Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Matote as buvau rugseji privaciai, nes gine irgi atostogavo. Bet vaiksciojau pas gine kad negalejau metus pastoti. Tai ta privacioji pasake irgi ateiti po mm , nes prie mmm cista padaugeja. Bet prie to atseit rado bakteriju. tai as geriau vaistus, bekteriju jokiu nebuvo jau. Tai sakau o kaip del cistos gydyti nereikia. Ji pasake cista netrugdo pastoti,sekmes. Tai nenoriu eiti pas ta privacia, reikia kita surasti, bet nzn kokia vilniuje tikrai gera ginikologe, kuri nemelzia pynigu, o rimtai isgydo.
Papildyta:
Man taip baisu, dar beveik 2 sav turi praeiti iki mm mano, o nakti daugiau i ryta maudzia pilva, pasisukti normaliai negaliu,sedeti irgi. Man velniskai baisu.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 22:26)
Papildyta:
Man taip baisu, dar beveik 2 sav turi praeiti iki mm mano, o nakti daugiau i ryta maudzia pilva, pasisukti normaliai negaliu,sedeti irgi. Man velniskai baisu.

na gal tada tu nubek pas vaisingumo spec vilniuje ju daug , jei jauti tokius skausmus , g.gif o siaip yra geru ir taip giniu bet esu ne vilniete tad patarti sunku, bet paskaitinek skyrelyje prie vilniaus spec ten tikrai turetum rast info
Atsakyti
sad.gif viena pazystama pasiule gine is vilniaus gymdimo namu. Tai gal ten rytoj paskambynsiu
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 22:34)
sad.gif  viena pazystama pasiule gine is vilniaus gymdimo namu. Tai gal ten rytoj paskambynsiu

butinai paskambink kitam skyrely tau mergaite rase cistos ne juokai tad save pasaugok nekelk sunkiai ir rytoj butinai pasiskambin, o kai turesi ziniu butinai pasipasakok 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums uz palaikyma . Man veliskai jo reikia nes esu labai jautri.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 22:44)

na nepatarciau gerti vaistu kuriu gydytoja siai minutei nepaskyre vistik ,,, na o ji toks didelis skausmas gal reiktu i ligonine ... na gal ten neduok D kas jau atsitiko g.gif ilgai nedelsk 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 08, 21:44)

Jeigu tau tokie skausmai, as aplamai vaziuociau i ligonine, geriau jau pabuti kvailesne, bet su sveikata nejuokauti 4u.gif
Atliks visus tyrimus, pakonsultuos, jei reiks dar kazko viskas bus vietoj ir viskas nemokamai. 4u.gif buk stipri, susiimk ir veik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2rasa5: 09 gruodžio 2011 - 11:14
Na ka, as jau namie mergaites. Aciu visoms uz palaikyma, tikrai labai padejo.
prisidedu prie tos minios mergyciu kurios giria Krikscioniskus g. n ir gyd. P.V. ir visa ten dirbancia komanda.
Tai va, iki galo diagnozes dar nezinau g.gif Endo rado labai nezenklia, ir sake kad pastojimui mano organizmas palankus thumbup.gif Tik kad dar kazka remontavo, bet kadangi labai skubejo tai nepasake ka. Sake kad pakalbesim dar kai trauks siulus ir tada atiduos israsus ir mano vidaus fotkes. Pamatysiu kokia as is vidaus fotogeniska lotuliukas.gif
Suzinojau kelis gerus dalykus- pirmiausia, kad kiausintakiai praeinami, antra kad endo ir ta pacia maziausia uzdegino, trecia, kad mano zarnynas ir kraujotaka geri, nes lasines tai tiesiog siurbte susiurbiau o zarnynas vel
"uzsivede" vos kelis gurksnius vandesn gaves lotuliukas.gif
Paklausiau gydytojo kodel jei man viskas ok, as visgi nepastojau, tai sako : Aisku dar karta, pastojimui viskas palanku, kuom dar nepatenkinta? Nestuma suorganizuot jau ne mano uzduotis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aisku jis cia juokavo. Sake kad po operacijos padetis pasidare geresne nei pries ja, taigi manau dar kazka pasakys, ka man ten paremontavo 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 09, 12:46)
Na ka, as jau namie mergaites. Aciu visoms uz palaikyma, tikrai labai padejo.
prisidedu prie tos minios mergyciu kurios giria Krikscioniskus g. n ir gyd. P.V. ir visa ten dirbancia komanda.
Tai va, iki galo diagnozes dar nezinau  g.gif  Endo rado labai nezenklia, ir sake kad pastojimui mano organizmas palankus  thumbup.gif  Tik kad dar kazka remontavo, bet kadangi labai skubejo tai nepasake ka. Sake kad pakalbesim dar kai trauks siulus ir tada atiduos israsus ir mano vidaus fotkes. Pamatysiu kokia as is vidaus fotogeniska  lotuliukas.gif
Suzinojau kelis gerus dalykus- pirmiausia, kad kiausintakiai praeinami, antra kad endo ir ta pacia maziausia uzdegino, trecia, kad mano zarnynas ir kraujotaka geri, nes lasines tai tiesiog siurbte susiurbiau o zarnynas vel
"uzsivede" vos kelis gurksnius vandesn gaves  lotuliukas.gif
Paklausiau gydytojo kodel jei man viskas ok, as visgi nepastojau, tai sako : Aisku dar karta, pastojimui viskas palanku, kuom dar nepatenkinta? Nestuma suorganizuot jau ne mano uzduotis" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Aisku jis cia juokavo. Sake kad po operacijos padetis pasidare geresne nei pries ja, taigi manau dar kazka pasakys, ka man ten paremontavo  4u.gif  biggrin.gif

Sveika sugrizusi, dziugu, kad viskas taip sauniai praejo thumbup.gif Nei viena is musu nenusivyle siuo daktaru ir jo komanda 4u.gif Linkiu greito gyjimo ir greito rezultato nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 12 09, 14:31)
Sveika sugrizusi, dziugu, kad viskas taip sauniai praejo  thumbup.gif  Nei viena is musu nenusivyle siuo daktaru ir jo komanda  4u.gif  Linkiu greito gyjimo ir greito rezultato  nestuke.gif  4u.gif

Nei kiek nesistebiu.
Na taip, sake pradet planuoti nuo kito ciklo. Si cikla pasisaugoti smile.gif Tai dabar ramiais nervais atsipalaidavusi jau galesiu megautis gyvenimu ir laukti kada mus aplankys si laime nestuke.gif
Tiesa, buvo itarimas del gimdos pertvaros. Tai sake, kad is isores mano gimda ir priedai atrodo normalus, bet jei atsitiktu taip kad pastojus neisnesiociau, reiketu pasidaryti diagnostine histeroskopija, patikrinti gimdos vidui. Nors kiek is jo supratau, jis nelabai tiki kad to prireiks, nes tureciau su tokia gimda isnesioto. Vis del to, kaip jau kazkas sake, jis pedantas, taigi nepalieka nei vienos detales neapziuretos ar neapgalvotos thumbup.gif
Dabar man tik reikia ismokti gerti DAUG SKYSCIU, kad netruktu gleiviu niekad blush2.gif Nes itariu, kad galejo ir tai prisideti prie sunkumu su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 12 03, 21:00)
na sveikos as taip pat po LP, na viskas lyg gerai bet tos dujos pilve tai baisiai kankina ir maudzia nuo putimo. Na ka man rado nemazai saaugu o endo kaip nebuta nors pries 6 metus po LP sake kad endo 3 stad. ???Aisku viena problema kad viana kiauside labai silpna , del saaugu..

As irgi pries 6 metus III st. turejau, o dabar tik I st. nustate,o kiausintakiai laisvai praeinami, be jokiu saaugiu thumbup.gif (tfu,tfu,tfu) Mano gydytoja net pati nustebo bigsmile.gif O kaires kiausides beveik nebeliko ir jinai nefunkscionuoja verysad.gif bet dar gi yra viena irnesakyk.gif O kazkokius vaistus naudojai per 6 metus? As tai duphastona, o veliau KT
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 09, 13:46)
Na ka, as jau namie mergaites.

sveika sugrįžusi 4u.gif džiugu, kad nieko baisaus nerado smile.gif
po LAP tikriausiai visos jau vos ne dienas skaičiuoja - kada gi pagaliau nestuke.gif

o man tai toks skausmas šiandien kaip prieš LAP būdavo ovuliacija ir jausdavau kiaušidę, na jei pagal ankstesnį ciklą tai kap tik ovuliacija ir turėtų būti.. g.gif Kažin čia taip normalu? Gal kas turit praktikos panašios?
Papildyta:
ir dar - kažkaip niekaip šlapinimosi funkcija neatsistato - atrodo niekaip nesuprantu ar jau pasysiojau, nes atrodo, kad dar ne blush2.gif čia taip turi būt?
Atsakyti