Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 03, 13:44)
Labutis brangiosisos,pagaliau gryzau is po laporaskopijos namucio,pragulejau 5 dienas,kokia esu laiminga kad operacija pavyko,aisku savijauta nekokia,skauda pilva-tas skylutes,sunku juoktis ir koset,bet viskas gerai.Linkiu visom visom isioperuot tas visas bjaurybes ir laukti stebuklelio. Mes stiprios istversim viska:)

Labai dziugu girdeti kad viskas gerai pavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu greiciau pasveikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 03, 14:44)
Labutis brangiosisos,pagaliau gryzau is po laporaskopijos namucio,pragulejau 5 dienas,kokia esu laiminga kad operacija pavyko,aisku savijauta nekokia,skauda pilva-tas skylutes,sunku juoktis ir koset,bet viskas gerai.Linkiu visom visom isioperuot tas visas bjaurybes ir laukti stebuklelio. Mes stiprios istversim viska:)

sveika sugryzus 4u.gif belieka laukti geru rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Katauske.egle @ 2012 02 03, 11:44)

Sveika sugrizus 4u.gif
Kodel net 5 dienas gulejai? Kas nors ne taip buvo? g.gif Papasakok smulkiau, pleace blush2.gif
Merginos cia rase, kad kai kurias net ta pacia diena paleidzia, arba ligoninej praleidzia 3 dienas, iskaitant ir zarnyno valyma is vakaro... As jau pirmadieni einu gultis i ligonine, o antradieni - LP darys. Buvau nusiteikus treciadieni namo grizti... g.gif Optimiste as, ania? lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, neatsimenu, ar gulantis į Raud. Kryžių Vilniuje reikia ligoninėn prisistatyti iki 11 val. ryto ar nuo 11 val. ryto ? doh.gif Manau, visom tą patį laiką sako. Pirmą kart gulsiu ant operacinio stalo, tai iš baimės galva jau visai nebeveikia unsure.gif .
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Egle, smagu, kad viskas gerai pavyko ir kad jau namie smile.gif O rado ką nors?

QUOTE(Comma @ 2012 02 03, 15:08)
Buvau nusiteikus treciadieni namo grizti...  g.gif Optimiste as, ania?  lotuliukas.gif

Nia, realistė, manau biggrin.gif

Aš tą pačią dieną tikėjaus grįžt namo - taip ir nutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 02 03, 16:20)
Sveikos wink.gif

Egle, smagu, kad viskas gerai pavyko ir kad jau namie smile.gif O rado ką nors?
Nia, realistė, manau biggrin.gif

Aš tą pačią dieną tikėjaus grįžt namo - taip ir nutiko smile.gif

Fuuuu... net atsidusau, nes depresuha kyla kai pagalvoju, kad ilgiau reiks ligoninej buti doh.gif Aciu Grim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 03, 21:11)
Fuuuu... net atsidusau, nes depresuha kyla kai pagalvoju, kad ilgiau reiks ligoninej buti  doh.gif  Aciu Grim  4u.gif

Man tai pat jau depresija uzejo,kad ir kaip veju tas mintis,zinau kad viskas bus gerai,yra didziule palaikymo komanda 4u.gif ,bet vat ,tokia jau as esu, kad ziauriai bijau,prisigalvoju sau visokiu komplikaciju nu vienu zodziu iki antradienio is vis stogas pavaziuos doh.gif verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 03, 15:08)
Sveika sugrizus  4u.gif
Kodel net 5 dienas gulejai? Kas nors ne taip buvo? g.gif Papasakok smulkiau, pleace  blush2.gif
Merginos cia rase, kad kai kurias net ta pacia diena paleidzia, arba ligoninej praleidzia 3 dienas, iskaitant ir zarnyno valyma is vakaro... As jau pirmadieni einu gultis i ligonine, o antradieni - LP darys. Buvau nusiteikus treciadieni namo grizti...  g.gif Optimiste as, ania?  lotuliukas.gif

Tu neisigask,viskas buvo gerai,tiesiog mane operavusi gydytoja vis stebejo,nesamone kazkokia kad kitas jau kita diena paleidzia,juk kita diena dar lasaline lasina,o ir vaistus teina leist,ir gydytojas apsiziuret. Operacija truko apie valanda su puse,kazkur valandele kol atsgavau pagulejau pooperacinej palatoj,kai parveze y palata labai norejau gert,sesele truputuka dave ir apsivemiau,taip sake buna daugumai is po narkozes,poto ejau y tualeta nes reikejo slapimo,tai norejau keltis iskart,sesute man padejo,bet as pradejau balti ir vel pagulde y lova. Viskas gerai tik kad tas skylutes skaudejo.Man buvo ikistas toks drenazas,jis ikisamas kad isivalytu skyciai visi,negerumai dar visi,tai paskui kai iseme buvo labai gerai. Sunku juoktis ir koset,nes dar nesugijusios tos skylutes,va pirmadieni jau siuliukus istrauks,ir menesi laiko neleido dirbt visai. Nebijok,tik aisku baisokai man buvo ta klyzma,bet viskas gerai,juokiausi as lb tame tulike,galvoju o to tai dar nera buve:DDDD viskas labai liuks. NEBIJOK TIKRAI
Papildyta:
Mergytes viskas bus gerai, mes visos viena kita palaikom,as ir labai bijojau tikrai,bet kai atsiguliau zinojau kad esu labai gerose rankose ir tu blogu minciu net nebebuvo. Gulejau jurininku ligonineje,operavo gydytoja Drulyte.As sirdi tai gydytojai galeciau atiduot uz viska:) Nebijokit mergaites,turesim leliuku,viskas bus gerai. thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes,

mergaites, kurioms jau atlikta LP, ar jus i ligonine vezetes ir sportines kelnes bei maikute? ar ten nuvykus, iskart soki i naktinukus ir chalata? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 05, 13:59)
sveikutes,

mergaites, kurioms jau atlikta LP, ar jus i ligonine vezetes ir sportines kelnes bei maikute? ar ten nuvykus, iskart soki i naktinukus ir chalata?  blush2.gif  ax.gif

as veziausi savo kelnes ir keleta maikuciu nes nuo vaistu labai prakaitavau.duoda ir ligoninej tuos sexi biggrin.gif naktinius bet man su savo maloniau
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 05, 12:59)
sveikutes,

mergaites, kurioms jau atlikta LP, ar jus i ligonine vezetes ir sportines kelnes bei maikute? ar ten nuvykus, iskart soki i naktinukus ir chalata?  blush2.gif  ax.gif

jei dar karta vaziuociau , tai pasiimciau sportines kelnes ir maikute , nes man dare zarnyno valyma , tai visa diena erzino su naktiniais vaiksciot , bet jei nedarytu valymo turbut vezciaus tik naktinius 4u.gif
Atsakyti
Katauske.egle - smagu, kad po LP gerai jautiesi ir spinduliuoji optimizmą biggrin.gif , o kurios stadijos endo tau rado?
Atsakyti