Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 02 11, 20:28)
Sveikos merginos,
Prisiduodu  wub.gif
Tik siandien grizau namo (LP padare antradieni). Rezultatai super - cista nepiktybine (kazkokia is c raides - nepamenu lotuliukas.gif ), kiausintakiai pratekemi, endo metrijozes nera. Taigi rekiu - valioooooo  lotuliukas.gif
Jei kam aktualu galesiu parasyti smukliau kas ir kaip buvo. Seip viskas gerai. Saugau pilviuka kaip aki  lotuliukas.gif

sveika sugrizusi! stiprek, ilsekis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nemazai cia musu sia savaite atlaike LP doh.gif bet mes juk stiprios showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 18:30)
sveika sugrizusi! stiprek, ilsekis!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nemazai cia musu sia savaite atlaike LP  doh.gif bet mes juk stiprios  showoff.gif

Aciu 4u.gif
Ne tas zodis kokios mes stiprios lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 11, 20:39)
Aciu  4u.gif
Ne tas zodis kokios mes stiprios  lotuliukas.gif  wub.gif

Sveika sugryzusi Comma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na sitiek cia mes pergyvenom del operacijos,o viskas jau baigta telieka sveikti kuo greiciau ir tada jau tapti storuliukem nestuke.gif.
Na tikrai sia savaitele cia musu buvo besioperuojanciu kompanija nebloga smile.gif wub.gif

Comma,o kodel tave taip ilgai ligonineje laike? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 11 vasario 2012 - 20:03
QUOTE(rutaute @ 2012 02 11, 19:01)
Sveika sugryzusi Comma 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na sitiek cia mes pergyvenom del operacijos,o viskas jau baigta telieka sveikti kuo greiciau ir tada jau tapti storuliukem nestuke.gif.
Na tikrai sia savaitele cia musu buvo besioperuojanciu kompanija nebloga smile.gif  wub.gif

Comma,o kodel tave taip ilgai ligonineje laike? g.gif

Man drenas buvo idetas, kadangi salino cista. O ji iseme tik ketvirtadieni. Mnau paliko ligonineje iki sios dienos ryto stebejimui, nes po dreno isemimo gali kilti temperatura. Priedo tik vakar baige leisti i pilva vaistus del kraujo kresejimo. Klausiau kodel man jie skirti, tai sesutes atsake, kad daznai taip daro, nors cia merginos nei viena to nebuvo minejusios.
Na bet svarbiausia, kad viskas jau BUVO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 11, 21:18)
Man drenas buvo idetas, kadangi salino cista. O ji iseme tik ketvirtadieni. Mnau paliko ligonineje iki sios dienos ryto stebejimui, nes po dreno isemimo gali kilti temperatura. Priedo tik vakar baige leisti i pilva vaistus del kraujo kresejimo. Klausiau kodel man jie skirti, tai sesutes atsake, kad daznai taip daro, nors cia merginos nei viena to nebuvo minejusios.
Na bet svarbiausia, kad viskas jau BUVO  thumbup.gif

Na tikrai negirdejau as del tu vaistuku i pilva,bet taip jau viskas praejo.
O kaip tau pilvuko neskauda dabar?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 11, 19:23)
Na tikrai negirdejau as del tu vaistuku i pilva,bet taip jau viskas praejo.
O kaip tau pilvuko neskauda dabar?

Nera taip kaip buvo iki LP ax.gif Bet seip negaliu skustis - skauda tik kai reikia itempti pilvo raumenis (keliantis ir pan.) arba jei reikia kokias kojines apsimauti. O seip ir po operacijos kai sesele atejo leisti nuskauminamuju sakiau, kad nebutini, bet vistiek leido (sako paskyre, turiu suleisti) mirksiukas.gif Man MM skausmas budavo didesnis nei po operacijos. Tikiuosi, kad dabar mm nebebus baubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 11, 21:18)
Na bet svarbiausia, kad viskas jau BUVO  thumbup.gif

