Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 05, 19:05)
Comma, viskas praeis puikiai, tikrai nera ten taip baisu kaip isivaizduojate.  smile.gif O veztis galite visus tris, kai vienas pabos, imsites kito, nors man skaityti knyga sekesi nekaip, istisai miegojau, turbut nuo nuskausminamuju.  smile.gif

o as tai isvis nemiegojau ir sesles jau pyktelejusios buvo blush2.gif kai dare LP su labai fainom merginom gulejau tai laikas buvo praleistas super tiesiog kaip sanatorijoj (cia siauliuose) ax.gif o per histero su SM mergaitem susipazinau ir laiko nebuvo nieko skaityti ar rasyti dalinomes patirtimi ax.gif nu as tokia nelabai megstanti tyleti tai pasiseke kad jos ir barskuciai buvo lotuliukas.gif tad knygos ir kryziazodziai taip ir liko spintelej ,
na o tau comma pasiulyciau pasiimtai viska juk nezinai gal visko noresis bigsmile.gif paskui nervinsies sakysi kokio velnio negalejau pasiimt knygos jei jos neturesi mirksiukas.gif
Atsakyti
As palatoje gulejau su tarskute, sheila102 tavo antrininke hihihi.gif , siaip pati megeja irgi patarsketi, bet kai reikalas rimtas, as labai susikaupusi bunu cool.gif lotuliukas.gif , zinoma diena prabego greitai, tik jau velai vakare erzino tas tarskejimas, teko ikalbineti, kad isgertu atnesta seseles tablete pries miega (tokias duoda visiems, kad geriau miegoti nakti pries operacija) , tai nutilo ir uzmigo. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merguces,

kaip visada daug pries operacija stresuojanciu 4u.gif Gaila, kad sitas skyrelis netusteja, bet dziugu kad yra kas palaiko ir paguodzia.

Laikau kumstukus uz jus visas kad streso butu kuo maziau ir viskas praeitu kuo sklandziau 4u.gif
Mano palatoje gulejo moteris kuriai ispjove irgi 8 cm cista, irgi su plaukiukais dantukais ir visu kitu kraupiu turiniu. Sake gydytojas kad ji ja gavo dar budama motinos isciose, apie kazkeliolikta savo gyvenimo savaite. Tai jos brolis ar sesuo dvyne. Nezinojau kad tokiu dalyku buna. Bet pasirodo, buna.

As tai buvau pasiemusi tris knygas, nes nezinojau kokia noresiu skaityti, kokia bus nuotaika, pasiemiau ausinuka, radijui klausyt, ir dainu prisirasius dar buvau kad nuotaika palaikytu. Zodziu nuo nuobodulio buvau pasiruosus gintis kaip reikiant biggrin.gif Pati siaip labai plepi, bet ten susipazinau su tiek moteru kad jau nuo bendravimo irgi norejosi poilsio ir kad kas duotu ramiai pasnausti ir paskaitineti knyga biggrin.gif bet buvo laaaabai siaip smagu, tikrai kaip kokioj sanatorijoj. Net namo nesinorejo paskui lotuliukas.gif Taip kad toms, kurios jaudinasi labai, irgi gali taip nutikti thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai cia JUS visos visos labai palaikote ir esate saunios:super thumbup.gif thumbup.gif
net kaip uzeini i si skireli, pasiskaitai,paskui net ramiau buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 05, 17:05)
Comma, viskas praeis puikiai, tikrai nera ten taip baisu kaip isivaizduojate.  smile.gif O veztis galite visus tris, kai vienas pabos, imsites kito, nors man skaityti knyga sekesi nekaip, istisai miegojau, turbut nuo nuskausminamuju.  smile.gif

