Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Aha, tai ir ten mane nusiusti gali. Tau irgi ji dare LP?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:56)
Taip,as esu i VILNIAUS!  Busiu dekinga,jeigu patarsyte kur ta LP daryti ir pas ka? Nes nzn kur nusius mane LP daryti, cia irgi geras klausimas

tavo ginė gali tau siūlyti / patarti pas ką darytis, bet realiai - tu pati gali pasirinkti bet kurią ligoninę ir gydytoją. Kai ginė duos siuntimą - iš karto galėsi pas tą gydytoją eiti tartis dėl operacijos. Aš dariausi ir Lazdynų greitosios pagalbos ligoninėj, tik ne pas Vildaitę, o pas lenkutytę - matkevičienę. Ji irgi turi auksines rankas, tik su bendravimu šiek tiek pas ją problema.
Papildyta:
dėl antakalnio ligoninės - specalistai ten irgi geri, bet ten dažnai pasiatiko, kad operaciją prižiūri gydytojas, o ją daro praktikantas (ar kaip ten jie vadinasi) - nu jiems kažkaip reikia tapti gydytojais... Taiva
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 13, 14:12)

Aš dariausi ir Lazdynų greitosios pagalbos ligoninėj, tik ne pas Vildaitę, o pas lenkutytę - matkevičienę. Ji irgi turi auksines rankas, tik su bendravimu šiek tiek pas ją problema.

as irgi pas sia gydytoja operavausi..rankos tikrai auksines drinks_cheers.gif o del bedravimo cia isvis kita tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 14:15)
as irgi pas sia gydytoja operavausi..rankos tikrai auksines drinks_cheers.gif  o del bedravimo cia isvis kita tema doh.gif

žinau smile.gif tu prieš mane dareisi, ir man prieš darantis dar patarimų davei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 13, 14:27)
žinau smile.gif tu prieš mane dareisi, ir man prieš darantis dar patarimų davei  4u.gif

turejau itarimu, tik bijojau suklyst biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad per daktares charakteris buvo? As nelabai noriu i antakalny nes ten
dirba Eringyte,kuri nieko nenusimano apie savo darba.Ir kai mane vyras nuvezie apziurai del nestumo, matyt atejo du rezidentai, nu nieko nenusimano, geltonkunis,geltonkunis, o ten apsirodo cista, kuri dabar neduoda man ramybes. Ir Eringyte sake kad pas mane cista yra, bet ji netrugdo pastoti. Savajai ginei irgi sakiau kad turiu cista, ji ir ta pati pasake. Kai pradejau skustis kad negerai jauciuosi, bet tyrimai geri, ir sakau jauciu kad cista yra, saku skauda man.Tai tada dasilo jai paziureti per echoskopa. Bet pasake sulaukti mmm. o kadangi ji atostogaus,ateiti po menesio.
Papildyta:
Tai man taip pykta, sakai nekreipia demesio, o kai atbiegi ir pradedi rekti nuo skausmo,tada susimasto. Man toks jausmas, kad as daugiau ismanau apie ginikologija negu tos daktares umn.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 14:45)
dirba Eringyte,kuri nieko nenusimano apie savo darba.Ir kai mane vyras nuvezie apziurai del nestumo, matyt atejo du rezidentai, nu nieko nenusimano, geltonkunis,geltonkunis, o ten apsirodo cista, kuri dabar neduoda man ramybes. Ir Eringyte  sake kad pas mane cista yra, bet ji netrugdo pastoti. Savajai ginei irgi sakiau kad turiu cista, ji ir ta pati pasake. Kai pradejau skustis kad negerai jauciuosi, bet tyrimai geri, ir sakau jauciu kad cista yra, saku skauda man.Tai tada dasilo jai paziureti per echoskopa. Bet pasake sulaukti mmm. o kadangi ji atostogaus,ateiti po menesio.
Papildyta:
Tai man taip pykta, sakai nekreipia demesio, o kai atbiegi ir pradedi rekti nuo skausmo,tada susimasto. Man toks jausmas, kad as daugiau ismanau apie ginikologija negu tos daktares  umn.gif

