Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 09, 14:46)
Na ka, as jau namie mergaites. Aciu visoms uz palaikyma, tikrai labai padejo.
prisidedu prie tos minios mergyciu kurios giria Krikscioniskus g. n ir gyd. P.V. ir visa ten dirbancia komanda.
Tai va, iki galo diagnozes dar nezinau  g.gif  Endo rado labai nezenklia, ir sake kad pastojimui mano organizmas palankus  thumbup.gif  Tik kad dar kazka remontavo, bet kadangi labai skubejo tai nepasake ka. Sake kad pakalbesim dar kai trauks siulus ir tada atiduos israsus ir mano vidaus fotkes. Pamatysiu kokia as is vidaus fotogeniska  lotuliukas.gif
Suzinojau kelis gerus dalykus- pirmiausia, kad kiausintakiai praeinami, antra kad endo ir ta pacia maziausia uzdegino, trecia, kad mano zarnynas ir kraujotaka geri, nes lasines tai tiesiog siurbte susiurbiau o zarnynas vel
"uzsivede" vos kelis gurksnius vandesn gaves  lotuliukas.gif
Paklausiau gydytojo kodel jei man viskas ok, as visgi nepastojau, tai sako : Aisku dar karta, pastojimui viskas palanku, kuom dar nepatenkinta? Nestuma suorganizuot jau ne mano uzduotis" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aisku jis cia juokavo. Sake kad po operacijos padetis pasidare geresne nei pries ja, taigi manau dar kazka pasakys, ka man ten paremontavo  4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif sveika sugrizusi. Lengvo gyjimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Nu plepiukes, kas naujo pas kuria? Kaip gyjam? kaip nusiteikinejam laukiancioms LP?

As va klausima patyrusioms turiu. Cia man vienai taip gerkle skauda po LP? as guliausi su nedidzku virusiuku, dar is vakaro pries LP matavausi temperatura, tai tokia ant ribos buvo - 37.8. Tai tikejausi, kad antibiotikai kur per operacija suleis viska negera uzmus. Bet vakar kai isleido namo kazkaip neramu man del kvepavimo pasidare. Galvoju ar cia normalu, kad keliu dienu reikia sudirgintai gerklei nurimt ar cia man jau susirupinti ir nulekt pirmadieni pas gydytoja, kad pravierka padarytu ar i plaucius man kokios zarazos nenustume, nes anesteziologas sake netiki, kad man kas rimto, bet teoriskai taip siaip galejo nutikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 10, 15:10)
Nu plepiukes, kas naujo pas kuria? Kaip gyjam? kaip nusiteikinejam laukiancioms LP?

As va klausima patyrusioms turiu. Cia man vienai taip gerkle skauda po LP? as guliausi su nedidzku virusiuku, dar is vakaro pries LP matavausi temperatura, tai tokia ant ribos buvo - 37.8. Tai tikejausi, kad antibiotikai kur per operacija suleis viska negera uzmus. Bet vakar kai isleido namo kazkaip neramu man del kvepavimo pasidare. Galvoju ar cia normalu, kad keliu dienu reikia sudirgintai gerklei nurimt ar cia man jau susirupinti ir nulekt pirmadieni pas gydytoja, kad pravierka padarytu ar i plaucius man kokios zarazos nenustume, nes anesteziologas sake netiki, kad man kas rimto, bet teoriskai taip siaip galejo nutikt  g.gif

Man tik pabudus is po operacijos sunku buvo sneket, buvau ziuariai uzkimus, cia nuo tos deguonies kaukes, nes ten salta ora leidzia...po to pirmas dienas po operacijos kosejau labai, tai galvojau , gal irgi kompilkacijos kokios nes pries darant LP nebuvau pilnai issigydzius kosejimo savo nuo persalimo, bet dabar praejo 2 savaites tai irgi yra kosulys nzn kaip ji isgydit, toks lyg is plauciu eitu karkalai kazkokie..O del antibiotiku turiu kalusyma, ka sten per antibiotikai buvo suleisti?? unsure.gif as geriu sau alkoholi ir nemazai visai....gal negalima?? doh.gif ir dabar va geriu martini unsure.gif Dar pati pirma kart kai parejo savaite po operacijos nemazai isgeriau vyno ir kita diena krauja spasirode , tai labai sunerimau ir buvo mintis , kad gal cia nuo jo atsirado..kaip jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masakra: 10 gruodžio 2011 - 16:26
Labas rytas,
As mazumele sirguliuoju. Nosis bega, kosau.. jauciu koki nors virusiuka pasigavau sad.gif Darbe kolege uz nugaros kosejo visa savaite, ot bus prilipdziusi ka nors. Ot gaus velniu ryt cool.gif

