Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 02 12, 22:15)
Kazkokie keistumai zinok - ziauriai bijau adatu, bet si karta  doh.gif Ir i uzpakali gavau po pora nuskausminanciu i diena ir viena i pilviuka, bet neskaudejo blink.gif As pati apakus. doh.gif Siandien tempa pakilo  verysad.gif Nezinau ar likti lovoje, ar visgi vaikscioti - persalimo pozymiu nera, tai manau, kad cia nuo LP  verysad.gif

ilsekis ir gulek jei temperatura neauksta turetu nukristi, o jei kils butinai kreipkis i gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 22:22)
ilsekis ir gulek jei temperatura neauksta turetu nukristi, o jei kils butinai kreipkis i gydytoja 4u.gif

Comma sveik 4u.gif gulek lovyteje,gerk daug skysciu,laikykis bus viskas gerai 4u.gif
Man jau siandien siulus isseme mano teta nes ji dirba priemamajame,tai galvoju nuvaziuosiu ir dar kraujo tyrimus paeme kali, bendra kraujo,hemoglobina,nes taip visa diena silpna buvo ir tokia isbalus vaikstinejau,bet teta paskambino paskui nuramino sake tyrimai visi geri,reikia daugiau skysciu tiktai gerti
Atsakyti
Aš irgi tik 2 d. po LAP. Dariausi Vilniaus gimdymo namuose. Pagal poymius manė, kad endometriozė, bet nepasitvirtino. Na, bent tiek ramiau. Sakyčiau, nesudėtinga operacija. Operavo apie pietus, o vakare jau paleido namolio. Aišku, lankstytis ir atsisėst/atsistot dar nepatogu, maudžia, bet pakenčiama. Tik nepasakyčiau, kad į darbą po tokios operacijos jau kitą dieną galima eiti, kaip visur rašoma smile.gif Nebent puškuoti ten nuėjus iš paskutinių jėgų smile.gif
O man gydytojas leido praustis, tik liepė vandens srove žaizdų neliesti. Blogiau nepasidarė dar smile.gif
P.S. rekomenduoju VGN įstaigą! Jie ten dabar puikiai susitvarkę ir personalas super, net suabejojau ar tikrai valstybinėj institucijoj guliu smile.gif Sėkmės ir sveikatos visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 13, 01:24)
Aš irgi tik 2 d. po LAP. Dariausi Vilniaus gimdymo namuose. Pagal poymius manė, kad endometriozė, bet nepasitvirtino. Na, bent tiek ramiau. Sakyčiau, nesudėtinga operacija. Operavo apie pietus, o vakare jau paleido namolio. Aišku, lankstytis ir atsisėst/atsistot dar nepatogu, maudžia, bet pakenčiama. Tik nepasakyčiau, kad į darbą po tokios operacijos jau kitą dieną galima eiti, kaip visur rašoma smile.gif Nebent puškuoti ten nuėjus iš paskutinių jėgų smile.gif
O man gydytojas leido praustis, tik liepė vandens srove žaizdų neliesti. Blogiau nepasidarė dar smile.gif
P.S. rekomenduoju VGN įstaigą! Jie ten dabar puikiai susitvarkę ir personalas super, net suabejojau ar tikrai valstybinėj institucijoj guliu smile.gif Sėkmės ir sveikatos visoms wink.gif

Sveika 4u.gif ,na bet tave ir trumpai laike,jeigu jau vakare paleido.
Man tai biuletenis iki penktad,parasytas,bet tai dar prasysiu seimos daktares kad pratestu
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 02 12, 23:24)

Matyt prapjove, pamate, kad viskas liuks ir nagus grauzesi kam lindo, todel ir paleido greit namo, kad ant sazines nebutum lotuliukas.gif
Sveik ir stiprek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 21:14)
Comma sveik 4u.gif  gulek lovyteje,gerk daug skysciu,laikykis bus viskas gerai 4u.gif
Man jau siandien siulus isseme mano teta nes ji dirba priemamajame,tai galvoju nuvaziuosiu ir dar kraujo tyrimus paeme kali, bendra kraujo,hemoglobina,nes taip visa diena silpna buvo ir tokia isbalus vaikstinejau,bet teta paskambino paskui nuramino sake tyrimai visi geri,reikia daugiau skysciu tiktai gerti

