QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 10:51)
Kai negali del depresuchos ko nors ikalti, zinok tinka labai ypac ziemos metu jonazoliu arbatele
Pas mus tai kazkaip viena po kitos labia greit suveze, tai nespejau nieko labai isgirsti, kas ka kalbejo. Sunkiai save ir pacia atsimenu. Matyt kazko klausiau, kad pamenu kaip kazkas sake kad "operacija baigta", tai gal cia dar operaciniam kai mane budino as ten stebejausi ko mane zadina vos uzmigt leide
Ko gero didesnio palengvejimo kaip po operacijos kai supratau kad jau viskas baigta, nesu daugiau gyvenime patyrus (kolkas bent jau)
O narkozes efektas tai man visai patiko. Cia man gal su smegenais nevisai tvarka? Pamenu siluma pries pat tik uzliejo, atsipalaidavo viskas, tada jau tik uzsimerkiau ir gatava. Nespejau iki galo net isgirsti kad " Jau migdom"...
nu bet matai - kiekvienas organizmas kitaip reaguoja, man visai kitaip buvo
o man tai narkozę darant sako "užsimerkit dabar, ir ką nors gražaus įsivaizduokit - jūra, įiltas oras; va matot aštuoni žmonės net jumis rūpinsis" Aš čia kažkaip pagalvojau "nu gerai tada nuo aštuonių pradėsiu skaičiuot" ir sakau sau "aštuoni, devy..." ir baigėsi
O po operacijos tai aš kažkaip negirdėjau, kad mane ten būtų kas nors žadinęs (jei tą darė, tai matyt dar nesąmoninga buvau, kad neatsimeu),- pabundu - kelios seselės prie manęs klausia kaip jaučiuosi, deguonies kaukę laiko ir tiek. O aš labai miego norėjau - žiauriai - vos akis praplėšiau
O pooperacinėj palatoj po to gal 4 dar moteris atvežė tai jos irgi visos miegojo..