Po LP man gerkle skaudejo gal max diena. Nors ir tai negaleciau pavadinti skaudejimu. Man daugiau rupseciu pridare tas skausmas peciu srityje. Aciu Dievui, jau praejo. smile.gif Skylutes jau praktiskai uzgijo, visai apie jas nebegalvoju. Zodziu, sveika.

Taigi Buvau pas savo gydytoja. Patvirtino ka man pasake, po LP. Viskas tvarkoje. Pradesim O stimiliacija. Vyras vakar pasidare spermograma, ( mano vyras irgi turi problemu) atrodo fiu fiu fiu rezultatai neblogi. Aisku iki sveiku normu dar toli, bet pries metus kai turto radom tik 2 mln /1 ml, tai dabar 26 mln/1 ml- mums atrodo, kaip pasaka. 4u.gif Kazkaip tikejimas, jog viskas gal bus gerai grizta.. o gal Kaledos... smile.gif Zodziu darbo daug, tikiuosi visoms kitie metai bus nestuke.gif biggrin.gif ir pavyks igyvendinti kazkieno iskelta minti, kad visos susitiktumeme skyrelyje " nestukiu pasnekesiai" thumbup.gif

Jo, jau Kaledines nuotaikos mane aplanke : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 12 11, 11:50)
Labas rytas,
As mazumele sirguliuoju. Nosis bega, kosau.. jauciu koki nors virusiuka pasigavau sad.gif  Darbe kolege uz nugaros kosejo visa savaite, ot bus prilipdziusi ka nors. Ot gaus velniu ryt  cool.gif

Labas rytas smile.gif
Uz kosuliukus 4u.gif
Ringaga, prink ka tau rado po LP blush2.gif Ir jau pati pirma cikla stimuliuosites? Man taip pat gydytoja nusprende stimuliuoti pirma cikla, tai dabar idomu kaip kitos elgiasi.
As irgi jau Kaledoms nusiteikus. Gris MB, tai liepsiu traukt is rusio dekoracijas ir bandysiu puost namus wub.gif Lauksiu dovanu II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 12 11, 13:56)
Labas rytas  smile.gif
Uz kosuliukus  4u.gif
Ringaga, prink ka tau rado po LP  blush2.gif  Ir jau pati pirma cikla stimuliuosites? Man taip pat gydytoja nusprende stimuliuoti pirma cikla, tai dabar idomu kaip kitos elgiasi.
As irgi jau Kaledoms nusiteikus. Gris MB, tai liepsiu traukt is rusio dekoracijas ir bandysiu puost namus  wub.gif  Lauksiu dovanu II  wub.gif

Nieko nerado. Pasake, kad sioje vietoje kliuciu nera. Dare ir LP ir Histeroskopija. Nezinau nuo kada prades stimuliacija. Mes su MB buvome pas gydytoja si ketvirtadieni, mane apziurejo, pasake, kad nori matyti kitos savaites pabaigoje ir liepe atsinesti pakartotinus MB tyrimus. Tada pasake kalbesimes del stimuliacijos. Nu paziuresim, ka paskys kita savaite.

O dovanu as irgi laukiu... puse dovanu jau supirkau. Beliko uosviams ir vyro brolio seimai. Zodziu vyro pusei biggrin.gif

4u.gif tau uz kosuliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringaga: 11 gruodžio 2011 - 12:20
QUOTE(ringaga @ 2011 12 11, 12:19)
Nieko nerado. Pasake, kad sioje vietoje kliuciu nera.

Manau dziugios naujienos per Kaledas neaplenks jusu seimos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 12 11, 14:22)
Manau dziugios naujienos per Kaledas neaplenks jusu seimos  wub.gif

Nu kad tavo zodziai Dievuliui i ausi del musu visu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 09, 16:02)
As irgi pries 6 metus III st. turejau, o dabar tik I st. nustate,o kiausintakiai laisvai praeinami, be jokiu saaugiu  thumbup.gif (tfu,tfu,tfu) Mano gydytoja net pati nustebo  bigsmile.gif O kaires kiausides beveik nebeliko ir jinai nefunkscionuoja  verysad.gif bet dar gi yra viena  irnesakyk.gif O kazkokius vaistus naudojai per 6 metus? As tai duphastona, o veliau KT

as KT ilgus metus naudojau del tos endo... nu bet gal susitvarkys, kad tik FSH butu normoje nes buvo sukiles tai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 12 10, 17:25)
Man tik pabudus is po operacijos sunku buvo sneket, buvau ziuariai uzkimus, cia nuo tos deguonies kaukes, nes ten salta ora leidzia...po to pirmas dienas po operacijos kosejau labai, tai galvojau , gal irgi kompilkacijos kokios nes pries darant LP nebuvau pilnai issigydzius kosejimo savo nuo persalimo, bet dabar praejo 2 savaites tai irgi yra kosulys nzn kaip ji isgydit, toks lyg is plauciu eitu karkalai kazkokie..O del antibiotiku turiu kalusyma, ka sten per antibiotikai buvo suleisti?? unsure.gif  as geriu sau alkoholi ir nemazai visai....gal negalima?? doh.gif  ir dabar va geriu martini unsure.gif Dar pati pirma kart kai parejo savaite po operacijos nemazai isgeriau vyno ir kita diena krauja spasirode , tai labai sunerimau ir buvo mintis , kad gal cia nuo jo atsirado..kaip jus manot?

Vat minejo gal tris sykius koki ten daikta leidzia, bet tikrai nepamenu. Taciau manau kad jo poveikis tik ta para ir juntamas, bent jau alkoholio atzvilgiu.
O tu ziuriu pavarai su alkoholiu lotuliukas.gif
As va ka tik pasimatavau temperatura ir ziuriu ogi 37.1. Rupke, teks ryt pas savo seimos daktara mint vel krauja tirtis lai ziuro ar nereikia man kokiu antibiotiku kalt nes matyt per operacija man visgi nustume ta bruda gilyn, kaip anesteziologas sake... sad.gif Nebegaliu, nenoriu sirgti, atsibodo. Jau norejau ryt i darba eit, o va - se tau kad nori. Darbe pas mus salta kaip "morozilnike" tai dasivaryciau visai doh.gif verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 11, 19:22)
Vat minejo gal tris sykius koki ten daikta leidzia, bet tikrai nepamenu. Taciau manau kad jo poveikis tik ta para ir juntamas, bent jau alkoholio atzvilgiu.
O tu ziuriu pavarai su alkoholiu  lotuliukas.gif
As va ka tik pasimatavau temperatura ir ziuriu ogi 37.1. Rupke, teks ryt pas savo seimos daktara mint vel krauja tirtis lai ziuro ar nereikia man kokiu antibiotiku kalt nes matyt per operacija man visgi nustume ta bruda gilyn, kaip anesteziologas sake... sad.gif Nebegaliu, nenoriu sirgti, atsibodo. Jau norejau ryt i darba eit, o va - se tau kad nori. Darbe pas mus salta kaip "morozilnike" tai dasivaryciau visai  doh.gif  verysad.gif

Labas rytas smile.gif man irgi po operacijos skaudejo gerkle ir zandikaulius, sake nenorejau atiduoti vamzdelio kuri kisa del kvepavimo palaikymo, sukandau ji dantim doh.gif nors nieko neatsimenu:D po to irgi kosejau.
Tikrai,kad jau norisi i darba eiti, siandien jau esiu biggrin.gif jauciu po keliu dienu kitaip snekesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 12 12, 10:02)
Labas rytas smile.gif man irgi po operacijos skaudejo gerkle ir zandikaulius, sake nenorejau atiduoti vamzdelio kuri kisa del kvepavimo palaikymo, sukandau ji dantim doh.gif nors nieko neatsimenu:D po to irgi kosejau.
Tikrai,kad jau norisi i darba eiti, siandien jau esiu biggrin.gif jauciu po keliu dienu kitaip snekesiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal labai gardus vamzdelis pasirode? Zinai tiek isbadavus jau beleka suvalgyt norisi lotuliukas.gif
Jo jo, as irgi taip manau, nueisiu, pabusiu pusdieni ir vel namo noresiu lotuliukas.gif
Atsakyti