Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 02 09, 16:24)
Labukas mano brangiausios forumo draugutes,as jau namuose valioooooo,tai vat ne viskas tai gavosi kaip buvo tiketasi.

sveika sugrizus 4u.gif dabar ilsekis ir atgavinek jegas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 09, 19:54)
sveika sugrizus  4u.gif  dabar ilsekis ir atgavinek jegas  mirksiukas.gif

Na tikrai jegas tai reikia atgavineti nes dar vaikstau tai kaip (baba) susirietus biggrin.gif
O sakykit merginos ar ilgai ta pilva papucia? nes man jau kaip ir trecia diena po LP o dar toks dirglus jisai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 09 vasario 2012 - 20:40
Ei merginos ku jus biggrin.gif biggrin.gif
Kazin kaip sekasi commai jau lyg ir turetu buti namuciuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 09, 22:17)
Na tikrai jegas tai reikia atgavineti nes dar vaikstau tai kaip (baba) susirietus  biggrin.gif
O sakykit merginos ar ilgai ta pilva papucia? nes man jau kaip ir trecia diena po LP o dar toks dirglus jisai g.gif

man apie savaite jautesi toks dirglus o po to pradejo gereti
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 02 10, 17:16)
man apie savaite jautesi toks dirglus o po to pradejo gereti

Oi kaip gerai,nuraminai galvojau kad kas blogai,bet siandien jau biski geriau,daugiau ir pavaikstau,apsirengiau siltai ir ejau koki 100metru pasivaikscioti gryname ore,bet po to tai tik i lova norejau ir dar geriu arbata laisvinancia nes kaip pavalgai jeigu ispucia pilva tai ujujuj smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites smile.gif

as siandien jau grizau namo is po LP:) valioooo! smile.gif
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva tongue.gif is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli lotuliukas.gif operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami thumbup.gif db lieka laukti tyrimu atsakymu rolleyes.gif

na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 11:02)

ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva  tongue.gif is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli  lotuliukas.gif operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami  thumbup.gif db lieka laukti tyrimu atsakymu  rolleyes.gif

na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?  rolleyes.gif

Sveika sugryusi 4u.gif gerai kad viskas gerai praejo,o kurioje tu palatoje gulejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 11 vasario 2012 - 10:06
QUOTE(rutaute @ 2012 02 11, 11:05)
Sveika sugryusi 4u.gif gerai kad viskas gerai praejo,o kurioje tu palatoje gulejai?

aciu 4u.gif

as gulejau 1 palatoje, pirmame aukste, o operacijos diena - pooperacineje palatoje, antrame aukste . o tu kur? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 11 vasario 2012 - 10:09
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 11:08)
aciu  4u.gif

as gulejau 1 palatoje, pirmame aukste, o operacijos diena - pooperacineje palatoje, antrame aukste . o tu kur?  rolleyes.gif

O as antrame aukste 6 palatoje gulejau mane tik ketvirtadieni paleido is ligonines nes ir teko LP daryti,maciau kad ten reanimacija ketvirtadieni pilnutele buvo,o kaip savijauta tavo? man tai iki dabar dar pilvuka aplink bamba skauda kazkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 11, 11:17)
O as antrame aukste 6 palatoje gulejau mane tik ketvirtadieni paleido is ligonines nes ir teko LP daryti,maciau kad ten reanimacija ketvirtadieni pilnutele buvo,o kaip savijauta tavo? man tai iki dabar dar pilvuka aplink bamba skauda kazkaip verysad.gif

tfu tfu tfu, zinok, pakankamai gerai rolleyes.gif aisku, "zvengti" negaliu, koseti ir sunkoka, bet kazkokio skausmo nejauciu. man siek tiek maude desini peti, bet gal nugulejau g.gif is po operacijos man jautresnes buvo tos dvi apatines skylutes g.gif
jep, jep, 4ni pooperacineje buvome vienu metu net 5.
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 11:36)
tfu tfu tfu, zinok, pakankamai gerai  rolleyes.gif aisku, "zvengti" negaliu, koseti ir sunkoka, bet kazkokio skausmo nejauciu. man siek tiek maude desini peti, bet gal nugulejau  g.gif is po operacijos man jautresnes buvo tos dvi apatines skylutes  g.gif
jep, jep, 4ni pooperacineje buvome vienu metu net 5.

Aha man tai net prisiliesti neina prie tos bambos is skausmo bet taip gal ir turi buti,kol sugis,siaip dar taip ir silpnoka tai stengiuosi daug skysciu gerti,matai man tai histero metu buvo pradurta gimda,todel ir dare LP kad ja susiuti paskui
Na va buciau zinojusi kad tu pirmoje palatoje guli,buciau atejus aplankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 11:02)

sveika sugrizus 4u.gif kaip dziugu kad LP praejo sklandziai ir beveik nieko blogo nerasta. dabar ilsekis ir gretai atgausi jegas 4u.gif
as tai buvau paleista penktadienio ryta ir jau pirmadieni pilnu pajegumu darbe darbavausi, na tiesa peciai dar truputi skaudejo bet daugiau tai jokio diskomforto. man tik labai keista man po LP tai jokio pilvo nebuvo sakyciau gal net idubes ir prie nugaros prilipes buvo lotuliukas.gif
na tai kada merginos jums siulus trauks ir kada leido smileysex.gif nes kiekvienas guydytojas skirtingai daro tai idomu blush2.gif cakauna zuose blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti