QUOTE(rutaute @ 2012 02 06, 19:50)
nusipirkau as mikrolax klizmutes dvi tai viena siandien o kita is pacio ryto pasidarysiu
Man mmm turetu tos jau vadinamos buti kazkur 9d tai tiek krutine skauda,neina net prisiliesti ir temp tokia nzn 37,1 na man i gala ciklo visada taip buna
Man mmm turetu tos jau vadinamos buti kazkur 9d tai tiek krutine skauda,neina net prisiliesti ir temp tokia nzn 37,1 na man i gala ciklo visada taip buna
o tau klizmutes ne is vakaro abi liepe pasidaryt man tai is vakaro ir jau nuo ryto jokio vandens ir maisto matai o tau viena ryte kita vakare , na gal skirtingai man tai liepe is vakaro 16 ir 18 val darytis
na o tau krutine visada skauda pries mmm o gal netycia
Papildyta:
QUOTE(astele1 @ 2012 02 05, 23:48)
sveikos merginos, gal kuriai teko darytis laparoskopija pas gydytoja Treis Rygoje? Mnes kita sav si operacija laukia. LT dariausi, bet nezinau kaip Rygoje, kaip pasiruosti organizma. Gal galit kuri pasidalinti patirtim?aciu
as siulyciau pas mergaites, kurios lankosi pas Treis klaustis, nes cia merginos dazniausiai LT daros. yra skyrelis apie embrions klinika (tikiuos gerai parasiau ) bet manau kad pasiruosimas taip pat kaip ir cia Lt
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 16:00)
sveikutes,
man vel iskilo nenormalus klausimai koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip? jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus
man vel iskilo nenormalus klausimai koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip? jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus
as tai pirkau neptuno vandeni reikejo 2l tai pirkau 1.5l ir 0.5l o miltelius maisiau atitinkamu santykiu ir geriau liepe geriausiai per keleta val isgerti na kuo greiciau . tada buvo vasara tai normaliai vanduo , o dabar taip salta brrr nezinau turbut bus sunkiau ji gerti mineralinio tai kazin