Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

QUOTE(Pupytukas @ 2013 01 24, 13:43)
Vadinasi yra veiklos wink.gif As tai pavasario laukiu....

Man tai visai faina tokia ziema smile.gif Negaliu skustis, svarbu, kad slapia nebutu biggrin.gif Veiklos yra, tas tiesa, bet galima akimirka ir forumui skirt, tik kad noro butu biggrin.gif 4u.gif Kas kuo uzsiimate, gal prisistatome? smile.gif
Na as pradesiu nuo saves. Grigiskese jau gyvename 7 metus, nuomavomes visa si laika, o dabar galiausiai nusipirkome 3 kambariu buta cia pat Grigiskese. As dirbu didmenineje imoneje, Eksporto vadybininke. 4u.gif Man vasari bus 29metai. Siais metais galvoje bus vien buto remontas smile.gif Tai tiek apie mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne.vln: 24 sausio 2013 - 12:53
Sveikos smile.gif
Nusipirkome buta rugsejo menesi Grigiskese- nieko dar nepazistame is sio rajono ax.gif
Laukiames pirmagymio- jau 12savaiteliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 24 sausio 2013 - 13:29
QUOTE(Jorinte @ 2013 01 24, 14:29)
Sveikos  smile.gif
Nusipirkome buta rugsejo menesi Grigiskese- nieko dar nepazistame  is sio rajono  ax.gif 
Laukiames pirmagymio- jau 12savaiteliu  smile.gif

Oooo, kaip faina! smile.gif Kokios gatvej nusipirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 01 24, 14:42)
Oooo, kaip faina! smile.gif Kokios gatvej nusipirkote? 4u.gif

Vilniaus g. netoli Lukoilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 01 24, 14:56)
Vilniaus g. netoli Lukoilo  smile.gif

Cia gal tuose naujuose namuose?
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 01 24, 14:57)
Cia gal tuose naujuose namuose?

Senesniuose- geltonu plytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 01 24, 15:39)
Senesniuose- geltonu plytu  smile.gif

Faina, kai i Grigiskes atsikrausto jaunu zmoniu! smile.gif Sveikinam atvykus gyvent i si rajona!
Atsakyti
grigiskese gyvenu 25m., prie darzelio ,,lokiuko giraite", man 27m , turiu du vaikucius , siuo metu nedirbu
jorinte sveikinu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vest @ 2013 01 28, 10:10)
grigiskese gyvenu  25m.,  prie darzelio ,,lokiuko giraite", man 27m , turiu du vaikucius , siuo metu nedirbu
jorinte sveikinu nestuke.gif  wub.gif

Mano vaikas kaip tik lanko ta darzeli smile.gif O nedirbi todel, kad esi vaiko prieziuros atostogose? Ar del to kad neturi darbo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2013 01 28, 19:25)
Mano vaikas kaip tik lanko ta darzeli smile.gif O nedirbi todel, kad esi vaiko prieziuros atostogose? Ar del to kad neturi darbo? 4u.gif

mano abu vaikuciai lanko si darzeli smile.gif , del to kad neturiudarbo
Atsakyti
Sveikos smile.gif daugeja musu cia smile.gif sveikinimai atvykusiems i musu rajoncika 4u.gif as irgi gyvenu prie "lukoilo", salia darzelio. nedirbu, auginu vaikuti smile.gif
Atsakyti
Skaiciau ir domejausi apie priverstine renovacija. Tai kaip bebutu gaila Grigiskese suplanuoti renovuoti tik 2 namai... g.gif Siaip galetu ir daugiau. Remiasi tam tikrais nustatytais kriterijais, bet kazkaip tai neatitinka tikroves. Planuose renovuoti Sviesos 13 ir Sviesos 5 nama. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurynuke @ 2013 02 09, 00:07)
Sveikos  smile.gif  daugeja musu cia smile.gif sveikinimai atvykusiems i musu rajoncika  4u.gif  as irgi gyvenu prie "lukoilo", salia darzelio. nedirbu, auginu vaikuti smile.gif

Kuo uzsiimat be vaiko auginimo? Kokie pomegiai, kaip leidziate laisvalaiki? 4u.gif
Papildyta:
Viskas, einu nuo kompo ruostis shopingui smile.gif Reikia vyrui dovanu ieskot! Iki mergaites ir grazios Jums dienos! smile.gif 4u.gif
Atsakyti