As rytoj eisiu siulu traukti ir irgi pagalvojau apie tyrimus. Pasitarsiu su seimos gydytoja - ji man kaip antra mama wub.gif
Ryte tempes nebuvo, bet dabar vel po biski ropoja i virsu doh.gif
Nieko - isgyvensiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu saunuoles mergaites, sveikos visos sugrize po "zygiu" visu.

Apie vaistukus i pilva nesu girdejus iki siol irgi. O kam tempa kyla - va irgi neuzfiksavau ar tai normalu. Nu man pora dienu berods buvo, bet as buvau pasalus, tokia drungna. O kolegems ta pacia diena kur buvo operuotos tai 36.9 tebuvo diena po operacijos. Tai va svarbu tik kad auksta nekiltu taip manau g.gif
Atsakyti
Nutilom, nurimom mirksiukas.gif
Tikriausiai LP akcijos baigesi lotuliukas.gif

P.S. Vaistukus i pilva leidzia ne del tempes, o del galimu kraujo trombu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha ir as pritariu,kad ramu cia pas mus skyrelyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 13, 22:51)
Aha ir as pritariu,kad ramu cia pas mus skyrelyje g.gif

matot merginos , jau kurios po LP suzinojo savo diagnoze tai ir issiskirste po atskirus skyrelius kur kuriai naudingos info suteikti gali mergaites 4u.gif as ir LP turejau 08 men bet va vis uzklystu paskaitau ir istikro dziaugiuos kai nedaug cia meginu randu nes visdelto smagiau kai ju nera siame skyrelyje blush2.gif bet smagu pasiklausyti nauju mergaiciu ir biskuti jas padrasinti, tiesiog palaikyti ir pasidalinti savo patirtimi 4u.gif visoms visoms po LP linkiu kuo greiciau sulaukti savo issvajotuju pilveliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 13, 22:55)
matot merginos , jau kurios po LP suzinojo savo diagnoze tai ir issiskirste po atskirus skyrelius kur kuriai naudingos info suteikti gali mergaites  4u.gif as ir LP turejau 08 men bet va vis uzklystu paskaitau ir istikro dziaugiuos kai nedaug cia meginu randu nes visdelto smagiau kai ju nera siame skyrelyje blush2.gif bet smagu pasiklausyti nauju mergaiciu ir biskuti jas padrasinti, tiesiog palaikyti ir pasidalinti savo patirtimi  4u.gif visoms visoms po LP linkiu kuo greiciau sulaukti savo issvajotuju pilveliu  4u.gif

O taip tikrai kad tik mums visoms tie pilveliai atsirastu greiciau. 4u.gif
Na as tai neturiu bendru draugiu kurioms butu asermano sindromas,tai todel ir as dabar sedziu sitame LP skyrelyje,galesiu ir as pasidalinti savo patirtimi ir padrasinti kitas merginas nebijoti.
Mano atveju tai zengtas pats didziausias dabar zingsnis,telieka sveikti ir laukti stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 13, 23:36)
O taip tikrai kad tik mums visoms tie pilveliai atsirastu greiciau. 4u.gif
Na as tai neturiu bendru draugiu kurioms butu asermano sindromas,tai todel ir as dabar  sedziu sitame LP skyrelyje,galesiu ir as pasidalinti savo patirtimi ir padrasinti kitas merginas nebijoti.
Mano atveju tai zengtas pats didziausias dabar zingsnis,telieka sveikti ir laukti stebuklo smile.gif

junkis prie planiukiu smagu su jomis 4u.gif
Atsakyti
SU MEILES DIENA MIELOSIOS 4u.gif
MYLEKIT IR BUKIT MYLIMOS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti