QUOTE(VGA @ 2012 02 12, 23:24)
Aš irgi tik 2 d. po LAP. Dariausi Vilniaus gimdymo namuose. Pagal poymius manė, kad endometriozė, bet nepasitvirtino. Na, bent tiek ramiau. Sakyčiau, nesudėtinga operacija. Operavo apie pietus, o vakare jau paleido namolio. Aišku, lankstytis ir atsisėst/atsistot dar nepatogu, maudžia, bet pakenčiama. Tik nepasakyčiau, kad į darbą po tokios operacijos jau kitą dieną galima eiti, kaip visur rašoma
Nebent puškuoti ten nuėjus iš paskutinių jėgų
O man gydytojas leido praustis, tik liepė vandens srove žaizdų neliesti. Blogiau nepasidarė dar
P.S. rekomenduoju VGN įstaigą! Jie ten dabar puikiai susitvarkę ir personalas super, net suabejojau ar tikrai valstybinėj institucijoj guliu
Sėkmės ir sveikatos visoms
Matyt prapjove, pamate, kad viskas liuks ir nagus grauzesi kam lindo, todel ir paleido greit namo, kad ant sazines nebutum
Sveik ir stiprek
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 21:14)
Comma sveik
gulek lovyteje,gerk daug skysciu,laikykis bus viskas gerai
Man jau siandien siulus isseme mano teta nes ji dirba priemamajame,tai galvoju nuvaziuosiu ir dar kraujo tyrimus paeme kali, bendra kraujo,hemoglobina,nes taip visa diena silpna buvo ir tokia isbalus vaikstinejau,bet teta paskambino paskui nuramino sake tyrimai visi geri,reikia daugiau skysciu tiktai gerti
As rytoj eisiu siulu traukti ir irgi pagalvojau apie tyrimus. Pasitarsiu su seimos gydytoja - ji man kaip antra mama
Ryte tempes nebuvo, bet dabar vel po biski ropoja i virsu
Nieko - isgyvensiu