QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 12:40)
sveika sugrizus kaip dziugu kad LP praejo sklandziai ir beveik nieko blogo nerasta. dabar ilsekis ir gretai atgausi jegas
as tai buvau paleista penktadienio ryta ir jau pirmadieni pilnu pajegumu darbe darbavausi, na tiesa peciai dar truputi skaudejo bet daugiau tai jokio diskomforto. man tik labai keista man po LP tai jokio pilvo nebuvo sakyciau gal net idubes ir prie nugaros prilipes buvo
na tai kada merginos jums siulus trauks ir kada leido nes kiekvienas guydytojas skirtingai daro tai idomu cakauna zuose
as tai buvau paleista penktadienio ryta ir jau pirmadieni pilnu pajegumu darbe darbavausi, na tiesa peciai dar truputi skaudejo bet daugiau tai jokio diskomforto. man tik labai keista man po LP tai jokio pilvo nebuvo sakyciau gal net idubes ir prie nugaros prilipes buvo
na tai kada merginos jums siulus trauks ir kada leido nes kiekvienas guydytojas skirtingai daro tai idomu cakauna zuose
As tai gal rytoj jau trauksiu siulus,o su vyreliu tai po savaites sake galesiu
Bet man tai idejo spirale kad nesusidarytu gimdoje saaugos vel ir geriu (gracial) kontraceptines kad gleivine pradetu augti,taip kad kokius 4menesiukus dar teks palaukti planuojant leliukus,pirmiausiai mmm turi normaliai prasideti