Noriu nuraminti, Eringyte neoperuoja, O Antakalnyje ir dieba PUIIKŪS LAPAROS SPECAI 4u.gif
Atsakyti
dirba Eringyte,kuri nieko nenusimano apie savo darba.Ir kai mane vyras nuvezie apziurai del nestumo, matyt atejo du rezidentai, nu nieko nenusimano, geltonkunis,geltonkunis, o ten apsirodo cista, kuri dabar neduoda man ramybes. Ir Eringyte  sake kad pas mane cista yra, bet ji netrugdo pastoti. Savajai ginei irgi sakiau kad turiu cista, ji ir ta pati pasake. Kai pradejau skustis kad negerai jauciuosi, bet tyrimai geri, ir sakau jauciu kad cista yra, saku skauda man.Tai tada dasilo jai paziureti per echoskopa. Bet pasake sulaukti mmm. o kadangi ji atostogaus,ateiti po menesio.
Papildyta:
Tai man taip pykta, sakai nekreipia demesio, o kai atbiegi ir pradedi rekti nuo skausmo,tada susimasto. Man toks jausmas, kad as daugiau ismanau apie ginikologija negu tos daktares  umn.gif

ir niekur mes nuo to nepabėgsim, jau taip yra - kai eini pas daktarą apie savo galimą ligą reikia šiek nusimanyti, kad galėtum paklausi. Nes kai nueini nieko nesuprasdamas, galbūt gydytojui ne visus simptomus pasakai ir todėl jis ne visai adekvačiai įvertina situaciją.
o dėl tų skylučių (šis pokalbis persikėlė į kitą skyrelį, bet ten gal nereiktų apie tai plėstis, visgi kita temutė, nors ir susijusi) - tai tu jų net nepamatysi greičiausiai, nes po operacijos viskas bus gražiai susiųta ir mažais pleistriukais užklijuota. Kai juos nuims, ten bematysi tik įdrėskimus smile.gif
Papildyta:
Tai kad per daktares charakteris buvo?

taip ir neatsakiau į klausimą - nu ta daktarė visad tokia užsiėmusi, rimta, atrodo baisu ko ir beklausi. Bet aš su padėka buvau 4u.gif , tai nekreipiau dėmesio į tai, klausinėjau pati kiek man reikėjo (kokie rezultatai, jų aiškinimasis, kokie tolimesni veiksmai, koks galimas gydymas, kada galima jau bandyti pastoti, kodėl taip o ne kitaip, ir.t.t), nes ji pati taip išsamiai būtų nieko nepasakojusi.
Atsakyti
Tai kur man patarsyte geriau vaziuoti? lazdynus ar antakalny? As zinau kad antalakny sunku koki daktara prisikvieti, visi uzimti, nes sita tai patiriau savo kailiu du katus.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 15:13)
Tai kur man patarsyte geriau vaziuoti?  lazdynus ar antakalny? As zinau kad antalakny sunku koki daktara prisikvieti, visi uzimti, nes sita tai patiriau savo kailiu du katus.

čIA TAVO PASIRINKIMAS, MAN PVZ. labai NEPATIKO Lazdynų vedėja, kuri mane operavo, keikevienam savas 4u.gif Paskaitinėk atsiliepimus ir rinkis pati, už tave nieks to nepadarys ir mažiau stresuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 15:13)
Tai kur man patarsyte geriau vaziuoti?  lazdynus ar antakalny? As zinau kad antalakny sunku koki daktara prisikvieti, visi uzimti, nes sita tai patiriau savo kailiu du katus.

beveik kiekviena patars ten kur pati darėsi, tai tokiu atveju gali statistiką pasižiūrėti, kur daugiau operuojasi. Bet aš pvz. jei reiktų dar kartą tai net negalvočiau - į lazdynus. Ir seselės ten superinės, ir palatos normalios, nors ir antakalnį turbūt tas pats. Rinktis vistiek reikės tau. Beje, mano ginė kai man rekomendavo LAP daktarę, pasakė "visos po jos operacijos pas mane grįšta nestuke.gif " . Nu tai nuteikė optimistiškai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 13, 15:17)
beveik kiekviena patars ten kur pati darėsi, tai tokiu atveju gali statistiką pasižiūrėti, kur daugiau operuojasi. Bet aš pvz. jei reiktų dar kartą tai net negalvočiau - į lazdynus. Ir seselės ten superinės, ir palatos normalios, nors ir antakalnį turbūt tas pats. Rinktis vistiek reikės tau. Beje, mano ginė kai man rekomendavo LAP daktarę, pasakė "visos po jos operacijos pas mane grįšta  nestuke.gif " . Nu tai nuteikė optimistiškai. thumbup.gif

netiesą pasakė, aš po jos operacijos jau 6 metai be rezultato verysad.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 13 gruodžio 2011 - 14:20