MB sake atvaziuos ir neleis miegoti lotuliukas.gif JIs ta moka - taip jau buvo po histeroskopijos blush2.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif Bijoti nebijau. Gal geriau savo baimes taip iliustruociau perfrazavus posaki, kad didziausia svente yra jos laukimas wub.gif Taip ir su operacija - didziausia baime iki jos... blush2.gif Zinau, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Egle, kuriam laikui biuletenis? Ar jau ryt minsi darbelin? mirksiukas.gif
Papildyta:
Aciu uz patarimus 4u.gif
Grisiu - prisiduosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuriai teko darytis laparoskopija pas gydytoja Treis Rygoje? Mnes kita sav si operacija laukia. LT dariausi, bet nezinau kaip Rygoje, kaip pasiruosti organizma. Gal galit kuri pasidalinti patirtim?aciu
Atsakyti
sveikutes,

man vel iskilo nenormalus klausimai blush2.gif doh.gif koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip? doh.gif blush2.gif jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 16:00)
sveikutes,

man vel iskilo nenormalus klausimai  blush2.gif  doh.gif  koki mineralini vandeni geriau veztis: gazuota ar negazuota? be to, kaip tuos miltelius vartojot? susipylet iskart i visa mineralinio vandens buteli ar kaip?  doh.gif  blush2.gif jetau, kaip kvailai jauciuosi, uzduodama tokius klausimus  ax.gif

Kisvaida o tave guldo jau rytoj?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 06, 18:55)
Kisvaida o tave guldo jau rytoj?

nea, mane guldo treciadieni unsure.gif

kaip tavo frontas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 06 vasario 2012 - 18:02
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 18:57)
nea, mane guldo treciadieni  unsure.gif

kaip tavo frontas?  rolleyes.gif

Ai kaip as cia susimaisiau smile.gif Gavojau butume susitike smile.gif
Na ka jau daiktai sukrauti nors kiek ten tu daiktu,juk jeigu gerai viskas rytoj grysiu namuciu,o mane tai ryte rytoj operuos,siaip tai dabar kazkaip visai nebijau,netgi laukiu,atrodo kad kad kazkas gero bus,tikuosi pagydys mane, smile.gif
O dabar tai eisiu i dusa grazintis smile.gif ,
Dar sakau reiktu koju nagus nusilakuoti ,kad graziau atrodytu lotuliukas.gif
O kaip tavo nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 06, 19:23)
Ai kaip as cia susimaisiau smile.gif Gavojau butume susitike smile.gif
Na ka jau daiktai sukrauti nors kiek ten tu daiktu,juk jeigu gerai viskas rytoj grysiu namuciu,o mane tai ryte rytoj operuos,siaip tai dabar kazkaip visai nebijau,netgi laukiu,atrodo kad kad kazkas gero bus,tikuosi pagydys mane, smile.gif
O dabar tai eisiu i dusa grazintis smile.gif ,
Dar sakau reiktu koju nagus nusilakuoti ,kad graziau atrodytu lotuliukas.gif
O kaip tavo nuotaikos?

is ryto operuoja? ta pacia diena paleis? g.gif gal ir mane? g.gif

galvoju ir as nusilakuoti koju nagus lotuliukas.gif

kol kas normaliai as, ryt jau labiau jaudinsiuos doh.gif

as taip pat esu nusiteikus optimistiskai, kad viskas po LP bus tik geriau ir greiciau sulauksim vaisingo rezultato blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 06, 19:26)
is ryto operuoja? ta pacia diena paleis?  g.gif gal ir mane?  g.gif

galvoju ir as nusilakuoti koju nagus  lotuliukas.gif

kol kas normaliai as, ryt jau labiau jaudinsiuos  doh.gif

as taip pat esu nusiteikus optimistiskai, kad viskas po LP bus tik geriau ir greiciau sulauksim vaisingo rezultato  blush2.gif  wub.gif

Man daro histeroskopija,tai todel ir liepe is ryto atvaziuoti ir sake jeigu viskas thumbup.gif ,tai vakare gelesiu vaziuoti namo,
nusipirkau as mikrolax klizmutes dvi tai viena siandien o kita is pacio ryto pasidarysiu smile.gif

Man mmm turetu tos jau vadinamos buti kazkur 9d tai tiek krutine skauda,neina net prisiliesti ir temp tokia nzn 37,1 na man i gala ciklo visada taip buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 06 vasario 2012 - 18:51