sveika sugrizus 4u.gif niu bet saunumo naujienos thumbup.gif dabar atsigavinek ir ilsekis leisk vyrui tave palepinti mirksiukas.gif beje man ir leido i pilva vaistus nuo trombu bet man tai ziauriai skaudedavo nors ir kaip stengesi sesute kad neskaudetu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 11 vasario 2012 - 21:10
Labas rytas biggrin.gif ,na kaip merginom sveikti sekasi?
Zinokit net nzn vakar taip nugara uzejo skaudeti,toks jausmas kaip per mmm,na o siandien ryte daugiau ir kraujuko pasirode ir ta nugara su pilvuku paskaudena,siaip pagal visa grafika vakar man turejo prasideti mmm,tai kazin jau taip greitai cia jos pasirode,o beto kontraceptikus nuo treciadienio pradejau gerti,pradejau nauja cikla,tai net nzn ka ir galvoti ar cia man jau sunerimti,ar nusiraminti ir galvoti kad taip greitai mmm prasidejo,kadangi pas mane ju 4metai nebuve,tai man dabar neytiketina truputuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 10:30)
Zinokit net nzn vakar taip nugara uzejo skaudeti,toks jausmas kaip per mmm,na o siandien ryte daugiau ir kraujuko pasirode ir ta nugara su pilvuku paskaudena,siaip pagal visa grafika vakar man turejo prasideti mmm,tai kazin jau taip greitai cia jos pasirode,o beto kontraceptikus nuo treciadienio pradejau gerti,pradejau nauja cikla,tai net nzn ka ir galvoti ar cia man jau sunerimti,ar nusiraminti ir galvoti kad taip greitai mmm prasidejo,kadangi pas mane ju 4metai nebuve,tai man dabar neytiketina truputuka g.gif

nu gal mmm g.gif , bet tau dare histero tai apie 10dienu dar teplioja dazniausiai. man ir tepliojo po histero ,bet taip negausiai, o po LP kita diena man mmm prasidejo nes joms ir laikas buvo ax.gif . tad jei pas tave mmm turiejo pasirodyti turbut ir bus jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 10:33)
nu gal mmm g.gif , bet tau dare histero tai apie 10dienu dar teplioja dazniausiai. man ir tepliojo po histero ,bet taip negausiai, o po LP kita diena man mmm prasidejo nes joms ir laikas buvo ax.gif . tad jei pas tave mmm turiejo pasirodyti turbut ir bus jos  g.gif

Man dare histero ir paskui prireike LP as ir su tomis trimis skylutemis pilvelyje, smile.gif bet tai naudojant kontraceptikus gali prasideti mmm?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 12, 10:30)

Labukas. Tau turbut mmm prasedejo. Man irgi, kaip padare LP tai kita diena mmm prasidejo. bet pas mane mmm pirmos dienos gausois, tai antra diena kaip dave kraujas, tai kaip is krano. Labai issigandau.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 20:10)
sveika sugrizus  4u.gif niu bet saunumo naujienos  thumbup.gif dabar atsigavinek ir ilsekis leisk vyrui tave palepinti mirksiukas.gif beje man ir leido i pilva vaistus nuo trombu bet man tai ziauriai skaudedavo nors ir kaip stengesi sesute kad neskaudetu  blush2.gif

Kazkokie keistumai zinok - ziauriai bijau adatu, bet si karta doh.gif Ir i uzpakali gavau po pora nuskausminanciu i diena ir viena i pilviuka, bet neskaudejo blink.gif As pati apakus. doh.gif Siandien tempa pakilo verysad.gif Nezinau ar likti lovoje, ar visgi vaikscioti - persalimo pozymiu nera, tai manau, kad cia nuo LP verysad.gif
Papildyta:
[Lauraz5
Siulyciau saraselyje 4 punkte papildyti, kad nestis tamsesnes spalvos apatines kelnaites. Nemalonu (biski geda pries seseles ir gydytoja) kaip po LP jos issiteplioja geltonai nuo to skycio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 12, 20:22)
ilsekis ir gulek jei temperatura neauksta turetu nukristi, o jei kils butinai kreipkis i gydytoja 4u.gif

Man dar israse dihlofenak 5 zvakutes. Gal jo pades doh.gif
Antradieni eisiu siulu traukti, tai jei tempa neatstos, jai pasiskusiu blush2.gif
Atsakyti