QUOTE(Comma @ 2012 02 03, 15:08)
Sveika sugrizus
Kodel net 5 dienas gulejai? Kas nors ne taip buvo?
Papasakok smulkiau, pleace
Merginos cia rase, kad kai kurias net ta pacia diena paleidzia, arba ligoninej praleidzia 3 dienas, iskaitant ir zarnyno valyma is vakaro... As jau pirmadieni einu gultis i ligonine, o antradieni - LP darys. Buvau nusiteikus treciadieni namo grizti...
Optimiste as, ania?
Tu neisigask,viskas buvo gerai,tiesiog mane operavusi gydytoja vis stebejo,nesamone kazkokia kad kitas jau kita diena paleidzia,juk kita diena dar lasaline lasina,o ir vaistus teina leist,ir gydytojas apsiziuret. Operacija truko apie valanda su puse,kazkur valandele kol atsgavau pagulejau pooperacinej palatoj,kai parveze y palata labai norejau gert,sesele truputuka dave ir apsivemiau,taip sake buna daugumai is po narkozes,poto ejau y tualeta nes reikejo slapimo,tai norejau keltis iskart,sesute man padejo,bet as pradejau balti ir vel pagulde y lova. Viskas gerai tik kad tas skylutes skaudejo.Man buvo ikistas toks drenazas,jis ikisamas kad isivalytu skyciai visi,negerumai dar visi,tai paskui kai iseme buvo labai gerai. Sunku juoktis ir koset,nes dar nesugijusios tos skylutes,va pirmadieni jau siuliukus istrauks,ir menesi laiko neleido dirbt visai. Nebijok,tik aisku baisokai man buvo ta klyzma,bet viskas gerai,juokiausi as lb tame tulike,galvoju o to tai dar nera buve:DDDD viskas labai liuks. NEBIJOK TIKRAI
Papildyta:
Mergytes viskas bus gerai, mes visos viena kita palaikom,as ir labai bijojau tikrai,bet kai atsiguliau zinojau kad esu labai gerose rankose ir tu blogu minciu net nebebuvo. Gulejau jurininku ligonineje,operavo gydytoja Drulyte.As sirdi tai gydytojai galeciau atiduot uz viska:) Nebijokit mergaites,turesim leliuku,viskas bus gerai.