Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Grim @ 2012 01 30, 22:37)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 01 30, 20:16)
Labukas, as gulejau pries pora savaciu. Nu galiu pasakyti, kad saltoka. as gulejau pirmoj palatoj, tai pute nuo lango. Chalata aisku im siltesni. O naktinius kaip tau potogiau. O kas tave operuos?

Dėkui, kad atsakei į mano žinutę - truputį aiškiau ką dėtis aciuks.gif . Mane Ališauskas operuos.
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 01 30, 21:18)
Kaip faina didziausi didziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  :4u:Butu gerai ir man kaip nors issisukti,bet jauciu nepavyks doh.gif

QUOTE(Grim @ 2012 01 30, 22:37)

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 30, 23:30)

QUOTE(Comma @ 2012 01 31, 00:22)
Geras  mirksiukas.gif sveikiju wub.gif

QUOTE(ryzik @ 2012 01 31, 14:27)

Aciu mergytes mirksiukas.gif
tikrai didelis akmuo nukrito,nes labai bijojau,nors ir zinau,kad praktiskai nera ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosera @ 2012 01 31, 16:37)
Dėkui, kad atsakei į mano žinutę - truputį aiškiau ką dėtis  aciuks.gif . Mane Ališauskas operuos.

Mane irgi operavo Alisauskas. Labai fainas gyditojas. Labai aiskiai viska isaiskino. O tai tai kas tau yra? Kada operuos?
Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 31, 19:57)
Aciu mergytes  mirksiukas.gif
tikrai didelis akmuo nukrito,nes labai bijojau,nors ir zinau,kad praktiskai nera ko blush2.gif

O man mergaites vel an kaires kiausides atsirado geltonkuno sukaupimas. Gyne taip isgasdino, kad vel reikes operuotis. verysad.gif verysad.gif O po operacijios tik dvi savaites praejo. doh.gif doh.gif Nejaugi taip greitai isaugo???? Tai dave siuntima pas gyditoja, kuris operavo. Rytoj viska zinuosiu. Kas mane lauks toliau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 01, 14:01)
Mane irgi operavo Alisauskas. Labai fainas gyditojas. Labai aiskiai viska isaiskino. O tai tai kas tau yra? Kada operuos?
Papildyta:

O man mergaites vel an kaires kiausides atsirado geltonkuno sukaupimas. Gyne taip isgasdino, kad vel reikes operuotis. verysad.gif  verysad.gif  O po operacijios tik dvi savaites praejo. doh.gif  doh.gif  Nejaugi taip greitai isaugo???? Tai dave siuntima pas gyditoja, kuris operavo. Rytoj viska zinuosiu. Kas mane lauks toliau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nesijaudink, gal bus viskas gerai ,mazu kokiais vaistukais pasisalins dar tas geltonkunis,
Bet tai kaip cia taip galejo atsinaujinti jeigu po operecijos tik dvi savaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 01, 14:01)
O man mergaites vel an kaires kiausides atsirado geltonkuno sukaupimas. Gyne taip isgasdino, kad vel reikes operuotis. verysad.gif  verysad.gif  O po operacijios tik dvi savaites praejo. doh.gif  doh.gif  Nejaugi taip greitai isaugo???? Tai dave siuntima pas gyditoja, kuris operavo. Rytoj viska zinuosiu. Kas mane lauks toliau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Geltonkunio cistu niekas neskuba operuoti. Pas mane irgi yra tik sita jau tikrai geltonkunio ir susidarius kitoj pusej nei ana buvo,bet as tai ja pati pasidariau uzslopinus O. Gine sake,kad tokios cistos susidaro nesprogus kiausineliui ir paprastai pasisalina su menesinem,todel pas gine ir reikia eiti po memiu,o ne pries. man dar dufo paskyre,kad padetu jai pasisalint.
Manau tikrai nestresuok, nes po memiu viskas bus grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ryzik,2012 02 01, 15:01]
Papildyta:

Į ligoninę guldo vasario 7d., operuoja - 8d., - endometriozę man įtaria. Turėjo operuoti sausio mėn., bet peršalau, tai operaciją teko atidėti. Dabar jau ne tiek operacijos bijau, kiek peršalti ar kuom nors nesusirgti, kad vėl netektų atidėti operacijos. Jau prieš gydytoją nemaloniai pasijausčiau. Dar įlįsiu pas tave į až mirksiukas.gif .
Atsakyti
[quote=Dosera,2012 02 01, 15:13]
[quote=ryzik,2012 02 01, 15:01]
Papildyta:

