Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(kisvaida @ 2012 02 14, 18:59)
buvau pamirsus, kad ir tau LP atliko jis  blush2.gif  doh.gif
svarbiausia, rutaute, kad viskas gerai  mirksiukas.gif

juk rasiau, ahh, kad cia rasi tikru patarimu, atsiliepimu, patirties  mirksiukas.gif tik spek rinkti info  tongue.gif  rolleyes.gif

nors ir neturiu patirties, anksciau neteko guleti ligonineje, bet ir pati prieziura KGN buvo super  thumbup.gif ateina, teiraujasi, kaip jautiesi ir t.t.  bigsmile.gif

As tai esu gulejusi ligoninese,bet tokia prieziura kaip KGN tai pirma karta esu susidurusi,superinis thumbup.gif personalas,tik geriausi atsiliepimai is mano puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 14, 20:27)
... tokia prieziura kaip KGN ... superinis thumbup.gif personalas,tik geriausi atsiliepimai is mano puses smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
LP atlikumui mokejui uz: Cololyt miltelius (zarnyno valymui), narkoze, kazkoki uzvalkala, kuri naudojo berods laparoskopui (neturiu zalio supratimo tiksliai kur) bei uz tris ampules i pilva (prevenciskai nuo galimu kraujo trombu). Neskaitant to ka isvardinau (apie 90 Lt) - visa kita nemokamai lotuliukas.gif
Ar jus irgi uz tai mokejote (esu drausta)? g.gif
Papildyta:
Lauraz5,
Tavo az pilnas todel bandau prisibelsti taip :
Kadangi ankstesni Laparoskopija namuciai buvo jaukiai ir is sirdies pastatyti, gal dar karta pavyktu tokius suregzti? blush2.gif Please wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 14, 21:22)
LP atlikumui mokejui uz: Cololyt miltelius (zarnyno valymui), narkoze, kazkoki uzvalkala, kuri naudojo berods laparoskopui (neturiu zalio supratimo tiksliai kur) bei uz tris ampules i pilva (prevenciskai nuo galimu kraujo trombu). Neskaitant to ka isvardinau (apie 90 Lt) - visa kita nemokamai  lotuliukas.gif
Ar jus irgi uz tai mokejote (esu drausta)?  g.gif

as taip pat turejau nusipirkti 2 pakelius Cololyt milteliu, o daugiau ligonineje uz nieka nemokejau bigsmile.gif
tikriausiai nuo ligonines priklauso, uz ka reikia moketi ir t.t. g.gif

visos kitos islaidos, t.y. "padeka" anesteziologui + gydytojai - neprivaloma (as atsiskaiciau su anesteziologe, dar su gydytoja reikes atsiskaityti, nes kaip anksciau rasiau, ji pasake, jei noresiu padekoti - tik po visko smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 14 vasario 2012 - 20:44
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 14, 19:42)
as taip pat turejau nusipirkti 2 pakelius Cololyt milteliu, o daugiau ligonineje uz nieka nemokejau  bigsmile.gif
tikriausiai nuo ligonines priklauso, uz ka reikia moketi ir t.t.  g.gif

O man atrodo, kad ligoniu kasos kompensuoja uz vaistus ir priemones nepriklausomai nuo ligonines blink.gif
O kaip kitoms merginos, mokejot taip kaip as? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 14, 21:57)
O man atrodo, kad ligoniu kasos kompensuoja uz vaistus ir priemones nepriklausomai nuo ligonines  blink.gif
O kaip kitoms merginos, mokejot taip kaip as?  g.gif

siauliuose pirkau ir zarnynui valyti miltelius ir nuo trombu ir lasines ... isviso 105lt (su vandeniu). kitose ligoninese kiek esu cia skaicius per pusmeti visur skirtingai. tad nezinau kodel yra mokama. klaipedoj nei nuo trombu leido nei pirkt lasiniu reikejo ...

beje mergaites galit kurti namucius nes Lauraz ilsisi nuo SM'o ir ji jau nuo gruodzio men nebendaruja, tiesiog matyt nori atsipusti, tad mergaites kurios mokat ir turit noro sukurkit namucius 4u.gif

beje su sv valentino dienele wub.gif
Atsakyti
mielai sukurciau, bet nemoku, db bandziau, bet sss... gaunasi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As ir mielai sukurciau,bet nesigauna nemoku as ten, smile.gif
Bukit geros sukurkit kuri nors mums naujus namucius smile.gif
Na jei ka dar pabandysiu,bet jauciu nesigaus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 14 vasario 2012 - 21:44
QUOTE(rutaute @ 2012 02 14, 22:42)
As ir mielai sukurciau,bet nesigauna nemoku as ten, smile.gif
Bukit geros sukurkit kuri nors mums naujus namucius smile.gif
Na jei ka dar pabandysiu,bet jauciu nesigaus verysad.gif

as ir nemoku blush2.gif
Atsakyti
ziurekit, kokius naujus namucius sukurpiau: http://www.supermama...?...50&t=815203

nepykit, jei kas ne taip, pirmas blynas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti