Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Dosera @ 2012 02 05, 13:16)
Katauske.egle - smagu, kad po LP gerai jautiesi ir spinduliuoji optimizmą  biggrin.gif , o kurios stadijos endo tau rado?

drinks_cheers.gif tikrai saunu kad viskas gerai praejo ir tryksti optimizmu jo biskuti kartais pritruksta doh.gif o kai paskaitai tai ir vel tiketi norisi.
na o man po LP siandien prasideda 8 ciklas po LP mano ciklas sutrumpejo is 28 d paliko 26 o net antras ciklas po lp yra 24d doh.gif baisu ..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 05, 12:28)
drinks_cheers.gif tikrai saunu kad viskas gerai praejo ir tryksti optimizmu jo biskuti kartais pritruksta  doh.gif o kai paskaitai tai ir vel tiketi norisi.
na o man po LP siandien prasideda 8 ciklas po LP mano ciklas sutrumpejo is 28 d paliko 26 o net antras ciklas po lp yra 24d  doh.gif baisu ..... unsure.gif

Jau man gydytoja apie ta stadija nieko nebesake,bet kaip supratau jau ziauriausia,nes ji sake jau manoji cista neeiline,visko pilna,dar kitaip vadinama dermoidine cista,ir nieko nebelaukt pasake o greit operuot, kad nebutu paskui baisiau. Ziauria baisybe turejau mergaites,tikrai ziauria.( ta dermoisine tai pilna piebalu,plauku ir kremzliu). Nusiraminkit brangiosios,viskas bus gerai. Tikekit savim. Mes visos viena su kita mintimis,laikykites:* 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 05, 12:44)
Jau man gydytoja apie ta stadija nieko nebesake,bet kaip supratau jau ziauriausia,nes ji sake jau manoji cista neeiline,visko pilna,dar kitaip vadinama dermoidine cista,ir nieko nebelaukt pasake o greit operuot, kad nebutu paskui baisiau. Ziauria baisybe turejau mergaites,tikrai ziauria.( ta dermoisine tai pilna piebalu,plauku ir kremzliu). Nusiraminkit brangiosios,viskas bus gerai. Tikekit savim. Mes visos viena su kita mintimis,laikykites:* 4u.gif

Man buvo islukstenta 7 cm cista:(
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 05, 11:48)
Papildyta:

Man buvo islukstenta 7 cm cista:(

Ajna sau blink.gif
Rasau jau gal 15 posta - vis nuluzta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 05, 12:50)
Ajna sau  blink.gif
Rasau jau gal 15 posta - vis nuluzta  doh.gif

BAIK g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 05, 11:53)

Aha ir jau nuo vakar vis bandau pasisakyti, bet nuluzta ax.gif
Vakar perskaiciau, kad menesi negalesi dirbti - persigandau doh.gif Vajei pagalvojau, o siandien jau aiskiau - cista operavo ir dar tokia slykscia doh.gif Matyt fizinio darbo negalesi menesi dirbti, o as pagalvojau biuleteni turesi menesiui lotuliukas.gif
O as siandien jau deduosi daiktus - rytoj ligoninen )gal darys zarnyno valyma), o poryt LP. Labiausiai bijau adatu po LP blush2.gif Be nuskausminaju niekaip po operacijos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 05 vasario 2012 - 13:25
QUOTE(Comma @ 2012 02 05, 13:23)
Aha ir jau nuo vakar vis bandau pasisakyti, bet nuluzta  ax.gif
Vakar perskaiciau, kad menesi negalesi dirbti - persigandau doh.gif Vajei pagalvojau, o siandien jau aiskiau - cista operavo ir dar tokia slykscia  doh.gif Matyt fizinio darbo negalesi menesi dirbti, o as pagalvojau biuleteni turesi menesiui  lotuliukas.gif
O as siandien jau deduosi daiktus - rytoj ligoninen )gal darys zarnyno valyma), o poryt LP. Labiausiai bijau adatu po LP blush2.gif Be nuskausminaju niekaip po operacijos?  blush2.gif

