Įkraunama...
Įkraunama...

Grigiškiškių mamytės

Grigiškių mamytės ir jų vaikučiai

ader - Simanas 2002 10 04, Vaiga 2009 02 23;
Lavrynka (08 12)- Monika 2009 05 14
ros - Deimantė 2002 12 03; Mantas 2006 04 13
BlueFlower - Daniel 2006-07-20; Krystian 2010 05 13; Klaudia 2010 05 13;
Zaneta - Paulius 1996 05 10; Arijus 1997 07 08, Ąžuolas 2006 10 23
Safirija - Lukutis 2003.12.27;Renaldukas 2010.07.03
Vest Vesta 09.01.03 Arminas 10.10. 14
Mamamia* - Adriana 2009 09 04
Pupytukas - Dukrytė 2008 02 05, Dukriukas 2009 10 01
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 30 lapkričio 2011 - 21:56
labas rytas 4u.gif
aciu Lavrynka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safirija: 01 gruodžio 2011 - 05:54
sveikutes smile.gif
lavrynka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
Niu tai kuri nors mamyte pasakys kokie sokiai vyksta tam darzelyje ir kada tiksliai ir kas veda? smile.gif
Atsakyti
Aha pasakokyt, o tai atrodo vartai uždaryti vakarais ir niekas ten nevyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 12 02, 17:28)
Aha pasakokyt, o tai atrodo vartai uždaryti vakarais ir niekas ten nevyksta  biggrin.gif

Ne tik vartai uzdari,bet ir tamsu visada vakarais ten biggrin.gif
Atsakyti
Ne tas žodis kaip tamsu ten vis svarstom apie lempas , nes baisu nuo mūsų namo iki parduotuvės nueit
Atsakyti
Man atrodo aktu saleje vyksta uzsiemimai ir manau juos veda sokiu mokytoja Andzela o gal as apsirinku g.gif esu per langa maciusi, kaip soko ir tiek
Atsakyti
Sveikos, na as galiu viska susakyt del to darzelio biggrin.gif
Lankau as ten jau koki menesi, 2-dieniais vyksta pilvo sokis, 4-dieniais pilates uzsiemimai. Vyksmas: aktu salej, pradzia 18.30val, veda uzsiemimus trenere Natalija. Apie Andzelika girdejau, taip pat ji veda uzsiemimus darzelyje, bet kiek zinau tai 1-dieniais ir 3-dieniais, taciau nelabai kokius atsiliepimus girdejau, todel nerizikavau pas ja eit, ypac i pilatesa, kai po gimdymo turiu bedu su stuburu. Kazkaip Natalija labai maloniai sutiko, pratimus kai kuriuos atlieku su korekcija, t.y. spec man parodytus, zodziu matau kad profesionalas.
Del aprangos tai viskas paprasta, svarbiausia patogumas, nereikia jokiu bateliu smile.gif
Pilvo sokiui tik reikia tokiu odiniu minkstu tapkuciu ir skareles su kapeikytem ant klubu uzsirist, taciau as pati tiek lankau ( t.y. buvau vos 3 kart ), pati soku su kojinaitem ir tiek.
Na kam dar kokie klausimai iskilo, jei galesiu atsakysiu biggrin.gif O jei katra bijot paklyst, pati eisiu rytoj, galiu palydet pirma kart, bus drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
dar kaina primink
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2011 12 05, 12:50)
Sveikos, na as galiu viska susakyt del to darzelio  biggrin.gif
Lankau as ten jau koki menesi, 2-dieniais vyksta pilvo sokis, 4-dieniais pilates uzsiemimai. Vyksmas: aktu salej, pradzia 18.30val, veda uzsiemimus trenere Natalija. Apie Andzelika girdejau, taip pat ji veda uzsiemimus darzelyje, bet kiek zinau tai 1-dieniais ir 3-dieniais, taciau nelabai kokius atsiliepimus girdejau, todel nerizikavau pas ja eit, ypac i pilatesa, kai po gimdymo turiu bedu su stuburu. Kazkaip Natalija labai maloniai sutiko, pratimus kai kuriuos atlieku su korekcija, t.y. spec man parodytus, zodziu matau kad profesionalas.
Del aprangos tai viskas paprasta, svarbiausia patogumas, nereikia jokiu bateliu  smile.gif
Pilvo sokiui tik reikia tokiu odiniu minkstu tapkuciu ir skareles su kapeikytem ant klubu uzsirist, taciau as pati tiek lankau ( t.y. buvau vos 3 kart ), pati soku su kojinaitem ir tiek.
Na kam dar kokie klausimai iskilo, jei galesiu atsakysiu  biggrin.gif O jei katra bijot paklyst, pati eisiu rytoj, galiu palydet pirma kart, bus drasiau  mirksiukas.gif

As siaip tikriausiai eisiu paziuresiu kaip kas, nes pati esu sokeja tai pasiziuresiu kaip ten kas vyksta is savo varpines smile.gif bet man kolkas gali buti kad tik galesiu pradzioj po viena karta i savaite, o paksui gal kaip nors su vyru susiderinsiu kad galeciau abu kartus lankyti smile.gif Tai jei ka tu uzsuk cia dazniau kad antradieni tave pagriebciau kartu su manim nueiti smile.gif Parodysi kelia biggrin.gif
Atsakyti
Uzsuku, nepamirstu smile.gif
Kaina vieno apsilankymo - 10lt.
Musyte, jei esi sokeja vargu ar Tau bus idomu, matai ten visos pradedancios, kurios tik mokosi zingsnelius ir nori biski pajudet. Bet aisku jei tik idomu, mielai prasom ax.gif
As asmeniskai einu, nes jau verkiant reikia kazka su svoriu daryt.... o visi stepai ir aerobika man deja netinka del sveikatos reikalu smile.gif
Atsakyti