Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 02 06, 19:50)
nusipirkau as mikrolax klizmutes dvi tai viena siandien o kita is pacio ryto pasidarysiu smile.gif

Man mmm turetu tos jau vadinamos buti kazkur 9d tai tiek krutine skauda,neina net prisiliesti ir temp tokia nzn 37,1 na man i gala ciklo visada taip buna

o tau klizmutes ne is vakaro abi liepe pasidaryt g.gif man tai is vakaro ir jau nuo ryto jokio vandens ir maisto g.gif matai o tau viena ryte kita vakare , na gal skirtingai man tai liepe is vakaro 16 ir 18 val darytis ax.gif

na o tau krutine visada skauda pries mmm o gal netycia nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(astele1 @ 2012 02 05, 23:48)
sveikos merginos, gal kuriai teko darytis laparoskopija pas gydytoja Treis Rygoje? Mnes kita sav si operacija laukia. LT dariausi, bet nezinau kaip Rygoje, kaip pasiruosti organizma. Gal galit kuri pasidalinti patirtim?aciu

as siulyciau pas mergaites, kurios lankosi pas Treis klaustis, nes cia merginos dazniausiai LT daros. yra skyrelis apie embrions klinika (tikiuos gerai parasiau blush2.gif ) bet manau kad pasiruosimas taip pat kaip ir cia Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 16:00)
sveikutes,

man vel iskilo nenormalus klausimai  blush2.gif  doh.gif  koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip?  doh.gif  blush2.gif jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus  ax.gif

as tai pirkau neptuno vandeni reikejo 2l tai pirkau 1.5l ir 0.5l o miltelius maisiau atitinkamu santykiu ir geriau liepe geriausiai per keleta val isgerti na kuo greiciau . tada buvo vasara tai normaliai vanduo , o dabar taip salta brrr nezinau turbut bus sunkiau ji gerti blush2.gif 4u.gif mineralinio tai kazin schmoll.gif
Atsakyti
Taip man visada pries mmm buna kad skauda krutine,tikrai as ne nestuke.gif ,nes tokiu nestuke.gif stebuklu nebuna, tikiuosi tik po histero kad pataisys mane ir greitai tapsiu nestuke.gif Na ka merginos Sekmes jums visoms, kaip grysiu is ligonines prisiduosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 06, 20:53)
Taip man visada pries mmm buna kad skauda krutine,tikrai as ne nestuke.gif ,nes tokiu nestuke.gif stebuklu nebuna,  tikiuosi tik po histero kad pataisys mane ir greitai tapsiu nestuke.gif Na ka merginos Sekmes jums visoms, kaip grysiu is ligonines prisiduosiu wub.gif

Sekmes didziausios rutaute:) mes su tavim.VISKAS BUS GERAI:) Lauksim taves lb:)
Atsakyti
idomu, kaip rutautei ax.gif rolleyes.gif

as jau susikroviau tase, bet atrodo, kad issikraustyciau, nes i viena nebetelpa mineralinis ir pan. doh.gif idomu, ar kitoms panasiai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 07, 16:13)
idomu, kaip rutautei  ax.gif  rolleyes.gif

as jau susikroviau tase, bet atrodo, kad issikraustyciau, nes i viena nebetelpa mineralinis ir pan.  doh.gif idomu, ar kitoms panasiai?  doh.gif

taip taip man ir taip buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 02 07, 15:56)
taip taip man ir taip buvo  biggrin.gif

Aga man irgi, maniau kad juoksis visi is manes , bet paaiskejo kad visai tai normalu. Mineralini beje nesiausi atskirai net irgi i tase netilpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 15:00)
sveikutes,

man vel iskilo nenormalus klausimai  blush2.gif  doh.gif  koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip?  doh.gif  blush2.gif jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus  ax.gif

Imčiau tik negazuotą. Nes nuo gazuoto pučia pilvuką, o po LP kiekvienas burbuliukas pilve bent man buvo kaip peilio dūris. Ir tikrai labai labai svarbu daug gerti, kad viduriai neužkietėtų po operacijos drinks_cheers.gif Nes kitaip kiekvienas rimtas reikalas- drama biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o per kiek tas baisulinis pilvo išpūtimas po LAP praeina?

Aš kaip tik atsibudau po narkozės, tokia išpūsta buvau kad net nesupratau kas darosi doh.gif
Dar labai keista, bet nugara ir strėnas skauda g.gif
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 07, 14:13)
idomu, kaip rutautei  ax.gif  rolleyes.gif

as jau susikroviau tase, bet atrodo, kad issikraustyciau, nes i viena nebetelpa mineralinis ir pan.  doh.gif idomu, ar kitoms panasiai?  doh.gif

aš pasiemiau mažuliuką 0,5l negazuoto vandenuko, o paskui vyras apie pietus atvažiavo ir atvežė daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 07 vasario 2012 - 16:37
sakykit, mergaites, juk nuvykus i ligonine, reikia registraturoje uzsiregistruoti? doh.gif as ja upradedu stresuoti ax.gif doh.gif
Atsakyti
Palauk i kokia tu vyksi? As i Kauno KGN nuvariau tai ten jo, pirmiausia sesute uzrase mane i knyga, tada jau gulde biggrin.gif
Atsakyti
gal yra is jusu kas daresi LP antakalnio klinikose? kokie ispudziai ir atsiliepimai:) 4u.gif
Atsakyti
Labukas mano brangiausios forumo draugutes,as jau namuose valioooooo,tai vat ne viskas tai gavosi kaip buvo tiketasi.
Pagulde mane antradienio ryte i ligonine ir jau 11:20 gulejau operacineje,kaip nekeista bet visai nebijojau,prijunge daug aparatu ir po truputele pradejo leisti narkoze,taip gera pasidare ir net nzn kada uzmigau,atsikeliau reanimacijoje paziurejau i buvo 13val galvoju kad ilgokai greitai labai atsikeliau tik toks saltis krate ir ziauriai skaudejo pilva,ciupt as uz jo ogi pajutau kad trys pleistiukai uzklijuoti,jau sakau kazkas negero cia buvo,nes LP nebuvo numatyta,tai pasirodo histero metu man buvo pradurta gimda,nes ji buvo taip ziauriai suaugus,jog net nebuvo imanoma kad neprasidurs,tiesiog sake (sulipink du lapus ir bandyk juos graziai atskirti),per LP susiuvo mano gimd.
O siaip visa kita ka buvo galima pamatyti LP metu visi organai tvarkoje,
Visa problema gimdoje
Todel ir teko ilgiau uzsibuti ligonineje,dabar tai saugau savo pilva valgau ir bijau kad tik nepustu pilvo,nes toks ziaurus skausmas kaip ispucia,einu susirietusi,
Taigi o pacios operacijos tikrai nereikia bijoti,sitiek as nervu sau iseikvojau,o bereikalo tikrai nera ko bijoti.Tik tas nemalonu man bent jau tas pilvo issiputimas
Atsakyti