Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 12:40)
sveika sugrizus  4u.gif kaip dziugu kad LP praejo sklandziai ir beveik nieko blogo nerasta. dabar ilsekis ir gretai atgausi jegas  4u.gif
as tai buvau paleista penktadienio ryta ir jau pirmadieni pilnu pajegumu darbe darbavausi, na tiesa peciai dar truputi skaudejo bet daugiau tai jokio diskomforto. man tik labai keista man po LP tai jokio pilvo nebuvo sakyciau gal net idubes ir prie nugaros prilipes buvo lotuliukas.gif
na tai kada merginos jums siulus trauks ir kada leido  smileysex.gif nes kiekvienas guydytojas skirtingai daro tai idomu  blush2.gif cakauna zuose  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As tai gal rytoj jau trauksiu siulus,o su vyreliu tai po savaites sake galesiu biggrin.gif
Bet man tai idejo spirale kad nesusidarytu gimdoje saaugos vel ir geriu (gracial) kontraceptines kad gleivine pradetu augti,taip kad kokius 4menesiukus dar teks palaukti planuojant leliukus,pirmiausiai mmm turi normaliai prasideti smile.gif
Atsakyti
del smileysex.gif kol kas nieko negaliu pasakyti, nes su gydytoja kalbesiu tik pirmadieni. kai as atsibudau, gydytoja pribego, paklause, ar nesidvejina ir viska bendrai papasakojo. 5ni ir 6ni jos nebuvo. sake, kai jau busiu atsigavus, viska isdestysiu smulkiai ax.gif siaip, nelabai vyro db ir prisileisciau, kazkaip bijau dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 14:46)
del  smileysex.gif kol kas nieko negaliu pasakyti, nes su gydytoja kalbesiu tik pirmadieni. kai as atsibudau, gydytoja pribego, paklause, ar nesidvejina ir viska bendrai papasakojo. 5ni ir 6ni jos nebuvo. sake, kai jau busiu atsigavus, viska isdestysiu smulkiai  ax.gif siaip, nelabai vyro db ir prisileisciau, kazkaip bijau dar  lotuliukas.gif

aisku kad dabar ir negaletum juk dar ir nebutu malonumo blush2.gif man tai liepe palaukti 10d o va kitoms ir men siulo laukti, o kitoms kai siulus istrauks nu labai daug nuomoniu tad ir idomu. nu gal man po 10d todel kad tikrino kiausintakiu praeinamuma g.gif as beje ir labai greit atsigavau po narkozes net sesute buvo nustebus blush2.gif na o kaip dar jums sake apie dusa man tai liepe palaukti kol siulus isims. o kaip jums ? kaip aiskino kad po operacijos negalima slapinti galvos nes gali greitai sukilti temperatura g.gif tai as i dusa lindau praejus 6dienoms po LP.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 11, 14:53)
aisku kad dabar ir negaletum juk dar ir nebutu malonumo blush2.gif man tai liepe palaukti 10d o va kitoms ir men siulo laukti, o kitoms kai siulus istrauks nu labai daug nuomoniu tad ir idomu. nu gal man po 10d todel kad tikrino kiausintakiu praeinamuma g.gif as beje ir labai greit atsigavau po narkozes net sesute buvo nustebus  blush2.gif na o kaip dar jums sake apie dusa man tai liepe palaukti kol siulus isims. o kaip jums ? kaip aiskino kad po operacijos negalima slapinti galvos nes gali greitai sukilti temperatura  g.gif tai as i dusa lindau praejus 6dienoms po LP.

Mane tai kitos dienos ryta jau vare i dusa papurske pjuvukus kazkuo ir sake galiu slapinti tai ejau nusiprausiau ir dar galva issiploviau biggrin.gif
O as pas vyra tai dar uz jokius pinigus neiciau,nes skauda bambuke smile.gif
Na daktaras sake kad ir gali paskaudeti vis del to atkure man gimda visa nes ten per saaugas nebuvo jokios terpes
Atsakyti
man irgi kita diena nueme pleistrus ir sake, kad galiu eiti maudytis. as irgi issiploviau galva, ir zinokit, vakare siek tiek pakilo temperatura doh.gif jau issigandau, kad negalesiu vaziuoti namo, tai vakare ir ryte visur tik apsivaliau dregnomis servetelemis ax.gif taciau sesute nuramino, kad daugumai siek tiek pakyla temperatura, po to - nukrenta, juk - kazkas lindo i musus organizma rolleyes.gif
Atsakyti
As tai po narkozes atsikeliau puikiai,bet dabar tai toks silpnumas mane ima kazin nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 11, 16:17)
As tai po narkozes atsikeliau puikiai,bet dabar tai toks silpnumas mane ima kazin nieko blogo g.gif

manau nieko blogo tiesiog organizmui dar reikia poilsio juk kiekviena atsigauna skirtingai mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 16:10)
man irgi kita diena nueme pleistrus ir sake, kad galiu eiti maudytis. as irgi issiploviau galva, ir zinokit, vakare siek tiek pakilo temperatura  doh.gif jau issigandau, kad negalesiu vaziuoti namo, tai vakare ir ryte visur tik apsivaliau dregnomis servetelemis  ax.gif taciau sesute nuramino, kad daugumai siek tiek pakyla temperatura, po to - nukrenta, juk  - kazkas lindo i musus organizma  rolleyes.gif

man atrodo kiekviena ligonine turi savo standartus. man tai pries LP ryte liepe nusimaudyti po dusu , nes sake negalesiu paskui kokia savite maudytis doh.gif nu klausiau , bet nesake kad galvos neplaut, tai as grizys namo isiploviau ir man biskuti temp sukilo bet nezymiai o kai nuejau siulu issitraukt tai pasakiau, o si sako kaip tau sesute nepaske kad negalima maudytis , tai teko prisipazint kad netaip ja supratau , tai tada sako svarbu kad labai nesukilo, ir nereikejo grizt atgal i ligonine doh.gif nu zodziu matyt cia del atsargumo. g.gif
jo del lindimo i organizma tai sutinku kad tempa gali sukilti, man tai ligoninej buvo rytais 37.1 , nors visada pas mane buna zemesne temp.
Atsakyti
aha, ir man liepe pries operacija issimaudyti, buti be nieko, tik su duotais sexy naktinukais lotuliukas.gif po to, dar tokias stilingas kojinaites iki keliu apave lotuliukas.gif db reikia tik stipreti, kad butu galima grizti prie planavimu bigsmile.gif
Atsakyti
O as tai einu kiekviena diena i dusa po operacijos tai nusiprausiu paskui tas siules peroksidu pasivalau,gal tikrai negerai tas daznas dusas g.gif

Bet tai tie naktinukai tai tikrai sexyyy lotuliukas.gif Man ir uzmove tas baltas koines tai jauciausi kaip balerina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu visas sugryziusius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 11, 19:56)
Sveikinu visas sugryziusius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciulis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prisiduodu wub.gif
Tik siandien grizau namo (LP padare antradieni). Rezultatai super - cista nepiktybine (kazkokia is c raides - nepamenu lotuliukas.gif ), kiausintakiai pratekemi, endo metrijozes nera. Taigi rekiu - valioooooo lotuliukas.gif
Jei kam aktualu galesiu parasyti smukliau kas ir kaip buvo. Seip viskas gerai. Saugau pilviuka kaip aki lotuliukas.gif
Atsakyti