O tau kas cista,mioma ar kas dar?viena moteris gulejo su mioma,tai jei taip neskaudejo po operacijos kaip man,nes jai nebuvo ikistas drenazas- tokia slangute su maiseliu is vienos skylutes,vale viska ta slangute is manes,visus negerumus prie kiausides,tai su tuo drenazu lb skaudejo,visom leido nuskausminamuosius,visom ir tau tikrai leis. Nepergyvenk mazut,viskas bus gerai. Zarnyna tikrai valys,nes lengvesnis priejimas yra,nenusigask o tik dziaukis. Taip fizinio darbo negaliu dirbt visai,nei tampyt nieko. Tik tu nepergyvenk,pamatysi kaip is po operacijos palengves,kaip bus gera. As tai pries operaciija net su seselem juokavau,juokinau visus:) aisku jau kai veze viduje ne juokais virpejau,bet nepasidaviau jauduliui,daktarai dar dave raminamuju tablete isgert.
Papildyta:
Ir nebus tu adatu,kateteri ikis tau ir pro ten leis vaistukus,tikrai neskaudu. Nepergyvenk,o dziaukis kad jau panaikins tau viska kas negerai.
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 05, 12:36)
O tau kas cista,mioma ar kas dar?

Man ieskos (tikiuosi neras) endometriozes g.gif O ir cista kazkokia neuzauga yra - gydytoja taip tiksliai ir nepasake ar ja salins. Tik karta uzsimine, kad jei bus reikalinga tai LP metu pasalins.
O kokius vaistus zarnyno valymui liepe gerti? Gal reikia n usipirkti paciai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 05, 16:07)
Man ieskos (tikiuosi neras) endometriozes g.gif  O ir cista kazkokia neuzauga yra - gydytoja taip tiksliai ir nepasake ar ja salins. Tik karta uzsimine, kad jei bus reikalinga tai LP metu pasalins.
O kokius vaistus zarnyno valymui liepe gerti? Gal reikia n usipirkti paciai?  ax.gif

Man dare klyzmutes viena vakare,kita ryte:) Nebijok tik,kai grysi iskart ir parasyk.
Atsakyti
Comma dideliausios tau sekmes, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na o as ir jau rytoj ruosiesiu-antradieniui blink.gif
Dar nors tiek gerai kad ryte man i ligonine reikes atvykti,o ne pries diena praleisti ligonineje,na ir jei bus viskas thumbup.gif tai vakare vaziuosiu namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 05, 18:07)
Comma dideliausios tau sekmes, 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na o as ir jau rytoj ruosiesiu-antradieniui blink.gif
Dar nors tiek gerai kad ryte man i ligonine reikes atvykti,o ne pries diena praleisti ligonineje,na ir jei bus viskas thumbup.gif  tai vakare vaziuosiu namo smile.gif

mergaitems visoms kuriu laukia LP ar histero 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik nesijaudinkit ir nusiraminkit dar nuo streso sunegaluosit mirksiukas.gif viskas bus gerai ir tik gerai 4u.gif
comma jei valys zarnyna tai ir paskirs kokius vaistus pirkt juk ligoninej yra vaistine as tai viska joje pirkau. mirksiukas.gif laikysim kumstukus uz visas mergaites ir jus visos grisit tik su gerom naujienom 4u.gif sekmes visoms ir kuo maziau nerveliu tausokim juos nes nuo ju visos ligos blush2.gif
Atsakyti
Aciu palaikymo komandai 4u.gif
Merginos ka geriau pasiimti - kryziazodzius, knyga ar mezgini? ax.gif
Atsakyti
Comma, viskas praeis puikiai, tikrai nera ten taip baisu kaip isivaizduojate. smile.gif O veztis galite visus tris, kai vienas pabos, imsites kito, nors man skaityti knyga sekesi nekaip, istisai miegojau, turbut nuo nuskausminamuju. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 05 vasario 2012 - 18:05