Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

sviesos 5 ir 13 - prasciausios bukles? blink.gif manyciau yra ir prastesniu...

kolkas man laiko uztenka tik mazylio prieziurai, namu tvarkymui ir maisto ruosimui ax.gif tai mano darbas ir laisvalaikis biggrin.gif arteja mazylio gimtadienis, tai siuo metu aktyviai rusiuosi sventei, jei tik atsiranda laisva minutele smile.gif o planuose yra ismokti graziai fotografuoti savo vaika, na cia kaip pomegis butu smile.gif

kokia proga vyrui dovana, gimtadienio? ar gal jau apie valentino diena galvojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 09, 21:37)
sviesos 5 ir 13  - prasciausios bukles?  blink.gif  manyciau yra ir prastesniu...

kolkas man laiko uztenka tik mazylio prieziurai, namu tvarkymui ir maisto ruosimui  ax.gif  tai mano darbas ir laisvalaikis  biggrin.gif  arteja mazylio gimtadienis, tai siuo metu aktyviai rusiuosi sventei, jei tik atsiranda laisva minutele  smile.gif  o planuose yra ismokti graziai fotografuoti savo vaika, na cia kaip pomegis butu  smile.gif

kokia proga vyrui dovana, gimtadienio? ar gal jau apie valentino diena galvojate?  smile.gif

O tu esi fotografijos pradžiamoksliuose? Ten laaabai daug ko išmokau ax.gif

O aš gyvenu čia ne taip ilgai [2metai] ir žadu kraustytis už 3 mėnesiukų kažkur smile.gif su vyru domėjomės kainomis buto pirkimo čia, tai kaži ar apsimoka, Vln už tokias kainas galima rasti...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 09, 21:11)
O tu esi fotografijos pradžiamoksliuose? Ten laaabai daug ko išmokau  ax.gif

O aš gyvenu čia ne taip ilgai [2metai] ir žadu kraustytis už 3 mėnesiukų kažkur smile.gif su vyru domėjomės kainomis buto pirkimo čia, tai kaži ar apsimoka, Vln už tokias kainas galima rasti...

as dar tik ziurineju- kur, kas , kaip, renku literatura smile.gif

mes su vyru pries keleta metu labai domejomes butu kainomis, bet visgi cia buvo pigiau, tai ir nusipirkome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 09, 21:37)
sviesos 5 ir 13  - prasciausios bukles?  blink.gif  manyciau yra ir prastesniu...

kolkas man laiko uztenka tik mazylio prieziurai, namu tvarkymui ir maisto ruosimui  ax.gif  tai mano darbas ir laisvalaikis  biggrin.gif   arteja mazylio gimtadienis, tai siuo metu aktyviai rusiuosi sventei, jei tik atsiranda laisva minutele  smile.gif  o planuose yra ismokti graziai fotografuoti savo vaika, na cia kaip pomegis butu  smile.gif

kokia proga vyrui dovana, gimtadienio? ar gal jau apie valentino diena galvojate?  smile.gif

Na matai, ziuri ne pagal namu bukle, o mokejima uz sildyma, tik tikrai nera taip, kad bent jau 13 name mokama brangiausiai. g.gif

Vyro gimtadienis ir vardadienis per Valentino diena, tai ir dovana turi but 3 in 1 biggrin.gif Juolab dar jo ir jubiliejus 35 metu biggrin.gif Galvosukis didziausias man..... Gal pas kazka kokiu minciu yra?
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 09, 22:11)
O tu esi fotografijos pradžiamoksliuose? Ten laaabai daug ko išmokau  ax.gif

Kadangi mes tik pries pora menesiu nusipirkome buta, tai galiu pasakyti, jog lyginant tokias pacias kainas Vilniuje ir Grigiskese, tai bukle Vilniuje uz ta pacia kaina yra prastesne, arba namai senesni.
Mes uz 3 kambariu buta sumokejome 110 tukst. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne.vln: 10 vasario 2013 - 12:23
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 09, 23:18)
as dar tik ziurineju- kur, kas , kaip, renku literatura  smile.gif

