveios grigiskietes smile.gif
Noriu paklausti kur taisote avlayne Grigiskese? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gdeja @ 2013 04 11, 09:25)
Sveios grigiskietes smile.gif
Noriu paklausti kur taisote avlayne Grigiskese? smile.gif

Labas,
Batus taiso Jaunimo gat atrodo g.gif Cia einant nuo IKI link Cento partd. yra po desine vaiku zaid. aikstele. Perejus ja skersai, tarp dvieju namu, bus toks metalinis kioskas, ten ir yra batu taisykla.
Atsakyti
4u.gif Su pavasariu
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti