[quote=Dosera,2012 02 01, 15:13]
[quote=ryzik,2012 02 01, 15:01]
Mane irgi operavo Alisauskas. Labai fainas gyditojas. Labai aiskiai viska isaiskino. O tai tai kas tau yra? Kada operuos?
Papildyta:
Į ligoninę guldo vasario 7d., operuoja - 8d., - endometriozę man įtaria. Turėjo operuoti sausio mėn., bet peršalau, tai operaciją teko atidėti. Dabar jau ne tiek operacijos bijau, kiek peršalti ar kuom nors nesusirgti, kad vėl netektų atidėti operacijos. Jau prieš gydytoją nemaloniai pasijausčiau. Dar įlįsiu pas tave į až
.
[/quote]
Jo tik nesusalk. nes mane kai operavo, tai irgi turejau sloga ir herpisa ant lupos, tai daktaras sake, kad nelabai gerai. bet aciu dievui namo nepaleido.Jie bijo, kad paskui nebutu temperaturos ir nepagautum kokio nors virusa.
Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 02 01, 14:24)
Geltonkunio cistu niekas neskuba operuoti. Pas mane irgi yra tik sita jau tikrai geltonkunio ir susidarius kitoj pusej nei ana buvo,bet as tai ja pati pasidariau uzslopinus O. Gine sake,kad tokios cistos susidaro nesprogus kiausineliui ir paprastai pasisalina su menesinem,todel pas gine ir reikia eiti po memiu,o ne pries. man dar dufo paskyre,kad padetu jai pasisalint.
Manau tikrai nestresuok, nes po memiu viskas bus grazu
aciu labai uz palaikima. Rytoj viska zinuosiu.
Duok dieve, kad viskas butu gerai.
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 02 01, 14:16)
Nesijaudink, gal bus viskas gerai ,mazu kokiais vaistukais pasisalins dar tas geltonkunis,
Bet tai kaip cia taip galejo atsinaujinti jeigu po operecijos tik dvi savaites?
Vat ir man labai idomu, kaip po dvieju savaiciu vel atsirado, toj pacioj vietoj.