Ten yra pačiam pirmam puslapyje namų darbukai tokie, jei į juos įsigilinsi, labai daug ką išmoksi, pažinsi fotoaparatą. Koks pas tave yra aparatas, - muilinukė, veidrodinis? Šiaip sakau, jei pradėjai gilintis, žėk, tuoj kaip užsikabinsi, negalėsi sustoti, pataps malonia "liga" smile.gif Bent jau apie save galiu taip sakyti wub.gif Labai džiaugiuosi, atradus fotografiją ir kuo toliau, tuo giliau į mišką smile.gif žiauriai faina. Jei kils kokių klausimukų, gali kreiptis smile.gif o pradžiai po instrukcijų visų fotoaparatų, siūlau Kelbio knygas pavartyti bent jau smile.gif

agne.vln -> šiaip gyvename dbr už tilto, tai galiu pasakyti, labai patiko privatumas ir tyluma, nėr kaimynų, ne daugiabutis, tai dbr bus sunku įsisprausti į daugiabutį.... O įvertinus kelionės išlaidas į darbus, paskui kaštai auga. Kai kainos butų labai panašios, geriau pradžioj skirti tuos pinigus buto remontui, jei jo būklė nelabai. Ir jei jau gyventi GRG, tai tik nuosavame name, na čia aš taip apie save, jei kartais pasikeistų kas blush2.gif

Aš irgi niekaip negaliu sugalvoti, ką pirkti tai valentinkei, tai patart tuo labiau negaliu,ir dar pas jus tokia šventė 3in1, tai kosmosas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 10 vasario 2013 - 13:22
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 14:19)
Ten yra pačiam pirmam puslapyje namų darbukai tokie, jei į juos įsigilinsi, labai daug ką išmoksi, pažinsi fotoaparatą. Koks pas tave yra aparatas, - muilinukė, veidrodinis? Šiaip sakau, jei pradėjai gilintis, žėk, tuoj kaip užsikabinsi, negalėsi sustoti, pataps malonia "liga" smile.gif Bent jau apie save galiu taip sakyti  wub.gif Labai džiaugiuosi, atradus fotografiją ir kuo toliau, tuo giliau į mišką smile.gif žiauriai faina. Jei kils kokių klausimukų, gali kreiptis smile.gif o pradžiai po instrukcijų visų fotoaparatų, siūlau Kelbio knygas pavartyti bent jau smile.gif

agne.vln -> šiaip gyvename dbr už tilto, tai galiu pasakyti, labai patiko privatumas ir tyluma, nėr kaimynų, ne daugiabutis, tai dbr bus sunku įsisprausti į daugiabutį.... O įvertinus kelionės išlaidas į darbus, paskui kaštai auga. Kai kainos butų labai panašios, geriau pradžioj skirti tuos pinigus buto remontui, jei jo būklė nelabai. Ir jei jau gyventi GRG, tai tik nuosavame name, na čia aš taip apie save, jei kartais pasikeistų kas  blush2.gif 

Aš irgi niekaip negaliu sugalvoti, ką pirkti tai valentinkei, tai patart tuo labiau negaliu,ir dar pas jus tokia šventė 3in1, tai kosmosas biggrin.gif

Na jei butu vien tik valentinkei, tai ka nors "ant prikolo" pirkciau smile.gif Pvz, balionu saly uzsakyciau didele "mergina" is balionu arba marskinelius su uzrasu - kieciausiam Valentinui biggrin.gif Nzn kazkas tokioj formoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 02 10, 16:10)
Na jei butu vien tik valentinkei, tai ka nors "ant prikolo" pirkciau smile.gif Pvz, balionu saly uzsakyciau didele "mergina" is balionu arba marskinelius su uzrasu - kieciausiam Valentinui biggrin.gif Nzn kazkas tokioj formoj 4u.gif

bet kai vardas ne toks romantiškas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 17:45)
bet kai vardas ne toks romantiškas? biggrin.gif

Tai juokingu uzrasu tose marskineliu firmose pasiulo buna 4u.gif O apie kokia mastai dovana? Praktiska, juokinga, siaip, kad butu tik dovanele? reikia apmastyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 02 10, 20:48)
Tai juokingu uzrasu tose marskineliu firmose pasiulo buna 4u.gif  O apie kokia mastai dovana? Praktiska, juokinga, siaip, kad butu tik dovanele? reikia apmastyt ax.gif

Nesugalvoju niekaip, pradžioj norėjau pirkti kvepalus, kuriuos naudojo tik tam tikrom progom, labai saugojo, kai draugavom, mes lab ilgai. Dbr bus 10 metų šiais metai, kai kartu. Ir piršosi pasikvėpinęs anais. Bet galvoju, kad neišeis man jų atrast dbr... gal nebegamina.
Turiu didelę bėdą, jis labai baisiai išrankus ir kiek gavęs marškinių iš draugų, jie taip ir guli spintose, nedėvi. O šiaip, tai tokia lengvesnė būtų išeitis smile.gif
Sunku maniškiui išrinkti bet ką, jam viskas netinka, šiais metais per kalėdas nusprendžiau, kad kitais metai pinigus dovanosiu biggrin.gif bet čia taip kvaila, kad dievaži biggrin.gif nes jam niekaip neįtinku, na, nesako, kad šudas, bet maždaug palei reakciją pamatau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 10, 21:30)
Nesugalvoju niekaip, pradžioj norėjau pirkti kvepalus, kuriuos naudojo tik tam tikrom progom, labai saugojo, kai draugavom,  mes lab ilgai. Dbr bus 10 metų šiais metai, kai kartu. Ir piršosi pasikvėpinęs anais. Bet galvoju, kad neišeis man jų atrast dbr... gal nebegamina.
Turiu didelę bėdą, jis labai baisiai išrankus ir kiek gavęs marškinių iš draugų, jie taip ir guli spintose, nedėvi. O šiaip, tai tokia lengvesnė būtų išeitis smile.gif
Sunku maniškiui išrinkti bet ką, jam viskas netinka, šiais metais per kalėdas nusprendžiau, kad kitais metai pinigus dovanosiu biggrin.gif bet čia taip kvaila, kad dievaži biggrin.gif nes jam niekaip neįtinku, na, nesako, kad šudas, bet maždaug palei reakciją pamatau.  verysad.gif

Mano lygiai toks pats. Tada reikia dovanoti Jusu foto abieju graziuose remeliuose su graziais meiles zodziais 4u.gif Romantika!
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 02 11, 11:31)
Mano lygiai toks pats. Tada reikia dovanoti Jusu foto abieju graziuose remeliuose su graziais meiles zodziais  4u.gif  Romantika!

Che che, kokia tu miela smile.gif Kodėl vyrai taip negalvoja smile.gif Kažkaip, man rodos, moterims daug paprasčiau pirkti dovanas. Beje, kažkada buvau padarius valentinkei, kai mums buvo po -niolika metų tokį dalyką. Pati savo rankom suklijavau storą albumą tokį iš vatmano, sudėjau 10x15 foto iš visų vakarėlių, iš visų kelionių po vieną, kur mes kartu dviese, vis kitaip apsikabinę ir pan, nu gavosi tikrai storas albumas, pati siuvau viršelį iš medžiagos, žoždiu, tiek įdėjau laiko ir ne taip pigiai gavosi [tada ne taip lengva buvo gauti "laisvų" pinigų] biggrin.gif paskui pagalvojau, kad blm, geriau būčiau nupirkus gražų albumą ir suklijavus, bet anuomet labai liko įvertinęs mano dovaną, rankų darbą ir ypač dėl to, kad pats tik rafaelo padovanojo. Iki šiol pasižiūriu, gerai gavosi tas albumėlis, nors likęs pas anytą namučiuose. Jau greitai valentinas, o vis dar tuščia makaulė, nežinau, ką padovanoti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 11, 14:16)
Che che, kokia tu miela smile.gif Kodėl vyrai taip negalvoja smile.gif Kažkaip, man rodos, moterims daug paprasčiau pirkti dovanas. Beje, kažkada buvau padarius valentinkei, kai mums buvo po -niolika metų tokį dalyką. Pati savo rankom suklijavau storą albumą tokį iš vatmano, sudėjau 10x15 foto iš visų vakarėlių, iš visų kelionių po vieną, kur mes kartu dviese, vis kitaip apsikabinę ir pan, nu gavosi tikrai storas albumas, pati siuvau viršelį iš medžiagos, žoždiu, tiek įdėjau laiko ir ne taip pigiai gavosi [tada ne taip lengva buvo gauti "laisvų" pinigų] biggrin.gif paskui pagalvojau, kad blm, geriau būčiau nupirkus gražų albumą ir suklijavus, bet anuomet labai liko įvertinęs mano dovaną, rankų darbą ir ypač dėl to, kad pats tik rafaelo padovanojo. Iki šiol pasižiūriu, gerai gavosi tas albumėlis, nors likęs pas anytą namučiuose. Jau greitai valentinas, o vis dar tuščia makaulė, nežinau, ką padovanoti biggrin.gif doh.gif

Fantastika!!! Tai va, vel reikia kazka savo rankomis! Pacios vertingiausios dovanos! 4u.gif
Atsakyti