Į ligoninę guldo vasario 7d., operuoja - 8d., - endometriozę man įtaria. Turėjo operuoti sausio mėn., bet peršalau, tai operaciją teko atidėti. Dabar jau ne tiek operacijos bijau, kiek peršalti ar kuom nors nesusirgti, kad vėl netektų atidėti operacijos. Jau prieš gydytoją nemaloniai pasijausčiau. Dar įlįsiu pas tave į až mirksiukas.gif .
[/quote]
Jo tik nesusalk. nes mane kai operavo, tai irgi turejau sloga ir herpisa ant lupos, tai daktaras sake, kad nelabai gerai. bet aciu dievui namo nepaleido.Jie bijo, kad paskui nebutu temperaturos ir nepagautum kokio nors virusa.
Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 02 01, 14:24)
Geltonkunio cistu niekas neskuba operuoti. Pas mane irgi yra tik sita jau tikrai geltonkunio ir susidarius kitoj pusej nei ana buvo,bet as tai ja pati pasidariau uzslopinus O. Gine sake,kad tokios cistos susidaro nesprogus kiausineliui ir paprastai pasisalina su menesinem,todel pas gine ir reikia eiti po memiu,o ne pries. man dar dufo paskyre,kad padetu jai pasisalint.
Manau tikrai nestresuok, nes po memiu viskas bus grazu  mirksiukas.gif

aciu labai uz palaikima. Rytoj viska zinuosiu. rolleyes.gif Duok dieve, kad viskas butu gerai.
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 02 01, 14:16)
Nesijaudink, gal bus viskas gerai ,mazu kokiais vaistukais pasisalins dar tas geltonkunis,
Bet tai kaip cia taip galejo atsinaujinti jeigu po operecijos tik dvi savaites? g.gif

Vat ir man labai idomu, kaip po dvieju savaiciu vel atsirado, toj pacioj vietoj. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 01, 19:38)
Jo tik nesusalk. nes mane kai operavo, tai irgi turejau sloga ir herpisa ant lupos, tai daktaras sake, kad nelabai gerai. bet aciu dievui namo nepaleido.Jie bijo, kad paskui nebutu temperaturos ir nepagautum kokio nors virusa.
Papildyta:

aciu labai uz palaikima. Rytoj viska zinuosiu. rolleyes.gif  Duok dieve, kad viskas butu gerai.
Papildyta:

Vat ir man labai idomu, kaip po dvieju savaiciu vel atsirado, toj pacioj vietoj. doh.gif  doh.gif

Nu va mergaites, buvau siandien pas daktara, kuris mane operavo. tai jisai mane apramino. Kaip as turejau endometrioze, tai man del to atsirado skistis, bet jisai abejoja, kad tai geltonkunis. Tai kad pasake, nera ko cia jaudintis. Israse puse metu gerti kazkokius tai kontroceptikus. O idomu, kaip jie veikia, kad pastuoti? neturi kokios itakos??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryzik @ 2012 02 02, 17:27)
Nu va mergaites, buvau siandien pas daktara, kuris mane operavo. tai jisai mane apramino. Kaip as turejau endometrioze, tai man del to atsirado skistis, bet jisai abejoja, kad tai geltonkunis. Tai kad pasake, nera ko cia jaudintis. Israse puse metu gerti kazkokius tai kontroceptikus. O idomu, kaip jie veikia, kad pastuoti? neturi kokios itakos??? g.gif  g.gif  g.gif

O tu jam sakei,kad nori kuo greiciau pastoti? Nu mano ziniomis tai pastoti geriant kontraceptikus tau nelabai pavyks. Man gyd irgi sake,kad galiu rinktis tarp vaistu ir kontraceptiku,bet sako juk nori pastoti,tai geriau vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 02 02, 20:32)
O tu jam sakei,kad nori kuo greiciau pastoti? Nu mano ziniomis tai pastoti geriant kontraceptikus tau nelabai pavyks. Man gyd irgi sake,kad galiu rinktis tarp vaistu ir kontraceptiku,bet sako juk nori pastoti,tai geriau vaistai.

jo sakiau, bet jisai man paaskino, kad no endometriozes, tik kontroceptikaii verysad.gif
Siandien einu pas savo gyne, paziuresiu, ka jinai pasakis??? O kokius vaistus geriai?
Atsakyti
Labutis brangiosisos,pagaliau gryzau is po laporaskopijos namucio,pragulejau 5 dienas,kokia esu laiminga kad operacija pavyko,aisku savijauta nekokia,skauda pilva-tas skylutes,sunku juoktis ir koset,bet viskas gerai.Linkiu visom visom isioperuot tas visas bjaurybes ir laukti stebuklelio. Mes stiprios istversim viska:)
Atsakyti